ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

KG:720 KOD:HYPM12041275 SERİ NO: 3495 YEDEK BICAKLARDADA BO28 YAZIYOR

etiket bugün elime ulaştı bilginize ünlü pulluk yetkililerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşşekkürler....

ünlü pulluk size bir sorum olacak çizi dışı çekili pulluklarınız var bu pullukları sadece çizi dışındamı kullanılıyor veya hem çizidışında hemde çizi içinde kullanmak mümkünmü
çizi dışı pulluğun 6 lı sı ile normal pulluğun 6 lısı arasında fiyat farkı varmı fark varsa ne kadar fark var

Merhabalar,
Çizi dışı çekili pulluğu çizi dışında da çizi içinde de kullanabilirsiniz.
Çizi dışı ve normal pulluklar arasında fiyat farklılığı var.
Fiyat bilgilerini bayilerimizden edinebilirsiniz.
İlginiz için tesekkurler,
İyi çalışmalar

ramazanpullu link=topic=35413.msg311112#msg311112 date=1291153196' Alıntı:
ünlü pulluk size bir sorum olacak çizi dışı çekili pulluklarınız var bu pullukları sadece çizi dışındamı kullanılıyor veya hem çizidışında hemde çizi içinde kullanmak mümkünmü
çizi dışı pulluğun 6 lı sı ile normal pulluğun 6 lısı arasında fiyat farkı varmı fark varsa ne kadar fark var

Bu soru önceden soruldu mu bilmiyorum ama, pulluk aynasına toprağın yapışmaması için yapılabilecek bir şey var mı ?

Videolarda izlediğimiz Avrupa üretimi Lemken, Kverneland, Gregoire-Besson gibi büyük markaların pulluklarının hiç birine toprak yapışmıyor ve sürüm bu nedenle çok düzgün oluyor. Üstelik bunu tüm toprak şartlarında başarıyorlar.
Düzgün sürümün yanında yakıt tasarrufu konusunda da pulluğa toprak yapışmamasının faydası olacağı kanaatindeyim.
Yani bu toprak yapışmayan metal ürünü neden ülkemiz pulluk markalarınca yapılamıyor bunu merak ediyorum.
...

Merhabalar,

Kullandığımız malzemeler uluslararası standartlara uygun malzemelerdir. Kulakta kullanılan malzeme ve kulağın tasarımı da büyük bir önem arz etmektedir. Kulak tasarımlarımızı uzun AR-GE çalışmaları sonucunda toprakta en uygun çalışmasını sağlayacak şekilde gerekli bütün testlerden geçirdikten sonra sizlerin kullanımına sunduk.

Bunun yanında aşırı yapışkan topraklarda kullanılan Lamelli (Çatal) kulak modelimizde mevcuttur. Bu tip kulakta sürtünme yüzeyi az olduğu için yapışma olmamaktadır. Yapılan birçok test ve denemelerde olumlu sonuçlar alınmıştır.
Lamelli kulak fotolarınıda yakında sizler için ekleyeceğiz.

İlginiz için teşekkurler,
İyi çalışmalar

Holland link=topic=35413.msg312220#msg312220 date=1291552988' Alıntı:
Bu soru önceden soruldu mu bilmiyorum ama, pulluk aynasına toprağın yapışmaması için yapılabilecek bir şey var mı ?

Videolarda izlediğimiz Avrupa üretimi Lemken, Kverneland, Gregoire-Besson gibi büyük markaların pulluklarının hiç birine toprak yapışmıyor ve sürüm bu nedenle çok düzgün oluyor. Üstelik bunu tüm toprak şartlarında başarıyorlar.
Düzgün sürümün yanında yakıt tasarrufu konusunda da pulluğa toprak yapışmamasının faydası olacağı kanaatindeyim.
Yani bu toprak yapışmayan metal ürünü neden ülkemiz pulluk markalarınca yapılamıyor bunu merak ediyorum.
...

Öncelikle teşekkürler. aramızda olduğunuz için.üretici olduğunuz için bir surum olacak.pulluk yapraklarının eyimi firmadan firmaya farklılıklar gösteriyor.şöyleki bazılarında yaprak eyimi azbazılarında biraz daha fazla .eyimi az olan toprağı altüst yapmıyor , çok olan yapıyor ama traktöre biraz zorluk veriyor.doğru olan hangisidir bizlere detaylı bilgilendirirseniz seviniriz TŞK.

öncelikle ünlü pulluk a teşekkür etmek istiyorum. td85 dt 4x4 yeni traktör aldım bu traktöre kaçlı , kaç numara pulluk tavsiye edersiniz , tavsiye ettiniz pullugun fiyatı nedir. bizim afyon sandıklı bölgesinde genellikle 80-90 hp traktörlere 4 lü 12 -13 numara pulluk kullanılıyor zeminden dolayı bende 4 lü 12 numara düşünüyorum.

ünlü pulluk siz deneme pulluğu yolluyonuz mu? bizde 5455 var110hp 5li 14 numara dönerli pulluğu çker mi toprak biraz sert şimdiden tşk....

Merhabalar,
Bizim son kulak dizaynlarımız uzun denemeler ve tecrübeler sonucunda oluşturulmuştur. Traktörü yormadan tam kapatmayı sağlamaktadır.
Biz tesekkur ederiz.
İyi çalışmalar dileriz.

