Vefat - Nail YETEK

Çok üzüldüm.Nail hocam bu dünyada yoksun yani.İnanılır gibi değil. Nail Yetek öldü mü,Elemli Trakkulup kaldı mı,Felek öcün aldı mı, Şimdi yürek yırtılır. Sağdan egzostlu ve soldan egzostlu MF 266 konusundaki bir iletimle ilk beğenilerimden birisini kendisinden almıştım. Beyefendi,içten,olgun bir insandı.Üç Ankara buluşmasında kendisini yakından tanıdım. Yeni büyük MF almıştı ama ''Kral'' ı (MF 265) ile de hatırlanacak. Üç trakkulupçü beraber yaptıkları bir bereket TV programında ''bana gece dörtte trakkulüpte ne arıyorsun diyorlar,ne yapayım ahırda doğuracak hayvanı beklerken boşluklarda gelip bakıyorum işte'' demişti. Trakkulüp önemli bir üyesini kaybetti.Hepimizin başı sağ olsun.Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah , Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine , sitemize başsağlığı diliyorum , sevdiğimiz , saydığımız , başımızın üstünde olan insanlardan biriydi , her ölüm insanın sevdikleri için erkendir , insan sevdiğine , saydigina , eşine dostuna doyamaz , yardımsever , çalışkan , paylaşımcı , hatirsinas , gönlü zengin onun için ilk aklıma gelen sıfatlar . İyiki buraya üye olmuşum zamanında iyiki abimizi tanımışım , benden yana hakkım varsa helal olsun , her zaman kalbimizde , başımız üzerinde , muhabbetlerimizde , gönlümüzde yaşayacak.