TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

Ynt: TÜMOSAN TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ

furkan_38 link=topic=776.msg65336#msg65336 date=1218564306' Alıntı:
tümosana laf yoq ama param olsa gidipte tümosana para vermem çok pahalı tracötr ama hakkını veriyor
Tümosan çok pahalı traktör?Bir yanlışlık var sanırım,tümosan piyasanın en uygun traktörlerinden...

furkan_38 link=topic=776.msg65336#msg65336 date=1218564306' Alıntı:
tümosana laf yoq ama param olsa gidipte tümosana para vermem çok pahalı tracötr ama hakkını veriyor
tümosan pahalı ise o zaman diğer traktörler servet olur.yapma kardeş tümosan nasıl çok pahalı olur??????!!!!!!

Herzaman söylerim niye bu memlekette yerli bir otomobil veya traktör üretilip avrupaya satılmıyo diye ama anlıyorumki bizim vatandaşlarımız avrupanın destekçisi yerlinin köstekçisi oldukça giydiğimiz donu bile avrupadan 5 katı fazla paraya alırız..
Arkadaşlar yapmayın türkiyede üretilen o kadar emek verilen bir markayı bilip bilmeden bu kadar kötülemeyin ön yargılı olmayın ben tümosan kullanmadım ve tarladada görmedim ama benim traktörümün motoru tümosan ve daha hiç bir kötülüğünü görmedin sizin övdüğünüz avrupa traktörleri kışın ayasında tekleyerek çalışırken benim traktörüm tek basışta çalışıyor yalanım veye abarttığım bir şeyde yok inş kışın bunun videosunu çekerim ve sizede gösteririm..

Bu sitedeki insanların anlamadığı şey şu:İnsanlar kalkıp da tümosan fendtle yarışsın demiyor,hiç olmazsa ortalama traktörler ayarında olsun istiyor.Bu ayara gelebilmesi için de eleştirilmesi lazım.Ama 'beş para etmez,kapıda içeri almam vs...' gibi yorumları da asla desteklemiyorum.Herşeyin bir söyleniş şekli vardır...

ÇağRı link=topic=776.msg65885#msg65885 date=1218734560' Alıntı:
Bu sitedeki insanların anlamadığı şey şu:İnsanlar kalkıp da tümosan fendtle yarışsın demiyor,hiç olmazsa ortalama traktörler ayarında olsun istiyor.Bu ayara gelebilmesi için de eleştirilmesi lazım.Ama 'beş para etmez,kapıda içeri almam vs...' gibi yorumları da asla desteklemiyorum.Herşeyin bir söyleniş şekli vardır...

Çagrı bence ortalama bir traktör ayarında NH nin TDD serisinin konforu ondada var MF nin gold serisinden daha üstün phantom serisinin ayarında bence..
80 serisi bence bir eksigi var kaportanın plastiğin biraz değişiği (adını hatırlşamıyorum kusura bakmayın.) malzeme kullanılması oda tabiki fiyatını düşürüyor..mesela anadollarda daha değişik bir mazsemeden eger anadolun hikayesini okursanız ucuz olması için plastik ve içinde iplikler olan (onunda adını bilmiyorum.) malzemeyi kullanmışlar..
Bence Tümosan 89 serisi kaportasını değiştirmeli..

-*M@L!CL!_€MR€*- link=topic=776.msg65894#msg65894 date=1218735564' Alıntı:
Çagrı bence ortalama bir traktör ayarında NH nin TDD serisinin konforu ondada var MF nin gold serisinden daha üstün phantom serisinin ayarında bence..
80 serisi bence bir eksigi var kaportanın plastiğin biraz değişiği (adını hatırlşamıyorum kusura bakmayın.) malzeme kullanılması oda tabiki fiyatını düşürüyor..mesela anadollarda daha değişik bir mazsemeden eger anadolun hikayesini okursanız ucuz olması için plastik ve içinde iplikler olan (onunda adını bilmiyorum.) malzemeyi kullanmışlar..
Bence Tümosan 89 serisi kaportasını değiştirmeli..
Sanırım bagalitten bahsediyorsunuz.