18karatekin link=topic=35413.msg314619#msg314619 date=1292190506' Alıntı:
Öncelikle teşekkürler. aramızda olduğunuz için.üretici olduğunuz için bir surum olacak.pulluk yapraklarının eyimi firmadan firmaya farklılıklar gösteriyor.şöyleki bazılarında yaprak eyimi azbazılarında biraz daha fazla .eyimi az olan toprağı altüst yapmıyor , çok olan yapıyor ama traktöre biraz zorluk veriyor.doğru olan hangisidir bizlere detaylı bilgilendirirseniz seviniriz TŞK.

Merhabalar,
4 soklu 12 ve 4 soklu 13 numara pulluklarımız, her ikiside uygundur. Sizin toprak durumunuz ve traktörünüz için 4 soklu 12 numara pulluğumuz traktörü yormaması açısından daha uygundur.
Pulluk fiyatları için bayilerle görüsebilirsiniz. Biz teknik konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz.
İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

apoxlost link=topic=35413.msg314624#msg314624 date=1292191219' Alıntı:
öncelikle ünlü pulluk a teşekkür etmek istiyorum. td85 dt 4x4 yeni traktör aldım bu traktöre kaçlı , kaç numara pulluk tavsiye edersiniz , tavsiye ettiniz pullugun fiyatı nedir. bizim afyon sandıklı bölgesinde genellikle 80-90 hp traktörlere 4 lü 12 -13 numara pulluk kullanılıyor zeminden dolayı bende 4 lü 12 numara düşünüyorum.

Merhabalar,
Toprağınız sert ise 4 ' lü 14 numara dönerli pulluğumuz daha verimli çalışır.
Deneme pulluğu için dönerli pulluk almaya niyetli iseniz bayiyle irtibata geçerek pulluğumuzu bayiye göndererek, beraber deneme fırsatı sunabiliriz. Zaten çoğu profil pulluk satışımızı da bu şekilde gerçekleştiriyoruz.
İyi çalışmalar dileriz.

quote author=reklam link=topic=35413.msg314852#msg314852 date=1292266071]
ünlü pulluk siz deneme pulluğu yolluyonuz mu? bizde 5455 var110hp 5li 14 numara dönerli pulluğu çker mi toprak biraz sert şimdiden tşk....
[/QUOTE]

iyi günler ben tümosan 90-80 aldım yeni ve pulluk ne alacağıma karar veremedim. traktörüm 95 bg.çift çeker. kaçlı ve kaç numara pulluk almalıyım. Adana/ceyhanda çiftçilik yapıorum. Teşekkürler

HAYIRI OLSUN ARKADAŞIM KAÇA ALDIN TRAKTÖRÜ BENDE 95-80 ALDIM GERÇEKTEN GÜZEL TRAKTÖRLER BEN ÜNLÜNÜN HELEZYON YAYLI 4 LÜ PULUGUNU KULANIYORUM ARAZİMİZ TAŞLI SENİN ARAZİN TAŞSIZSA 13 LÜ 5 Lİ ÜNLÜ YADA 14 VEYA 16 TILI ÜNLÜNÜN 4 LÜLERİNİ TAVSİYE EDERİM BEN 14 LÜ 5 LİYİ DENEDİM İYİ ÇEKİYOR.GENEDE SEN 13 LÜ 5LİYİ DÜŞÜN DERİM.UMARIM ADANA TÜMOSAN BAYİNİZ İYİ BİRİDİR BURDAKİ BAYİ BENİM BURNUMDAN GETİRDİ VALLA TRAKTÖRDEN ŞİKAYETİM OLMAMASINA RAĞMEN O KADAR BEZDİRDİLERKİ İNAN PARAM OLSA GAZETİCİLERİ ARAR TRAKTÖRÜ BAYİNİN ÖNÜNE GÖTÜRÜR BENZİN DÖKER ORDA YAKARIM. GELİRKENDE DEUTZ VEYA SAME Bİ TRAKTÖR ALIRIM. KEYFİME BAKARIM.HİÇ DEĞİLSE KAFAM ARIMAZ.

Merhabalar,
Araziniz taşlı ise 5 soklu 12 numara yaylı puluğumuzu,
araziniz taşlı değil ise 5 soklu 12 numara eksantrik pulluğumuzu, dönerli düşünürseniz, 4 soklu 14 numara dönerli pulluğumuzu tavsiye ederiz.
İlginiz için teşekkurler,
İyi çalışmalar dileriz.

murat_fm link=topic=35413.msg316269#msg316269 date=1292675220' Alıntı:
iyi günler ben tümosan 90-80 aldım yeni ve pulluk ne alacağıma karar veremedim. traktörüm 95 bg.çift çeker. kaçlı ve kaç numara pulluk almalıyım. Adana/ceyhanda çiftçilik yapıorum. Teşekkürler

merhabalar biz forumda arkadaşlarla deutz agrolux 70 için pulluk seçimi hakkında yorumlar yaptık ama birde size danışalım bakalım bu traktöre hangi pulluğu önerirsiniz selamlar

bizim buraların kulandıgı tek bı marka oda alpler acaba neden buralarda bı bayısı varmı neden tutulmuyor acaba unlu pulluk**** Nigde***

akcaorenli link=topic=35413.msg321469#msg321469 date=1294347183' Alıntı:
bizim buraların kulandıgı tek bı marka oda alpler acaba neden buralarda bı bayısı varmı neden tutulmuyor acaba unlu pulluk**** Nigde***

İyi Günler

Pulluklarımız Niğde bölgesinde de oldukça rağbet görüyor. Size Niğde Bayimizin adres ve telefon bilgilerini verebiliriz.

AKYÜZ TİCARET/NİĞDE
Terminal Caddesi Baloplu Apt. Altı No:24
Tel: 0388 232 52 60