Traktör kredisi

Ben açacaktım eline sağlık kardeşim, evet sevgili forum dostları bekliyoruz. Traktör kredisi nasıl çekilir? İstenen şartlar nelerdir? 2. El için nasıl bir prosedür gereklidir?

Faiz indirimli kredi almak icin cks şart cks olmadan çiftçi kredisi kesinlikle kullanamazsınız
2.el traktor kredisi 8 yaş traktora kadar var traktor yaşı ve kredi vade toplamı 9 olucak şekilde
2 yaş traktora 7 yıl vade
7 yaş traktora 2 yıl vade
Faiz oranları ziraat bank icin yıllık 4.5 faiz oda 5 yılda 50 bine 60 bin olarak geri ödemeli olur bugünkü şartlarda
50 bin tl için en az 100 bin tl hipotek arazı 2 tanede kefil istiyor

kısa ve öz :)
20200105_123853.jpg

Faiz indirimli kredi almak icin cks şart cks olmadan çiftçi kredisi kesinlikle kullanamazsınız
2.el traktor kredisi 8 yaş traktora kadar var traktor yaşı ve kredi vade toplamı 9 olucak şekilde
2 yaş traktora 7 yıl vade
7 yaş traktora 2 yıl vade
Faiz oranları ziraat bank icin yıllık 4.5 faiz oda 5 yılda 50 bine 60 bin olarak geri ödemeli olur bugünkü şartlarda
50 bin tl için en az 100 bin tl hipotek arazı 2 tanede kefil istiyor
Teşekkürler. Ben 25 yaşındayım okulla beraber çiftçilik yapmak istiyorum inşallah. Bu sene 50 dönümle başladım. Tarlalar kiralık ÇKS alamadım adam çakal çıktı vermedi. Bende 50 dönün hemen hemen bir arada diye ses etmedim. Peki devletin genç çifti adı altında bir proje vs. var mı ? Traktör desteği için nasıl bir yol izleyebilirim. Cevap verirseniz sevinirim.

Teşekkürler. Ben 25 yaşındayım okulla beraber çiftçilik yapmak istiyorum inşallah. Bu sene 50 dönümle başladım. Tarlalar kiralık ÇKS alamadım adam çakal çıktı vermedi. Bende 50 dönün hemen hemen bir arada diye ses etmedim. Peki devletin genç çifti adı altında bir proje vs. var mı ? Traktör desteği için nasıl bir yol izleyebilirim. Cevap verirseniz sevinirim.
Gecen seneye kadar gencçiftci hibesi vardı ama artık şuan icin yok duymadım ilerde belki olabilir ama cks olmadan hicbir destek ve krediden yararlamazsin

2020 çks maaşın varsa onun bodrosu tarım kredi üyeliğin varsa ordan borc kağıdı yeterli geçen sene ben aldım bunlarla birde kefillerin çksyide istiyor birde olurda çekerseniz ziraat bankasındaki elemana 2 günde bir gidin acil deyin yoksa 1 aya bakmaz

Konutlarda yapıyorlardı artık sistem anlıyor ve bazı şeylere izin vermiyorlar ama traktör de nasıl bilmiyorum birde senin traktörün borcu yok mu bide fatura istenebilir vergı detayı felan var