ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Ynt: ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

seredes link=topic=66683.msg756569#msg756569 date=1373046371' Alıntı:
Siz ne dediğinizin farkında değilsiniz!Çifçiyi bile bile zarara sürüklüyorsunuz.Servisi yaygın olmayan ikinci elde zarar ettirecek, yedek parçası zor bulunan bir motoru benim gibi çiftçi kardeşlerime övüyorsunuz!Yalan söylüyorsunuz!İnsanları kötüye yönlendiriyorsunuz!
Brader,
Burası bir dost meclisi , insanlar birbirine sevgi , saygı çerçevesinde fikirlerini yazar , deneyimlerini yazar. Dileyen bunlardan bunlardan faydalanır İsteyen gider istediği markayı alır , para da kendinin , malda kendinin.
Ne buradan , nede gerçek hayatta , gidipte kimseye git Zetor al , yada sakın alma derim.
Beni hiç ilgilendirmez , yazdığım mesajlarda bu var mı? Ben sadece fikir beyan ettim.
Bu arada durduk yerde kimseyi yalancılıkla itham edemezsin.

ufukk link=topic=66683.msg756571#msg756571 date=1373046706' Alıntı:
Brader,
Burası bir dost meclisi , insanlar birbirine sevgi , saygı çerçevesinde fikirlerini yazar , deneyimlerini yazar. Dileyen bunlardan bunlardan faydalanır İsteyen gider istediği markayı alır , para da kendinin , malda kendinin.
Ne buradan , nede gerçek hayatta , gidipte kimseye git Zetor al , yada sakın alma derim.
Beni hiç ilgilendirmez , yazdığım mesajlarda bu var mı? Ben sadece fikir beyan ettim.
Bu arada durduk yerde kimseyi yalancılıkla itham edemezsin.

Aynen katılıyorum. İnsanları yanlış bir sebebi ön gösterek yalancı olarak niteleyemezsiniz. Kimseye al ve ya alma demiyoruz. O marka kötü ZETOR daha iyi demiyoruz. Kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz.

seredes link=topic=66683.msg756565#msg756565 date=1373045914' Alıntı:
Zetor mu ikinci elde zarar ettirmeyecek marka?Zetorun mu servis ağı geniş?Sen ne saçmalıyorsun be!
seredes link=topic=66683.msg756569#msg756569 date=1373046371' Alıntı:
Siz ne dediğinizin farkında değilsiniz!Çifçiyi bile bile zarara sürüklüyorsunuz.Servisi yaygın olmayan ikinci elde zarar ettirecek, yedek parçası zor bulunan bir motoru benim gibi çiftçi kardeşlerime övüyorsunuz!Yalan söylüyorsunuz!İnsanları kötüye yönlendiriyorsunuz!

Zetor ' a karşı neden bu kadar tavır alınıyor anlamadım. İnsanların haklarına saygı duyulmalı herşeyden önce. Ben zetoru ve ya herhangi bir markayı sevip,beğenip övüyorsam ve bunu başka hiç bir marka ve ya kişiye bağlamadan sadece kendisiyle yapıyorsam bu benim hakkımdır. Kimse buna karışamaz aynı şekilde siz bir başka markayı sevebilir, övebilirsiniz. Bende buna karışamam. Kimseyi zarara sürüklemiyoruz biz çiftçi kardeşlerimizin daha iyi bir motora sahip olmasını her zaman isteriz. Ama kimseye al alma demedik. Zetorla uzaktan yakından alakam yok sadece gördüm, araştırdım, sevdim bu kadar basit. Kullanıcı yorumları da ne kadar az olsada çok olumlu yönde. İnternet vs. performansını, yakıtını,çekişini ve teknik özellikleri gibi özelliklerini araştırdım ve çok beğendim. Parça sıkıntısı konusuna gelince, şimdi bu traköre bu kadar ön yargılı olunduğu sürece zaten parça sıkıntısı her zaman olur. Servis sıkıntısı ikinci el piyasası mutlaka düşük olacaktır. Çünkü zaten şu markayı almak istiyorum diyene aman alma şöyle kötü böyle sıkıntılı dediğiniz zaman bu traktör satış oranı % 5 bile olmaz. Bir traktörün parça sıkıntısı traktör satıldıkça, kullanıldıkça, beğenildikçe artar.

Hayır şunu sormak istiyorum, seredes nickli kullanıcı kaç tane zetor aldınız ? Kaç tane zetorda parça sıkıntısı sağlamlık sıkıntısı çektiniz ? Şuan yaptığınız konuşmada madem kötülüyorsunuz sebeplerini söyleyin. Ancak 2. elden bahsetmeyiniz çünkü bu düşünceyle direk alma dediğiniz sürece kimse almaz. Satılmayınca fiyat ta ucuzlar.

Kaliteden, işçilikten, dökümden az buçuk anlayan herkes zetoru yakından bi kere görsün, incelesin yeter...

Abartısız 70-80 ' liğindeki hidrolik kollar çoğu motorun 100 ' lüğü ayarında.

