Teşekkürler. Ben 25 yaşındayım okulla beraber çiftçilik yapmak istiyorum inşallah. Bu sene 50 dönümle başladım. Tarlalar kiralık ÇKS alamadım adam çakal çıktı vermedi. Bende 50 dönün hemen hemen bir arada diye ses etmedim. Peki devletin genç çifti adı altında bir proje vs. var mı ? Traktör desteği için nasıl bir yol izleyebilirim. Cevap verirseniz sevinirim.Faiz indirimli kredi almak icin cks şart cks olmadan çiftçi kredisi kesinlikle kullanamazsınız
2.el traktor kredisi 8 yaş traktora kadar var traktor yaşı ve kredi vade toplamı 9 olucak şekilde
2 yaş traktora 7 yıl vade
7 yaş traktora 2 yıl vade
Faiz oranları ziraat bank icin yıllık 4.5 faiz oda 5 yılda 50 bine 60 bin olarak geri ödemeli olur bugünkü şartlarda
50 bin tl için en az 100 bin tl hipotek arazı 2 tanede kefil istiyor
Gecen seneye kadar gencçiftci hibesi vardı ama artık şuan icin yok duymadım ilerde belki olabilir ama cks olmadan hicbir destek ve krediden yararlamazsinTeşekkürler. Ben 25 yaşındayım okulla beraber çiftçilik yapmak istiyorum inşallah. Bu sene 50 dönümle başladım. Tarlalar kiralık ÇKS alamadım adam çakal çıktı vermedi. Bende 50 dönün hemen hemen bir arada diye ses etmedim. Peki devletin genç çifti adı altında bir proje vs. var mı ? Traktör desteği için nasıl bir yol izleyebilirim. Cevap verirseniz sevinirim.
3.75 e mi indirmiş yoksa 3 75 daha mı indirmişZiraat bankası bi jest daha yaparak
Traktor kredilerini yıllık 3.75 indirmiş
%.4 ten 3,75 e indirmiş3.75 e mi indirmiş yoksa 3 75 daha mı indirmiş
Mevcut traktör kredisini yeni oranlara göre yapılandırma yapıyor mu acaba.%.4 ten 3,75 e indirmiş
Cemal senin bilgin vardır belki sahip oldugum traktörü başkasının üzerine verip oradan satın almak için kredi çekilebilirmi acaba%.4 ten 3,75 e indirmiş
İlk defa böyle bişe duyyorumCemal senin bilgin vardır belki sahip oldugum traktörü başkasının üzerine verip oradan satın almak için kredi çekilebilirmi acaba
Olur burada yapan var traktöre kredi çıkarsa tabi bankadaki traktör önce kredili ise onu yatırmak lazım bir sekildeCemal senin bilgin vardır belki sahip oldugum traktörü başkasının üzerine verip oradan satın almak için kredi çekilebilirmi acaba
Traktörün borcu yok peşin aldım ama ileri dogru faiz avantajından faydalanmak için kullanmak istiyorumKonutlarda yapıyorlardı artık sistem anlıyor ve bazı şeylere izin vermiyorlar ama traktör de nasıl bilmiyorum birde senin traktörün borcu yok mu bide fatura istenebilir vergı detayı felan var