Traktörle yaptığınz en sevdiğiniz iş ??

Ynt: Traktörle yaptığınz en sevdiğiniz iş ??

Dqn link=topic=49731.msg492439#msg492439 date=1324148824' Alıntı:
O değilde köy meydanında motorla arkada 4 ton buğday arkadaşım yanımda giderken benden 3 yaş büyük büyük birisi yolumu kesmişti ))) Bu yaz. O kadar kişi bize bakıyor Ben motorun üstündeyken Yakamı tuttu çek lan elini dedim tekmeyi göğsüne bir vurdum yere serildi. kapıyı kapattım taktım seri 2 ye gazı verdim bir bıraktım yardırdı işte o an traktör sürmenin en zevkli olduğu andır.. posta koyup gittiğiniz an :D bir kaç sefer daha gıcık kişilerin yanından geçerken aksiyonlu bir geçiş yapıyorum çok pis bozuluyorlar. ayrıca birden fazla traktörle iş yapmak, biçer zamanı çok zevklidir.
psikopatmısın yavrum sen zuha-*-s ;D

en ama en sevdiğim iş arkada 10 ton buğday arpa herneyse 1500 rakımdaki bizim köyden 2. köyümüze (4000 rakım) çıkarmak çıkarırken tek bayır var o bayırda vites düşerken aralarda aragaz çekmek en sevmediğim ise aynı köyden bizim köye ağılımızdan 10 ton ıslak gübre çekmek bayır yüzünden sevmiyorum peygamber vitesine attınmı anca uçurumda durursun...

Bahar da ekinlere gübre ve ilaç atmak güzel olur hem zaman ın bol olur sıkışmazsın, birde çamura hendeğe batan traktörleri asılması zevkli olur.

Freston link=topic=49731.msg492443#msg492443 date=1324148958' Alıntı:
psikopatmısın yavrum sen zuha-*-s ;D
okul çocukları yola set yapmışlar. bende geçerken ileri geri patinaj yaptırarak seti yok ettim :D ne hakları var olum yola set yapmaya. hemde benim en çok geçtiğim yere. bizim garajın önü. senmisin benim yakamdan tutan tekmeyi koduğum gibi serdim oraya. babası hesap soruyor alayınız gelin la diyorum slk-*-s