TÜMOSAN -ERKUNT KAPIŞMASI

Ynt: TÜMOSAN -ERKUNT KAPIŞMASI

olsun adam her zaman erkunt olacak degilya az da tümo olsun.

erkunt şurda kaç senelik marka be kardeşim ezeli rekabet ediyolar gs fb gibiler dökumu ordanmı alıcak hiç inanasım gelmedi tümosan 1975 den berı traktör üretiyor erkunt kac senesinde cıkdı pıyasaya

zamnla iki markayıda kullananlar belirler kimisi tumo yaramaz diyor kimisi erkunt kullanıldıkça her şey ortaya çıkar yalnız videolarda anormal nir şey yok çektiklerinin hesabını bir bir vercekler sop-*-sa her zamanda çekecek değ-ilya erkunt yakayı kaptırmış tumosana ;D

qarizmatiqa link=topic=49163.msg483155#msg483155 date=1323195961' Alıntı:
bide sen çek bakalım daha ne seni nede erkuntunu görebildik, hani video ekleyecektin bi konuda atıp tutuyodun yok yaşım büyük erkuntumda var şukadar yer ekiyorum patos çekiyorum kamyon şöförüyüm fln diye
Helal kardeşim benim vereceğim cevabı vermissin ;)

TÜMO 4 SİLİNDİR ERKUNT 3 SİLİNDİR 80.4ERKUNTLA TÜMONUN 80 LİĞİNİ KAPIŞTIRMAK LAZIM AYNI MARKA PULLUKLA OZAMAN BELLİ OLUR HANGİSİ SERİ

kaçırdınız adamı ya ne güzel kamer genç gibi tek başına çarpınıp duruyordu. hiç dört koldan hücum edilir mi
qarizmatiqa link=topic=49163.msg525950#msg525950 date=1328059482' Alıntı:
aksoy nerdesin loo