senin erkunt turbo dur.turbo da hava emişi fazla.Usta ya sormak lazım.Yedek hava filtresi aldım.arabanın bagajında biryerlere gittim mi temizliyorum şimdilik.ama en yakın zamada kompresör almalıyom. Ben bu toz meselesinden Ford3610 u rektefe ettirmiştim.hava borusun radyatörün köşesine deyiyordu titreşimden delinmiş.motor toz almış.usta traktörün hava girişine elini bir tıkadı.traktör stop edecekmiş etmedi.araya araya buldu deliği.kapattık ama motoru bitirmiş.anayurtlu 3105d link=topic=43897.msg407266#msg407266 date=1306368444' Alıntı:ali abey biz bu hava filtrelerine ne yapacaz çok toz çekiyo ya erkuntta böyle. dışarıya bi fincan şart ama nasıl yaparız bilmem şöyle yüksekçe. yada içine filtrenin girişine bitane 240lıkların tasından olmazmıki bana birisi öyle yap dediydi
toz 1numaralı motor düşmanı yaw. en iyisi eski traktörler gibi dışarda tas olacak oda çirkin duruyo bim-*sTT 55 link=topic=43897.msg407286#msg407286 date=1306391019' Alıntı:senin erkunt turbo dur.turbo da hava emişi fazla.Usta ya sormak lazım.Yedek hava filtresi aldım.arabanın bagajında biryerlere gittim mi temizliyorum şimdilik.ama en yakın zamada kompresör almalıyom. Ben bu toz meselesinden Ford3610 u rektefe ettirmiştim.hava borusun radyatörün köşesine deyiyordu titreşimden delinmiş.motor toz almış.usta traktörün hava girişine elini bir tıkadı.traktör stop edecekmiş etmedi.araya araya buldu deliği.kapattık ama motoru bitirmiş.