Arkadaşına hayırlı olsun abi bizim buradada sebze yetiştiricileri küçük kubotaları çok tuttu ama büyükleri pek tutmadı.Eskişehirde servis arıyorlar diyorlardı sanırım servisinden dolayı pek büyükleri satılmıyor.
https://global.engine.kubota.co.jp/en/products/product_pdf/47_pdf_1.pdfArkadaşına hayırlı olsun abi bizim buradada sebze yetiştiricileri küçük kubotaları çok tuttu ama büyükleri pek tutmadı.Eskişehirde servis arıyorlar diyorlardı sanırım servisinden dolayı pek büyükleri satılmıyor.
Köyümüzden;çok yakın arkadaşım 2005 model orjinal kabinli 3500 saatte TL80A traktörünü verip 2017 model Kubota 9540 orjinal kabinli düğmesiz vites traktör satınaldı.127000 türk lirasına.
Ayrıca şuan kubota traktörlerde inanılmaz kampanyalar varmış.Traktör satınalmayı düşünen arkadaşların bilgisi olsun.Yerli traktör parasına;16valf ,az yakıtlı,tek çeker traktör manevrasına sahip,mekanik 3 vites bölücü olan,çift destekli hidrolik kaldırma kolları olan orjinal kabinli traktör.
Bende ekim ayında aldım iskender bey 300 dekar yer sürdüm hiçbir sıkıntı yok lakin pulluk sanki traktörle uyumlu değil gibi kullananlar varsa hangi pulluğu kullaniyorlar 4/14 ünlü pulluğum sanki bi kasma var gibi bi türlü çözemedim.
Traktör ön tekerleklerdeki ağırlık,traktör üzerinde mi geldi yoksa sonradan mı taktırdınız?
Anlaşmamızda vardi firma çok ilgili hemde arkadaşım,birde ön korkuluk yaptırdı ağırlık için sağolsun.
Her bir ağırlık kaç kg?
Bencede hostes koltuğu , lift otamatik olmaması eksi yanları bu yüzden almadım ama hala gözüm üzerindesu japonlar bıde bu m serılerıne hostes koltugu koysalar ıyı olur
Hostes koltuğunu bizim Aksaray'da takan var. 200-400tl aralığında. Harici hidrolik kolu ve eliftide 700tl gibi bir fiyata takıyorlarmış. Bilginiz olsun abi.Bencede hostes koltuğu , lift otamatik olmaması eksi yanları bu yüzden almadım ama hala gözüm üzerinde
Hostes koltuğunu bizim Aksaray'da takan var. 200-400tl aralığında. Harici hidrolik kolu ve eliftide 700tl gibi bir fiyata takıyorlarmış. Bilginiz olsun abi.
Bende ekim ayında aldım iskender bey 300 dekar yer sürdüm hiçbir sıkıntı yok lakin pulluk sanki traktörle uyumlu değil gibi kullananlar varsa hangi pulluğu kullaniyorlar 4/14 ünlü pulluğum sanki bi kasma var gibi bi türlü çözemedim.
Kasma derken motor çizgiden çıkıyorsa kasıyor demektir değilse başka sorundur.
Kazasız belasız olsun kardeşim bizde geçen gün aynısından aldık sen çağrı abidenmi aldın
Allah utandırmasın
Kasma derken motor çizgiden çıkıyorsa kasıyor demektir değilse başka sorundur.
Hayırlı. Olsun bende aynısını darlastik Almak istiyorum tavsiye edermişsiniz
9540,8540 almanızı tavsiye etmem
Hidrolik hassasiyetinde problem var ama ara işinde kullanacaksanız alabilirsiniz. Ben aldiktan altı ay sonra M108S ile değiştirdim kafam şimdi rahat. Ana traktör alacaksaniz m108S alın.
9540 in maks tork yeterli değil hafif, emsal değerde çok traktör var ama M108S harika bi traktör.