Traktörle yaptığınz en sevdiğiniz iş ??

Ynt: Traktörle yaptığınz en sevdiğiniz iş ??

Dqn link=topic=49731.msg492547#msg492547 date=1324153356' Alıntı:
okul çocukları yola set yapmışlar. bende geçerken ileri geri patinaj yaptırarak seti yok ettim :D ne hakları var olum yola set yapmaya. hemde benim en çok geçtiğim yere. bizim garajın önü. senmisin benim yakamdan tutan tekmeyi koduğum gibi serdim oraya. babası hesap soruyor alayınız gelin la diyorum slk-*-s
la tarlaya ni gidince vurakorlar dikkat et :D Psikopatmı arayacan bu memlekette

Dqn link=topic=49731.msg492665#msg492665 date=1324157777' Alıntı:
oho-*s oho-*s oho-*s yemezki )))
muhammet bizim burda da aynı senin gibi hızlı bir şöför vardı uyarıya , babanız mı aldı motor bizim sizene diodu ,, en son 5 yasında bi çocuga çarptı şimdi tabiri caizse tıkı tıkı tıkı 1 le gidiyo köyün içinden ( bir musibet bin nasihattan iidir diyoruz bizde ) hiç seslenmiyo

sen yinede dikkatli ol abim ok-*-s

seymen fm i açıp :) gece gündüz hiç uyumadan nadas yapmaya bayılıyorum içkinide alıp koyacaksın bi köşeye koliyle sür babam sür hele tarla 250-300 dönüm varsa ohh deymeyin keyfime :) motor stop etmeden tek tarla 600dönümü sürdüğümü bilirim :) tarlanın heryeri efes şişesi olmuştu :D
http://www.radyoseymen.com/

gezegen link=topic=49731.msg492805#msg492805 date=1324197279' Alıntı:
muhammet bizim burda da aynı senin gibi hızlı bir şöför vardı uyarıya , babanız mı aldı motor bizim sizene diodu ,, en son 5 yasında bi çocuga çarptı şimdi tabiri caizse tıkı tıkı tıkı 1 le gidiyo köyün içinden ( bir musibet bin nasihattan iidir diyoruz bizde ) hiç seslenmiyo

sen yinede dikkatli ol abim ok-*-s
oho-*s oho-*s frenler sağlam dokunduğun anda olduğu yere çöküyor ;D