TDD110 Aydın Pullukla Çiftte ( GECE ÇEKİMİ )

Ynt: TDD110 Aydın Pullukla Çiftte ( GECE ÇEKİMİ )

omerfarukkoc link=topic=60031.msg651770#msg651770 date=1353442855' Alıntı:
Abi Sende Cihan Abi ' nin 95-80 ' i Maxima Yaptığı Gibi TD110D ' yi T5 Yapacaksın Heralde :D
Bi De Hİ-LO Atalım, O Kadar Değişiklik Yapmışken :)

Abi Ön PTO Olayında da Öne Dik Rotovatör Arkaya Mibzer Olsa Demişsin Ama, Dik Rotovatörle Mibzerin Ağırlığı Ne Kadar? Kaldırma ' da Ve Hidroliklerde Sıkıntı Olmazsa Onları Kombinleyip Arka Tarafta Kullanmak Daha İyi Değil mi, Avrupalılar Gibi :D
yaw bilmiyorum ömer benim mibzer bo$ 1100 kg dik rotovatörde bi o kadar vardır .. mibzere en az 800 kg gübre ve tohum konuluyor .. 2 ton kadar agırlık o kadar sallı olursa kaldırmak zor olabilir .. ama önde olursa bir tanesi daha rahat olur diye dü$ünüyorum
Cihan_özece link=topic=60031.msg651751#msg651751 date=1353441138' Alıntı:
ekipmanlar hep iyi kaliyeli iş yapıyor ama daha sözünü tutmadın blader ayıp oluyo ama :)
gerçekten güzel deviriyor toprağı.bizdemi senin pulluktan alsaymışız acaba.hem 4 lü daha seri iş kaçırıyor traktör.
kı$ geceleri gelsin tutarız .. sanki hadi gel bu gece takılalım desem gelecen .. sabah slaj ak$am çift sürüyon bide laf carptırıyon burda kerhaneci seni :D

kolay gelsin ali ..şu günler full çalışıyon galiba .motor pulluğu hiç tınlamıyor biraz küçükmü geliyor ne ?

vale link=topic=60031.msg651884#msg651884 date=1353483247' Alıntı:
kolay gelsin ali ..şu günler full çalışıyon galiba .motor pulluğu hiç tınlamıyor biraz küçükmü geliyor ne ?
abi ne bileyim bencede biraz küçük geliyorda .. sorarak aldık alma çekmez falan fi$man dediler $imdi bizim toprak yapısını ne kadarda anlatsam hafif diye pulluk üreticileri ne kadarda olsa çekmez diye dü$ünüyor .. adamlar pulluğu ilk getirdiklerinde indirmeden önce bu traktör bu pulluğu çekmez falan dedi hatta daha kamyondan indirmeden kulakları ufaltalım mı diye muhabbeti oldu .. sonra çekmezse bi kulak sökerim dedim öyle indirdik gerçekten insanı tereddütte bırakıyorlar .. deneme fırsatımız olsaydı 20 inc alırdım .. yine 4 lü alırdımda biliyon 5 li dönerli pulluk dert .. ama bide dediğim gibi piyasaya sürüm yapma durumları var ne olur nasıl toprak süreriz bilmiyorum o yüzden 4 lü $imdilik dursun çok ihtiyaç olursa arkada +1 flan$ı hazır bi kulak daha eklerim ilerleyen zamanda ..

Kolay gelsin ali, deli oğlan serii gidiyor maşaallah. 38 jant haliyle biraz daha hızlandırıyor vitesleri. pullukta gerçekten süper aktarıyor toprağı. acaba goble kullansan mısır yeri sürümünde hafif mi kaçar derinliği, pulluğa göre. goble sapı parçalar ama derinlik istediğin gibi olur mu bilmem. tekrar kolay gelsin bol kazanç...

ahmetdursun link=topic=60031.msg651917#msg651917 date=1353494110' Alıntı:
Kolay gelsin ali, deli oğlan serii gidiyor maşaallah. 38 jant haliyle biraz daha hızlandırıyor vitesleri. pullukta gerçekten süper aktarıyor toprağı. acaba goble kullansan mısır yeri sürümünde hafif mi kaçar derinliği, pulluğa göre. goble sapı parçalar ama derinlik istediğin gibi olur mu bilmem. tekrar kolay gelsin bol kazanç...
sağolasın .. amaç sadece sapı parçalamak olsa kobra çekerim .. 2.ürün mısırı dediğin gibi yapıyoruz .. buğday arpa gibi bitkilerde toprağı bu $ekilde aktarmak yada çizelle havalandırmak gerekiyor .. topragın yarısı hava yarısıda su olacak $ekilde olması lazım verim alabilmek icin .. yani sürdükten sonrada çok bastırıp sertle$tirmemek gerekiyor yeri .. dediğim gibi yarı yarıya olacak $ekilde yapmamız lazım .. goble ile sadece sapı parçalarız toprağı havalandırmamız pek mümkün değil ..