MF ciler cok rahat galiba sayfaya bile bakmiyolar alirsak dyna yi kime soracaz hic bilmiyom
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
MF ciler cok rahat galiba sayfaya bile bakmiyolar alirsak dyna yi kime soracaz hic bilmiyom
Nail abi yanlış anlaşılma olmasin ben daha önce zf sanzuman li erkuntlari en az landini kadar bildiğim için ondan dolayı yazdim Ha bu arada ne kadar landini kullansam da bende mf ci sayılırım ben gözümü açtığımda mf miz vardı ama hayat şartları aramızı mesafeler koydu...MF ne yazık ki sahipsiz kaldı bu konuda, kullanıcısı olmadığım fakat fanatiği lduğum seriyi anladığım kadarı ile anlatmaya çalıştım.
JD kullanıcıları öncelikle yeni kullanıcı Fatih konuyu açan arkadaşın aklını çeldi, hadi o neyse Landinici Ahmet de destekcisi
Haksız rekabet var, nerdesiniz MF ciler?
Tabi bide butarafi var olayin onemlide aslinda... aceleye geldi biraz erkunt apar topar aldik da iste icine sinmeyince bidefa bide incik boncuk bi yigin ariza...Sunu söyleyim ben 75000 euroya aldim 245000 su anda benim motorum 270000 beklemek alana kar bekleyene zarar 2012de erkunta 85000 para verdik ayni dönem mf5400 serisi yeni cikmisti 5435 88000 di güvenip almadik simdi erkunt 65 70000 5435ler 110 120000 gerisini siz düsünun ithalin fiyati yüksrlirken yerli geri gidiyor bu bi gercek euro dolar yükseliyor cunku
5455 te perkins 5611 de sisu motor var diye biliyorum 5600 serisinde ayrica ön süspansiyon ve kollar gibi bircok opsiyon var 5400 serisinde bol bol lamba opsiyonu varTabi bide butarafi var olayin onemlide aslinda... aceleye geldi biraz erkunt apar topar aldik da iste icine sinmeyince bidefa bide incik boncuk bi yigin ariza...
MF de seri olayina takildim sonu 5 li seri olacakta 5611 var bide onu cozemedim 5455 den farkini...
hele sol kapinin ilk pistonu koptu sonra kilit acma kapama kolu bozuldu acilmaz oldu kapi soktum elimde kaldi yakasim geliyo elimi attikca...
5450 de 5455 de perkins motor 5450 düz pompa (bol dumanli)5455 commanrail birde 5455 5450 ye göre daha uzun ve defransiyel de değişik daha ağır işler için tasarlanmış ikisi arasın da 5455 alın derim...On suspansiyonu cozemedim aslinda kafa yoramadim deger mi degmez mi diye... 5450 perkins 5455 sisu diye biliyorum hatta ilk sayfada vardi sanirim ama yaniliyorda olabilirim... guzel sanki yaa kur az dusse
Ayrica erkunt 90 100 ve 110 da olan perkins 1104 TA motorla atni motor var 5455 te tek fark eksantirik farki biri dumanli biri dumansız [emoji23] [emoji23] [emoji23]5450 de 5455 de perkins motor 5450 düz pompa (bol dumanli)5455 commanrail birde 5455 5450 ye göre daha uzun ve defransiyel de değişik daha ağır işler için tasarlanmış ikisi arasın da 5455 alın derim...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen abiBu arada bu euro 3 hiç hoşuma gitmedi fatih abi benim 5h da bol dumanliAyrica erkunt 90 100 ve 110 da olan perkins 1104 TA motorla atni motor var 5455 te tek fark eksantirik farki biri dumanli biri dumansız [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Hocam eğer 5400 serisi mf alacaksanız kesinlikle 5455 alın 5450 ile arasında çok fark var duman olayı da yok ayrıca....Duman candir yaa nekadar duman okadar randuman bi yazilima bakar hallederiz onu
Yazılımla olmaz malesef mazotun püskürtülmesiyle alakali bişey oDuman candir yaa nekadar duman okadar randuman bi yazilima bakar hallederiz onu
Tek çekişi iyi olsun sağlam olsun da dumanı dert etme ki ben dert etmiyordumAynen abiBu arada bu euro 3 hiç hoşuma gitmedi fatih abi benim 5h da bol dumanli
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi