Traktör kredisi

Traktörün borcu yok peşin aldım ama ileri dogru faiz avantajından faydalanmak için kullanmak istiyorum
Rahat alırsın ama dayı oğlu hala oğlu yakın akraba ya satar ona kredi çeker sen devir masraflarından da kurtulursun soy isim değişik olursa biraz daha kolay tabi sana guvenirlerse
Aslında güvenir traktörü de o krediye ipotek ver güvenmesi lazım başka biri de olur tanıdık odemezsen oda senin traktörü satar öder o mantikla düşün dür

Bende ziraat katılım dan aldım ama kendimi kandırdım bence rabbim affetsin
Amin cümlemizi. Ben baya araştırma yaptım tarım ve hayvancılığı biraz büyük yapmak için her kapı krediye çıkıyor ziraat ın 100 de 100 faiz indirimi yaptığı krediler var onlar içinde senin adına mülkiyet istiyor bizim bahçe bağ ne varsa babamın adına olduğu için hiç Bi işlem yapamadım babamda 55 yaşında olduğu için genç çiftçi puanı düşüyor oda faizli olmasına sebeb oluyor

Teşekkürler. Ben 25 yaşındayım okulla beraber çiftçilik yapmak istiyorum inşallah. Bu sene 50 dönümle başladım. Tarlalar kiralık ÇKS alamadım adam çakal çıktı vermedi. Bende 50 dönün hemen hemen bir arada diye ses etmedim. Peki devletin genç çifti adı altında bir proje vs. var mı ? Traktör desteği için nasıl bir yol izleyebilirim. Cevap verirseniz sevinirim.
çks ne yazdırdığın çok önemli . Aklınızda bulunsun ürün arpa buğday yerine kavun karpuz yazdırırsan Kredi çıkma olasılığı çok fazla oluyor.

Amin cümlemizi. Ben baya araştırma yaptım tarım ve hayvancılığı biraz büyük yapmak için her kapı krediye çıkıyor ziraat ın 100 de 100 faiz indirimi yaptığı krediler var onlar içinde senin adına mülkiyet istiyor bizim bahçe bağ ne varsa babamın adına olduğu için hiç Bi işlem yapamadım babamda 55 yaşında olduğu için genç çiftçi puanı düşüyor oda faizli olmasına sebeb oluyor
Babana soyle üstüne yapsın tapuyu kullan tapuya da bir şerh koydursun sana guvenmiyorsa satilinca maddi değerinin kardeslerininde payı var veya satınca onların da imzası alınacak gibi falan veya kendisinin
Sende benim gibi hazeyini ikna etmede güçlük cekiyorsun galiba iş yapma konusunda
Ama bir 20 dönüm tarla veya 10 dönüm kayısı bahcesi olsa yeter diğer cks leride senin adına yaptır tamam alamayacagin tarımsal kredi yok

Babana soyle üstüne yapsın tapuyu kullan tapuya da bir şerh koydursun sana guvenmiyorsa satilinca maddi değerinin kardeslerininde payı var veya satınca onların da imzası alınacak gibi falan veya kendisinin
Sende benim gibi hazeyini ikna etmede güçlük cekiyorsun galiba iş yapma konusunda
Ama bir 20 dönüm tarla veya 10 dönüm kayısı bahcesi olsa yeter diğer cks leride senin adına yaptır tamam alamayacagin tarımsal kredi yok
Babama dün anlattım durumu hemşerim sıkıştıracam biraz bakalım nasip
Güvenme konusunda sıkıntı yoktur fabrikada ki ortaklığı benim adıma

Babama dün anlattım durumu hemşerim sıkıştıracam biraz bakalım nasip
Güvenme konusunda sıkıntı yoktur fabrikada ki ortaklığı benim adıma
Sen onların gözünde ne kadar büyüsün büyü çocuksun [emoji4] genel olarak
Eskiden ben 80/100 HP alalım diyordum yok traktör 70 HP yi geçmeyecek yakıt artar diyordu 85 liği zor aldırdım
Şimdi 130/140 alalım diyorum yok 100 HP yi geçmeyecek diyor 1/2 seneye onuda patlatırım traktör yetmiyor gün geçtikçe ekim alanı ve cesitlikik artınca yetersiz kalıyor

Sen onların gözünde ne kadar büyüsün büyü çocuksun [emoji4] genel olarak
Eskiden ben 80/100 HP alalım diyordum yok traktör 70 HP yi geçmeyecek yakıt artar diyordu 85 liği zor aldırdım
Şimdi 130/140 alalım diyorum yok 100 HP yi geçmeyecek diyor 1/2 seneye onuda patlatırım traktör yetmiyor gün geçtikçe ekim alanı ve cesitlikik artınca yetersiz kalıyor
Orası öyle hep çocuğuz onların gözünde [emoji4]

Merhaba, yanlış bilgi vermek istemem. Bildiğim kadarıyla 5 yıl içinde ziraat bankası aynı kişi ve çks’ye tekrar plasman (traktör kredisi) vermiyor. Aynı zamanda sıfır traktöre uygulanan faizle 2. el traktör faizi farklı (2.el traktör faizi daha fazla) diye biliyorum.