Engelleme sistemi nedir? Bildiğiniz gibi kalabalık ortamlarda farklı düşüncelere sahip, farklı bölgelerden, farklı kültürlerden, farklı eğitim seviyelerine sahip, farklı siyasi görüşlerde insanlar olabilir. Farklılıklar aslen bir rengimizdir ancak herkesin farklılıklara tahammülü aynı olmayabilir. Bunun için sizleri düşündük. Sitemizde gönderilerini ve konularını görmek istemediğiniz, size özel mesaj göndermesini istemediğiniz kişiler varsa bu kişileri engelleyebilirsiniz. Böylece bu kişiye ait hiç bir içeriği sitede görmezsiniz. Bazen üyelerimiz "şu kişinin olması beni rahatsız ediyor, sürekli gereksiz konular açıyor, bu kişinin olduğu ortamda ben olmak istemiyorum" diyerek serzenişte bulunuyorlar. Artık tahammül edilemeyenlerin mesajlarını görmemek için kendinizi kısıtlamanıza gerek yok, sitemiz sizin için kısıtlayacak. Engellenen kullanıcı engelin farkında olmaz ve engellendiğine dair bir bildirim almaz.
Not: Bu özellik sitemizin masaüstü ve mobil sürümünde, yeni uygulamamızda çalışmaktadır. Aşağıdaki anlatım masaüstü sürüme göredir, ancak mobil sürüm ve yeni uygulamada da yöntem aynıdır.
Engelleme nasıl yapılır? Engellemek istediğiniz üyenin ismine tıklayın. İster açılan pencerede, isterseniz de üyenin profil sayfasındaki "Engelle" butonuna basın. Bu kadar kolay.
Engellediklerimiz nasıl görürüm? Engelledikleriniz görmeniz için sağ üst köşede bulunan kullanıcı adınıza tıklayın. Açılan pencerede "Engellediklerim" butonu göreceksiniz.
Engeli nasıl kaldırırım? Engellemeyi nasıl yapıyorsanız aynı şekilde engeli de kaldırabilirsiniz.
Not: Bu özellik sitemizin masaüstü ve mobil sürümünde, yeni uygulamamızda çalışmaktadır. Aşağıdaki anlatım masaüstü sürüme göredir, ancak mobil sürüm ve yeni uygulamada da yöntem aynıdır.
Engelleme nasıl yapılır? Engellemek istediğiniz üyenin ismine tıklayın. İster açılan pencerede, isterseniz de üyenin profil sayfasındaki "Engelle" butonuna basın. Bu kadar kolay.
Engellediklerimiz nasıl görürüm? Engelledikleriniz görmeniz için sağ üst köşede bulunan kullanıcı adınıza tıklayın. Açılan pencerede "Engellediklerim" butonu göreceksiniz.
Engeli nasıl kaldırırım? Engellemeyi nasıl yapıyorsanız aynı şekilde engeli de kaldırabilirsiniz.
Son düzenleme: