Otomatik dümenleme

Erzurum Pasinler ilçesinde yaşıyorum bizim bölgemizde dümenleme kullanan hiç yok almayı düşünüyorum trimble çok güzel ama çok pahalı diyer markalar hepsi sim kartlı ve burada hat çekmeyen yer var tusaga da kopma oluyormuş harici baz istasyonuda ucuz birşey deyil işin içinden çıkamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

• Beğen
Tepkiler: Mustafaşahin
Yüksek hassasiyet (2 cm civarı) ve kopmasın istiyorsan Kendi baz istasyonu olan firmaları tercih etmelisin. 30 cm gibi hassasiyet, çukur yerlerde 50 cm sapma işimi görür dersen herhangi bir marka olur. Tavsiyem bir kaç yıl daha beklemek. Ben öyle yapıyorum.

Türkiye'nin yerli imkanlar ile üretilen tek markası Traxnav satış sorumlusuyum. Şu an ülkemizde Tusaga'dan sonraki en yaygın cors ağı Elya Teknoloji'ye aittir. Traxnav Elya teknoloji'nin cors ağını kullanır. Ayrıca yazılımı Türk mühendisler tarafından yapılmaktadır. Çiftçilerimizin isteğine göre geliştirilmiş özellikler vardır. Şu ana kadar Traxnavın çekmediği bir bölge yok. Ayrıntılı bilgi almak isterseniz 0850 840 0879 nolu telefondan yada 0537 3230690 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. bol kazançlar dileriz.