En önemlisi taklidin-sahteciliğin-çin malı furyasının her tarafı-her sektörü sardığı-sarstığı bi zamanda. Adamlar hala kendi motorlarını, şanzımanlarını, difransiyellerini, pompalarını (bi araştırın bakalım hem EURO standartalrını tutturan hem de düz pompa yapabilen kaç firma var. Düz pompası 10 numara yağı mazot diye yakıyor, güneydoğu tarafından zetor alırken biraz dikkatli olun) üretiyor...

Eline bi perkins motor alanın traktör fabrikası kurduğu bi dönemdeyiz. At izi it izine karıştı... tüm malzemeleri bi kazana atmakla türlü, yemek, aşçılık olmadığı gibi... motoru-sanzımanı-difransiyeli birbirine vidalamakla da traktör OLMAZ!

Traktör üretmek, motor üretmekten kat kat zor bir iştir.

Ha ben yaptım oldu dersin ama senin ürettiğin bayiden eve zor gider, sanatkarın ki senelerce anahtar, tamir görmez!

Gözümle görmesem, binip denemesem lafı bu kadar uzatmazdım... Zetor kalitesinden taviz vermeden ülkemizde üretilirse çiftçimizin en azından çekmeyen traktör derdi biter, pompa arızası derdi biter... zırt-pırt arızalar biter...

Alan alır, almayan almaz... vesselam.

UÖZKAN.77 link=topic=66683.msg756581#msg756581 date=1373049990' Alıntı:
Kaliteden, işçilikten, dökümden az buçuk anlayan herkes zetoru yakından bi kere görsün, incelesin yeter...

Abartısız 70-80 ' liğindeki hidrolik kollar çoğu motorun 100 ' lüğü ayarında.

En önemlisi taklidin-sahteciliğin-çin malı furyasının her tarafı-her sektörü sardığı-sarstığı bi zamanda. Adamlar hala kendi motorlarını, şanzımanlarını, difransiyellerini, pompalarını (bi araştırın bakalım hem EURO standartalrını tutturan hem de düz pompa yapabilen kaç firma var. Düz pompası 10 numara yağı mazot diye yakıyor, güneydoğu tarafından zetor alırken biraz dikkatli olun) üretiyor...

Eline bi perkins motor alanın traktör fabrikası kurduğu bi dönemdeyiz. At izi it izine karıştı... tüm malzemeleri bi kazana atmakla türlü, yemek, aşçılık olmadığı gibi... motoru-sanzımanı-difransiyeli birbirine vidalamakla da traktör OLMAZ!

Traktör üretmek, motor üretmekten kat kat zor bir iştir.

Ha ben yaptım oldu dersin ama senin ürettiğin bayiden eve zor gider, sanatkarın ki senelerce anahtar, tamir görmez!

Gözümle görmesem, binip denemesem lafı bu kadar uzatmazdım... Zetor kalitesinden taviz vermeden ülkemizde üretilirse çiftçimizin en azından çekmeyen traktör derdi biter, pompa arızası derdi biter... zırt-pırt arızalar biter...

Alan alır, almayan almaz... vesselam.

bu yorum her şeyi gayet iyi anlatıyor.....

ÇeLişki_37 link=topic=66683.msg756554#msg756554 date=1373042984' Alıntı:
Çok güzel bi haber abi teşekkürler. Evet onlar traktör lafım yok hatta kendi kullandığımda traktör ama bu ZETOR. Beğenmeyen beğenmez beğenene saygı duymak gerek. Bunu sizler için söylemiyorum kimin için söylediğimi o kişi biliyordur. Eğer Allah bana çiftçiliği nasip ederse kapıma gelecek ilk marka ZETOR. 75 hp proximada bile 6 ton kaldırma kapasitesi var. Kepçeye çok uygun hidrolik sistemi var. Güzel çekişi ve sağlamlığı var.
laf kaydırma zetor la kimsenin alıp veremediği yok sen netten baktın gördün beğenmişin överek anlatma herkes biliyor hangi motorun ne olduğunu fuarlarda v.s sağdan soldan duyarak 75 hp bi motor 6 ton yükü değil 2 ton kaldırsa kafayı öne diker ne önemi var 6 ton pompanın..+ yeni zetorları bilmem ama eskileri önceki konuda abartarak anlattınız kullanmadan bilmeden denemeden yenileride bu tarzlamı anlatıyon kullanmadan :D Burası Türkiye 2. el önemli bu motorların tutulması için 2.el piyasasıda iyi olmalı al 100 bine sat 50 bine Mc cormick hesabı olur :D

feuer_frei link=topic=66683.msg756591#msg756591 date=1373051442' Alıntı:
laf kaydırma zetor la kimsenin alıp veremediği yok sen netten baktın gördün beğenmişin överek anlatma herkes biliyor hangi motorun ne olduğunu fuarlarda v.s sağdan soldan duyarak 75 hp bi motor 6 ton yükü değil 2 ton kaldırsa kafayı öne diker ne önemi var 6 ton pompanın..+ yeni zetorları bilmem ama eskileri önceki konuda abartarak anlattınız kullanmadan bilmeden denemeden yenileride bu tarzlamı anlatıyon kullanmadan :D Burası Türkiye 2. el önemli bu motorların tutulması için 2.el piyasasıda iyi olmalı al 100 bine sat 50 bine Mc cormick hesabı olur :D

Seninle muhattap olmayacağım. Bilgiden önce saygı gerekli benim için.

