ekilir ekin geliriz ezilir un geliriz
Z ziyaretci66 25.03.2018 #362 Tehditleri kaale almıyorum suikast düzenleyin Semtin bütün yıldızlarına söyleyin gökyüzünün keyfi yerinde
Tehditleri kaale almıyorum suikast düzenleyin Semtin bütün yıldızlarına söyleyin gökyüzünün keyfi yerinde
B By-Tar13 26.03.2018 #363 trakta yazdığım yazılar : maşallah o bir canavar fazla bakma kafa yapar babam sağ olsun powered by FPT FİATagri aklıma gelen bunlar
trakta yazdığım yazılar : maşallah o bir canavar fazla bakma kafa yapar babam sağ olsun powered by FPT FİATagri aklıma gelen bunlar
The_Hoca 29.12.2018 #365 Aldanma Hayatın Cilvelerine Her şey Bahane Görünüşüm Serseri aMa Gönlüm Şahane. Hava Attığın Yerde Ruzgarım Eser.
Aldanma Hayatın Cilvelerine Her şey Bahane Görünüşüm Serseri aMa Gönlüm Şahane. Hava Attığın Yerde Ruzgarım Eser.
ilyas35 21.05.2023 #368 Hayal Dolu Gemilerimiz Batmış Olsada Umut Dolu Gözlerle Yanaşacağız limana...
mkemalackgz 23.05.2023 #371 Şu Feleğin Akıl Ermez İşine... Römorkun arkasına, şasenin altına tozluk şeklinde kocaman yazdırmıştım gençliğimde.
Şu Feleğin Akıl Ermez İşine... Römorkun arkasına, şasenin altına tozluk şeklinde kocaman yazdırmıştım gençliğimde.