TRAKTÖRE KATLANA BİLİR HOSTES KOLTUĞU TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ???

Ynt: TRAKTÖRE KATLANA BİLİR HOSTES KOLTUĞU TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM ???

şerefli1 link=topic=55439.msg595376#msg595376 date=1337289041' Alıntı:
güzel bir şey ama bize gelmez gibi geliyor bana biz Türk aileleri biraz kalabalık olduğumuzdan ortamı daraltır

usta avrupa traktörlerin hepsinin kabini dar mecbur buna yolcunun rahat etmesi için bi koltuk.. zaten kabinde sadece sol taraf boş diger taraf şimdiki tüm traktörlerde hidrolik kol kumandaları,vites kollları, ve dügmelerle dolu .. sol tarafa sadece yolcu alabilirsin oda 1 kişi :)

ben kendim yaptım sonunda fotosunu çekip gönderirim 40 cm uzunluğunda 15 cm genişliğinde 3 ml lik bir saç , 20 ye 20 cm medefe parçası (döşemeciye kaplatırıcan)4 vida, 4 saplama, 4 pul , 2 menteşe yeterli oluyor
20 cm uzunluğunda saçı kesicen medefe tahtanın altına göre kalan sacı çekiç yardımı ile - L - şekline getirecen alt tarafını yani uzun tarafını yine çekiç yardımı ile çamurluk şeklini verdireceğiz sacın ust tarafının ucuna ve medefenin altına gelecek sacı 2 menteşeyle birbirine bağlıyaçaksın sonra döşemeciye kaplattığın medefe parçasını vidalarla saça vidalanarak ugun yer hesaplanaçak saçın alt tarafını ve çamurluğu delinip saplamalarla bağlanacak umarım anlata bilmişimdir hayırlı olsun :)

yanlız adam link=topic=55439.msg690899#msg690899 date=1359026591' Alıntı:
ben kendim yaptım sonunda fotosunu çekip gönderirim 40 cm uzunluğunda 15 cm genişliğinde 3 ml lik bir saç , 20 ye 20 cm medefe parçası (döşemeciye kaplatırıcan)4 vida, 4 saplama, 4 pul , 2 menteşe yeterli oluyor
20 cm uzunluğunda saçı kesicen medefe tahtanın altına göre kalan sacı çekiç yardımı ile - L - şekline getirecen alt tarafını yani uzun tarafını yine çekiç yardımı ile çamurluk şeklini verdireceğiz sacın ust tarafının ucuna ve medefenin altına gelecek sacı 2 menteşeyle birbirine bağlıyaçaksın sonra döşemeciye kaplattığın medefe parçasını vidalarla saça vidalanarak ugun yer hesaplanaçak saçın alt tarafını ve çamurluğu delinip saplamalarla bağlanacak umarım anlata bilmişimdir hayırlı olsun :)
Fotolarını Bekliyorum

humanist1231 link=topic=55439.msg690907#msg690907 date=1359028590' Alıntı:
Bizim birader otursun eğer bu koltuğa kesin kırar... ;D Ama yine de güzel düşünmüşsün emeğine sağlık...
benimde yanıma ağır adamlar oturuyor ama kırmaları pek mümkün değil emin ol birşey olmaz..:)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=55439.msg690914#msg690914 date=1359029579' Alıntı:
kamil bunu deutz fabrika neden göremiyor yoksa bunlar trakklübü bilmiyorlarmı ...aaaa ne ayıp..:)
Gezen Servislerden Birine Trakkulübü Tavsiye Ettim Üyeliği Varmış Ama Girmiyomuş :) Keşke Bunları Görselerde Dikkate Alsalar

arkadaşlar çok merak ediyorum bende erkunta takdırsam neyse parasını verir takdırrım hosdes koltu fakat ben köyde oturuyorum nerden bulacam hosdesi..hadi buldum köye gelip yanıma otururmu.. :S

UÖZKAN.77 link=topic=55439.msg712332#msg712332 date=1362314828' Alıntı:
Zetor ' da orjinal yolcu koltuğu var.

400-500 tl civarı olmalı.

Gördüğüm en sağlam ve rahat koltuk...
resimlerini detaylı çekebilirmisin baglantı yerlerini özellikle bakalım bizimkilere uyar mı

Bizimkinin fotoları şimdilik koyamıyorum... yanımda değil.

Ama buyrun;

http://www.zetor.com/zetor-proxima-plus

Düşünürseniz yunanistan-bulgaristandan parça getiren Zetor ustaları var.

400-500 Tl ' nin altında alınabilir...

Şuna emin olun şimdiye kadar bu kadar rahat-sağlam bir yolcu koltuğu görmemişsinizdir. Çoğu traktörün sürücü koltuğundan aşağı kalmaz...