Ayrıca konunun sapmaması için haberi tekrarlıyorum.

Henüz teyit edemediğim son bomba habere göre;

SANKO HOLDİNG, Zetorun montajını Sakarya ' da yapacak.

Zetor iyi ama parça-servis meselesi ne olacak bitmiştir inşallah.

UÖZKAN.77 ' Den kopyalanmıştır.

Zetor fiyatları;

70-100 bg arası proxima serisi 4x4 ve kabinli: bg ' i 1 tl.

Proxiama plus ve power serisi: bg ' i 1 tl ' den biraz fazla

Forterralar 100-150 bg arası: en pahalı en donanımlısı şampiyon 135 ' liğin liste fiyatı 160 tl civarıydı.

85-105 bg arası 80-100 milyar civarı liste fiyatı vardır iyi bi pazarlıkla veya temiz 2. eli çok uyguna alınabilir...

Şİmdi bu Sanko işi netleşirse durum değişebilir...
................

Eskileri yakından görüp inceleme fırsatım çok olmadı ama bizdeki proxima 90 ' a 3-4 aydır biniyoruz 100 saate yaklaştı...

Abartısız 20 tona bana mısın demiyor, kepçesiyle gübre yükledik dozer mübarek, Hidromek (JD motorlu 99 bg-9 ton) kullandığımız için çok rahat bu kıyası yapıyorum...

Eski mesajlarıma bakarsanız 'kamyon ve kepçe niyetine traktör arıyoruz. Zetor, Kubota...vs arasında kaldık diye epey yazdık araştırdık' buranın dışında çok gezdik, soruşturduk...

Hafriyat işi de yapıyoruz. Zetora attığımız yük AS 900-950 yükü, hidrömeğin battığı hayvan gübresi şinde zetor rahatça geziniyor... ha hidromeğin üretimi-sistemi ayrı, zetorun ki ayrı ama hayvan gübresi işinde bundan sonra çoğunlukla zetoru kullanacağız, kovası biraz küçük olsa da batma, gömülme yok!

İnşallah sonuna kadar böyle giderse aradığımızı çok şükür bulduk, zetor=hem kamyon hem kepçe :)

UÖZKAN.77 link=topic=66683.msg756472#msg756472 date=1373015988' Alıntı:
Henüz teyit edemediğim son bomba habere göre;

[size=12pt]SANKO HOLDİNG, Zetorun montajını Sakarya ' da yapacak.[/size]

Zetor iyi ama parça-servis meselesi ne olacak bitmiştir inşallah.

Bugün tüm çaylar benden :)
O zaman ben de bu haberin şerefine iki yıl önce Çorlu tarım fuarında çektiğim bir Zetor fotoğrafını paylaşayım.

Bu fotodaki bizdeki zetorun aynısı... belki de bunu aldık, Tekirdağdan :)

Bu arada konuya-Sanko holdinge ilişkin bilgisi olan paylaşırsa seviniriz...

UÖZKAN.77 link=topic=66683.msg756642#msg756642 date=1373057792' Alıntı:
Bu fotodaki bizdeki zetorun aynısı... belki de bunu aldık, Tekirdağdan :)

Bu arada konuya-Sanko holdinge ilişkin bilgisi olan paylaşırsa seviniriz...

:) Abi yakından daha bi güzel duruyor. İmkan olduğu kadar video resim atabilirmisin çok sevdim ben bu zetoru :)

Zetorun sitesi. Ta ilk zetordan-1946 bu yana hepsinin kataloğu, etik kurallara kadar bi dolu bilgi-belge var... sitedekiler yeni kasa yani biraz köşeli bu üstteki fotodaki uzay kasa...

http://www.zetor.com/

Fırsat buldukça paylaşım yapacağım inşallah...

Benim duyduğum işbirliğinden ziyade Sanko zetor parçalarını alıp burada (Sakaryada) montaj yapacak...

Başak-Carraro işbirliği açık...

UÖZKAN.77 link=topic=66683.msg759485#msg759485 date=1374223227' Alıntı:
Benim duyduğum işbirliğinden ziyade Sanko zetor parçalarını alıp burada (Sakaryada) montaj yapacak...

Başak-Carraro işbirliği açık...

başak carrraoyla ortak mı bılmıyorum fakat basak carraronun tıpını calmıs olmasın ;D ;D

En son habere göre Jetpa holdingin adı geçse de Sanko-Göçmenler (Federal gruptan önce zetoru getiren firma) arasından biri Zetoru ülkeye sokacak inşallah..