Lowbed bir dorsede aldikmi nakliye icin tamamdir.Ben hazırım kimseden çekmedim şu biçercilerden çektiğim kadar eninde sonunda bizi de biçer sahibi yapacaklar ufuk ve nail abim önderliğinde tır ile iller arası nakilli biçerimiz hayırlı olsun umut hocamda büyük balya makinesi alıp sapları toplar artık
Sen samanlari tasimak icin uygun fiyatli eski ve hurda römork topka sonra onlari hayraboluda uygun fiyata toplatip saman arabasi yaptiralimBeklerim çok tane atarsanız sizin şirketi sakız ederim dedikodu çıkarırım ona göre
Ben hazırım kimseden çekmedim şu biçercilerden çektiğim kadar eninde sonunda bizi de biçer sahibi yapacaklar ufuk ve nail abim önderliğinde tır ile iller arası nakilli biçerimiz hayırlı olsun umut hocamda büyük balya makinesi alıp sapları toplar artık
Ben hazırım kimseden çekmedim şu biçercilerden çektiğim kadar eninde sonunda bizi de biçer sahibi yapacaklar ufuk ve nail abim önderliğinde tır ile iller arası nakilli biçerimiz hayırlı olsun umut hocamda büyük balya makinesi alıp sapları toplar artık