benim örnek verdiğim 5445 cr modelidir.teşrifte hata olmaz Ekli dosyayı görüntüle 8117 5440 a uygulama yapmaktan bahsetmişsiniz oysa konu 5445 di yinede 5440 üzerinden cevaplamaya devam edelim 5440 100 hp dir 102 değil dir siz bakmayın bizim türklerin ne yazdığına aslı öyledir yazılım sonrası 130 hp olacaktır tork ise 402 den 520 ye çıkacaktır şimdi sizin yukarda bahsettiğiniz kaygılarınıza gelelim biz burda farkımızı ortaya koyuyoruz elde ettiğiniz bir güç var bu güç dağılımını profesyonel bir şekilde dağıtırsanız hiç bir sorun olmayacaktır ancak acemi ellerde bir çok sorun yaşamanız kaçınılmazdır sitemizde bu konular ile ilgili geniş açıklamlar mevcuttur bizim burda kendimizi ortaya atmamızın sebebi kalitemize ve yaptığımız işe güvenmemizdir yazılım ömür boyu garantilidir sigortalıdır tüv kapsamında sertifikalıdır 30 gün kayıtsız şartsız iade garantilidir hiç bir şekilde motora zarar vermez aksine yıpranma aşınmaya karşı mukavemet sağlar yorulmayan bir motor uzun ömürlüdür bunu unutmayınız biz burda bir bilgi paylaşırken sanmayınki hazırlıksızız burda anlattıklarımız tecrubemizin garantimizin % 10 u değil hazırlıklıyız daha yeni başladık
Teşekkürler. Fakat 5445 100+10 hp dir. Commonrail zaten hepsi onlarin. Ve ben sorduğum soruların hiçbirine cevap alamadım. Yani evet profesyonelsiniz orası tamam da benim kaygılarımı ortadan kaldırabilecek bir cevap alamadım. 5440 in 130 hp yi nasil taşıyacağından şüpheleniyorum. Az önce sorduğumu tekrar sorayım. 5450 den sonra aktarma organlarını neden değiştirmiş o zaman fabrika ?