Traktor seçimi

Herkeze merhaba araniza yeni katildim ve ortaminiz cok guzel size bir kac sey soracaktim bu aralar teneke kafa 7056 alacktm alirken nelere dikkat etmeliyim, hangi fiyatlara hangi model alinir ve bide ayni model 30bine de var 40 binede var bu kadr fark neden olur ederinin ne kadar oldugunu nasil anlariz

96 üstü karakafa mümkünse onlar bi tık daha iyi , .traktörün önce boyası orjinalmi , sonra saati, lastikler kaçıncı değilim,motorun duruşu, detaylı debriyaj , fren , vites hidrolik, çekiş, .ikinci el traktör alırken , bence, bir ustaya göstermek en doğrusu.yeni çiftçimisiniz.

Verdiginiz bilgi icin saolun bunlara dikkat ederim ciftciligide uzun zamandir yapiorz daha once 90 model 7056 miz vardi 7 8 sene kullandik tik demedi daha sonra neyimize gerekse 2014 de sifir deutz aldik cekisi yakiti guzeldi ama devri cok agir hantal kaliodu ve 2 defa on cekeri dagitti korkarak binioduk sattik rahatladtik (bu arada deutzu kotulemiorm cok kaliteli traktor) ve simdi 7056 almaya karar verdik ama piyasada okdr 7056 varki guven olmuo genel urfa ve adana bolgesinde uygun diger lerinden uygun olmasida bizi biraz suphelendirio cok mu ezgin diye duruma gore bakacz

İkinci el eski traktör almak kumar oynamak gibi. Fiyat değişikliği de bundan kaynaklanıyor olabilir. Galeri çalışma saatini düşürmüş bile olabilir. Youtube da expertis kanallarını takip ediyorum en güvenilir galeri ve araçta bile sahtekarlık var. Urfa ve Adana da ezilmiştir bence.