BİZ ÇATALCA DA 80-66 DT YE 16 NUMARASABAN TAKIYORUZ ALPLER MARKA İŞİ BİLENLER BİLİR

tümoson kullanıcısıyım süper yakıt ve çekiş gücüne sahip tümosonsuz hayatmı olur

arkadaslar türkiyenin gururu olan bir traktörümüz var onuda biz kötü duruma düşürürsek vay halimizee sayın tümosan traktör üreticilerine tesekkürler...

arkadaşlar fiat kullanıcıları tümonun ne olduğunu iyi bilmeniz gerekir türk fiat bu ilk çıkan traktöründen zannedersem 1995 1996 yılına kadar motorlarını tomodan aldı kullananlar bilir kaputunu açın ve motora bakın markası neymiş

[glow=red,2,300]valla tümosana kötü diyenlerin anlını karışlarım onu bulamayanlarda var halinize şükredin[/glow]

taskent70-66s link=topic=776.msg76769#msg76769 date=1221778916' Alıntı:
arkadaşlar fiat kullanıcıları tümonun ne olduğunu iyi bilmeniz gerekir türk fiat bu ilk çıkan traktöründen zannedersem 1995 1996 yılına kadar motorlarını tomodan aldı kullananlar bilir kaputunu açın ve motora bakın markası neymiş

1996 model 80-66larda TTF motor var daha öncesini bilmiyorum

o zaman 96 dan öncesinde olması lazım
yani söylemek istediğim tümosan motor bizim memleketin tabiriyle ciğerli motordur bunu bizim buralarda bimeyen yoktur çalışıpta yorulmak bilmeyen insanlar gibi

taskent70-66s link=topic=776.msg77058#msg77058 date=1221860980' Alıntı:
o zaman 96 dan öncesinde olması lazım
yani söylemek istediğim tümosan motor bizim memleketin tabiriyle ciğerli motordur bunu bizim buralarda bimeyen yoktur çalışıpta yorulmak bilmeyen insanlar gibi
bizde 82 model 640 var ondaki de mi tümosan motoru acaba ben hiç açıp bakmadım :)

emre09 link=topic=776.msg76836#msg76836 date=1221824917' Alıntı:
[glow=red,2,300]valla tümosana kötü diyenlerin anlını karışlarım onu bulamayanlarda var halinize şükredin[/glow]
yeni nesil tümosanları inceledim ...güzel traktörler ...eskilerden 82-80 ler çok tutulmuştu diye düşünüyorum...

arkadaşlar hani traktör çalıştığında bizim burda har har ettimi motor gucünden har har eder derle harlayan motor bayılmaz dayanıklı ciğerlidir derler bilmiyom sizde ne derle

arakadaslar tumosan kadar dandik mal olmaz ya olurda bu kadarı olmaz daha sıfır aldık 85 80 kapak çatlattı hidrolikler kaldırmadı debriyaj yedi bıktım artık

mesut link=topic=776.msg84456#msg84456 date=1223891427' Alıntı:
arakadaslar tumosan kadar dandik mal olmaz ya olurda bu kadarı olmaz daha sıfır aldık 85 80 kapak çatlattı hidrolikler kaldırmadı debriyaj yedi bıktım artık
kardeş fabrika hatası olmuş olabilir.tamam bi traktör arıza verirde bu kadar arızayı bi arada verebeliceğini sanmıyorum.yoksa neden bu kadar insan tümosan alsınki.biz 2000den beri tümosan kullanıcısıyız.bunun yanında mf ve fiatta kullandık.ama arıza hepsinde oluyor.ama bu denli büyük arızalarımız olmadı hiç birinde allaha çok şükür....
ayrıca her zaman için de fikirlerine saygım sonsuzdur.....

arkadaşlar tümosanın tek problemi konforlu koltuk kullanmıyorlar birde kabinin içi çok dar vites insanın bacağına yapşıyo bence başka hiç bir problemi yok