Valtra A95 Resimleri!

: Valtra A95 Resimleri!

valtra006 link=topic=1902.msg17790#msg17790 date=1205945541' Alıntı:
kardeş sen bu valtranın bayısımısın ben alıycıyımda..

valtra006 link=topic=1902.msg17905#msg17905 date=1205959002' Alıntı:
[size=18pt]kardeş bizde newholland varda bız menmun deyılız valtra almayı dusunuyoz newhollanda kac sayarsınız bide valtra a95 fıyatı nekadar..[/size]

valtra006 link=topic=1902.msg19469#msg19469 date=1206391805' Alıntı:
[size=14pt]valtra için sorularınızı kral_x006@hotmail.com dan bana ulasa bılırsınız[/size]

Bu ne ya? Mesajları yazan kişi sözde NH kullanıyor, Valtra bayisinden bilgi istiyor ama sonradan millete Valtra hakkında bilgi vermeye çalışıyor. Kardeşim bu ne çelişki?

Yukarıdaki resimde sistem 'Valtra006' kullanıcısının olma ihtimali olan üyeleri gösteriyor. Açıklama bekliyorum...

Alıp satın, lafımız yok ama böyle dandik bi yöntemle, hileyle yapmayın bu işi. Sitemize birden fazla üyelik yasak, üstüne basa basa söylüyorum, aynı kişi birden fazla üye olunca sistemden bakıp anlaşılıyor. Vezir olcam diye rezil olmayın lütfen...

mustafa kardeş açıklayımm halit ve ben kardeş sayılırızz aynı pcdee giriyoruzzz bazenn yanee ondan olabilirr valtra006 da bi hata yapmışş orda bende farkındayım!

Belli zaten ortada bir hata olduğunun farkındayız, yani ben ilk seferliğine bir hata olarak görüyorum.

Bakın size dostane bi tavsiye söyleyeyim. Bi insanın üstene ne kadar çok giderseniz o kadar ters tepki yapar. MF fanatikleri ile tanışmadan önce MF ' yi severdim ama artık nefret ediyorum. Niye? Burada MF ' cilerin kendilerini bu kadar övdükleri, NH ' cilerle tartıştıkları için bıktım. Şuan aynısı Valtra için oldu. Bu kadar övmeyin, överseniz bile diğer markaları kötülemeyin lütfen. Emin olun bizim o zaman daha çok ilgimizi çekecektir...

MUSTAFA TAMAM YA HEMENDE HER ŞEYİ MF CİLERE YÜKLÜYOSUNUZ BİZ MF CİLERDE ARTIK KENDİMİZİ TOPLADIK ARTIK ATIŞMA FİLAN YAPMIYORUZ GÖRDÜĞÜN GİBİ.