TÜMOSAN -ERKUNT KAPIŞMASI

Ynt: TÜMOSAN -ERKUNT KAPIŞMASI

erkunt u ne sanıyosunuz arkadaşlar 3 piston 75 bg motor zaten servet 80.3 leri
lakin traktöre çok ağılrlık koydukları için çekişmelerde üstün gelebilir o kadar ama 80.3 servetlerin tarlada veya yolda bayıldığını herkes bilir

marmara591 link=topic=49163.msg482885#msg482885 date=1323166206' Alıntı:
lakin traktöre çok ağılrlık koydukları için çekişmelerde üstün gelebilir o kadar ama 80.3 servetlerin tarlada veya yolda bayıldığını herkes bilir
Yolda bayıldığı tamamda. Tarlada bayıldığını ilk kez senden duyyorum harbiden ölemiymiş :S

burda benim önümde nedense hiçbi tümo gidemiyor.çekişmede bizim arkdaşlar klasik 80 85 le çekiştirmişler video yakında internette :D

aksoylar link=topic=49163.msg483013#msg483013 date=1323188081' Alıntı:
burda benim önümde nedense hiçbi tümo gidemiyor.çekişmede bizim arkdaşlar klasik 80 85 le çekiştirmişler video yakında internette :D

bide sen çek bakalım daha ne seni nede erkuntunu görebildik, hani video ekleyecektin bi konuda atıp tutuyodun yok yaşım büyük erkuntumda var şukadar yer ekiyorum patos çekiyorum kamyon şöförüyüm fln diye

Videoda hiç birşey belli değil....Kıyaslama yapmak zor....Bir de çekişmenin ilk anında erkunt tümosanın arkasını vurdura vurdura çekiyor
sonra tümosan zorluyor halat kopuyor dikkat ettiyseniz....Sağlıkklı bir sonuç yok...Hem tartışmayada gerek yok herkesin motoru kendine yeter...Hem erkunttun tarlada bayıldığıda doğru değil kullanan görmüştür.....

marmara591 link=topic=49163.msg482885#msg482885 date=1323166206' Alıntı:
ağzınla söylüyorsun 75hp 3silindir bu traktörün harcı en fazla 4lü 14 pulluktur o pulluklada bayılmaz. tarlada erkunt iyidir yoldada alışınca çok iyi taksi gibi seri ufak işlerde yakıtı daha az ilaç gübre vs. ama ağır işide yapmam demiyor.

anayurtlu 3105d link=topic=49163.msg483240#msg483240 date=1323199938' Alıntı:
ağzınla söylüyorsun 75hp 3silindir bu traktörün harcı en fazla 4lü 14 pulluktur o pulluklada bayılmaz. tarlada erkunt iyidir yoldada alışınca çok iyi taksi gibi seri ufak işlerde yakıtı daha az ilaç gübre vs. ama ağır işide yapmam demiyor.
Katılıyorum arkadaşım sana..işte bukadar.... alk-*s

arkadaşlar erkunt 3 silindir 75 hb.vites hızı düşük.kim ne derse desin. hiç kimse tarlada o süratla tarla süremez. o sade sürümdür.ha bu yarişda tümosan önde gitsin.erkunt deger kaybetmedi.ben butür yarışlaraa iyi gözle bakmıyorum.çekişme yariş vs bunlar iş degil.öylede olsa böylede olsa her model kendini temsil eder.isteyen istediğibni alır veya sever.bu işler tat vermiyor artık.

erkunt kardeşim yoruma gerek yok kalite kokuyor güç kokuyor türkiyem kokuyor. hem tümoya dökümü kim veriyo tabiikide erkunt hemde kendi traktörlere kullandığı dökümün 1kalite aşagıkalitedekine tümoya veryo erkun teknolojinn semboli