Telefon tavsiyeniz. Benim için önemli

Ynt: Telefon tavsiyeniz. Benim için önemli

abi x2 00 al derim bende var 2. kattan suyun içine düştü çıkardık sudan bataryayı soktm guneste kurudu taktım çalıştı daha sonra çamaşır makinesine girdi bataryayı çıkardm kurudu çalıştı kardeşim suya batırmış kurutup kullanıym hlaen daha 5 mpx. kamerası var şarj epey gidiyo ses yüksek çelik kasa.. tavsiyem bu

abi ben bu yaştayken samsungtan anlamıyom kafa karıştırıcı gelıor :D
bence soyledıgını alma yorumlarda yapılan değerlendırmelerın hepsi kötü
nokıa c6 al abi çelik kasa 8mp kolay dokumatıgı çok guzel.

Abi ben bu zamana kadar bi çok kişiye telefon,pc araştırdım memnun herkes halinden.Android işlemcili telefon şarjı çok gitmez öncelikle belirteyim.nokia modelleri artık yavaşlama yapıyo,misal 5800 ' a bi kaç tema yükleyince bi kaç işi aynı anda yaparken telefon yavaşlıyo.Dokunmatik istiyorsan sana anında tepki vermesi gerekir, bu yüzden bu modeli gözden geçir derim naçizane fikrim : http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i8150-galaxy-w-/productDetails.aspx?productId=telcepsami8150w&categoryId=371946

HTC wifi mevcut http://www.hepsiburada.com/liste/htc-wildfire-s-2-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcephtcwilires&categoryId=371946

Ayrıca oğlunun istediği telefona bulaşma bence hiç bişey olursa müşterisini bulamazsın yan sürgülü modelleri pek tutan olmaz.

nh_fıat link=topic=57952.msg637494#msg637494 date=1349789934' Alıntı:
abi ben bu yaştayken samsungtan anlamıyom kafa karıştırıcı gelıor :D
bence soyledıgını alma yorumlarda yapılan değerlendırmelerın hepsi kötü
nokıa c6 al abi çelik kasa 8mp kolay dokumatıgı çok guzel.

evet c6 da güzel telefon görünüş olsun kullanım olsun süper

Uzun araştırmalar sonucu, bütçe elverdiği kadarı ile Nokia 700 aldık, 2 aylık telefon, bayi arkadaşımızdı, kendi kullandığı telefonunu aldık 400 TL, aynı telefonların 520 TL kampanyası vardı, 5 mp kamerası bizim için büyük avantaj oldu. Biraz kurcalayalım, bakalım öğrenebilecezmi.:S
İlhan bu akşam uyuyamaz.;D

nailyetek link=topic=57952.msg686845#msg686845 date=1358357883' Alıntı:
Uzun araştırmalar sonucu, bütçe elverdiği kadarı ile Nokia 700 aldık, 2 aylık telefon, bayi arkadaşımızdı, kendi kullandığı telefonunu aldık 400 TL, aynı telefonların 520 TL kampanyası vardı, 5 mp kamerası bizim için büyük avantaj oldu. Biraz kurcalayalım, bakalım öğrenebilecezmi.:S
İlhan bu akşam uyuyamaz.;D
hayırlı olsun abi :D kaliteli paylaşımlar için bizde sabırsızız :D

nailyetek link=topic=57952.msg686849#msg686849 date=1358358191' Alıntı:
rocky link=topic=57952.msg686847#msg686847 date=1358357996' Alıntı:
hayırlı olsun abi :D kaliteli paylaşımlar için bizde sabırsızız :D
[/quoteSağol Fatih, bu arada faturada bana kesildi, garanti bu günden başlıyor, yalnız benim kafa hiç basmadı buna.:(
karıştıra karıştıra anlarsın abi zamanla. Ama nokıa almasaydın keşke. sana bi xperıa sola iyi giderdi. :) androidin dadı başka :) İlhan bilader zaten kurcaladıkça anlar onu biraz yardımcı olur sana :) zaten senin için en başta kamera video olsun yeter şimdilik :)

ertac sahın link=topic=57952.msg686858#msg686858 date=1358358710' Alıntı:
ben yagcı yım zaten abı :D senın tanıdıklar vardır sımdıden pışsın ... acılsın .. hayatı ogrensın
:D yağcı şahin :D aksaray filikçi kasabasındada yağcılık görevine tahin edelim seni. :D

Abi ben samsun galax wonder-8150 kullanıyorum WİFİ olarak modem görevi yapıyor telefonun netini bilgisayarda kullanıyorum androit işletim sistemli tavsiye ederim.