Ynt: ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Burası bir dost meclisi , insanlar birbirine sevgi , saygı çerçevesinde fikirlerini yazar , deneyimlerini yazar. Dileyen bunlardan bunlardan faydalanır İsteyen gider istediği markayı alır , para da kendinin , malda kendinin.
Ne buradan , nede gerçek hayatta , gidipte kimseye git Zetor al , yada sakın alma derim.
Beni hiç ilgilendirmez , yazdığım mesajlarda bu var mı? Ben sadece fikir beyan ettim.
Bu arada durduk yerde kimseyi yalancılıkla itham edemezsin.
Brader,seredes link=topic=66683.msg756569#msg756569 date=1373046371' Alıntı:Siz ne dediğinizin farkında değilsiniz!Çifçiyi bile bile zarara sürüklüyorsunuz.Servisi yaygın olmayan ikinci elde zarar ettirecek, yedek parçası zor bulunan bir motoru benim gibi çiftçi kardeşlerime övüyorsunuz!Yalan söylüyorsunuz!İnsanları kötüye yönlendiriyorsunuz!
Burası bir dost meclisi , insanlar birbirine sevgi , saygı çerçevesinde fikirlerini yazar , deneyimlerini yazar. Dileyen bunlardan bunlardan faydalanır İsteyen gider istediği markayı alır , para da kendinin , malda kendinin.
Ne buradan , nede gerçek hayatta , gidipte kimseye git Zetor al , yada sakın alma derim.
Beni hiç ilgilendirmez , yazdığım mesajlarda bu var mı? Ben sadece fikir beyan ettim.
Bu arada durduk yerde kimseyi yalancılıkla itham edemezsin.