TDD110 Aydın Pullukla Çiftte ( GECE ÇEKİMİ )

Ynt: TDD110 Aydın Pullukla Çiftte ( GECE ÇEKİMİ )

Güzel Paylasım TD110D iyi gidio

Kolay gelsin Ali abi.. Senin pulluğun ikilisini taksak çektirebilir miyiz acaba biz?

Kolay gelsin Ali, yakın olaydık:D krala emanet verirdin heralde pulluğu.
Aga sizin topraklar güzel beyaw.

demir45 link=topic=60031.msg651608#msg651608 date=1353429542' Alıntı:
Kolay gelsin Ali abi.. Senin pulluğun ikilisini taksak çektirebilir miyiz acaba biz?
çekmesine çeker ama yerden kesemez hidrolik kısa gelir mahmut .. yoksa çeker kulak ba$ına 25 bg gibi dü$ün .. $ase yüksekliği 85 cm bunun biraz daha kısası olsa 65 cm falan hem yerden kese hem çeker senin traktör ..

nailyetek link=topic=60031.msg651611#msg651611 date=1353429670' Alıntı:
Kolay gelsin Ali, yakın olaydık:D krala emanet verirdin heralde pulluğu.
Aga sizin topraklar güzel beyaw.
ayıp ediyon abi kaç kulak lazımsa gel al :D

Ali SARAÇ link=topic=60031.msg651613#msg651613 date=1353429703' Alıntı:
ayıp ediyon abi kaç kulak lazımsa gel al :D
Bir tarafında 3 kulak olsa yeter krala, zaten döndürcek teşkilatı yok. Bu arada Ünlü 12 inç ler mısır yerine batmadı, bazı yere çok daldı v.s. ektim buğdayı nasıl düzlerim bilemiyorum.:)

Ali SARAÇ link=topic=60031.msg651605#msg651605 date=1353429387' Alıntı:
sağol fatih .. oluyo gibi demi$sinde .. olmayan yeri varsa gibisini söyle düzeltelim daha 140 dekar yer var sürülcek hataya dü$miyelim ..
:S ne gibi abi :S hani gece çekilmiş ya az buçuk gördüğümüzce yorum yaptım. deyim gibi bir kullanım yaptım yanlış mı anlaşıldı acaba :S

nailyetek link=topic=60031.msg651617#msg651617 date=1353429991' Alıntı:
Bir tarafında 3 kulak olsa yeter krala, zaten döndürcek teşkilatı yok. Bu arada Ünlü 12 inç ler mısır yerine batmadı, bazı yere çok daldı v.s. ektim buğdayı nasıl düzlerim bilemiyorum.:)
toprak i$lemesiz tarım yap abi o zaman mazot pahalı zaten .. :D
rocky link=topic=60031.msg651621#msg651621 date=1353430194' Alıntı:
:S ne gibi abi :S hani gece çekilmiş ya az buçuk gördüğümüzce yorum yaptım. deyim gibi bir kullanım yaptım yanlış mı anlaşıldı acaba :S
yok yaw gibi demi$sinde bi hatamız vardır belki düzeltelim diye dedim ..

Ali SARAÇ link=topic=60031.msg651626#msg651626 date=1353430846' Alıntı:
toprak i$lemesiz tarım yap abi o zaman mazot pahalı zaten .. :D yok yaw gibi demi$sinde bi hatamız vardır belki düzeltelim diye dedim ..
yok be abi ne hatası :) mübarek yağmur gibi akıyo toprak :) kolay gelsin abi bereketli olsun tekrardan

kobra47 link=topic=60031.msg651683#msg651683 date=1353434963' Alıntı:
merak etiğimiz bir traktör inşallah memnunsunuz
i$imizi görüyor yetersiz donanımından dolayı pek memnun değiliz .. bi kaç tanesini bayii giderdi .. birazını servis garantiden deği$tirdi .. $imdi tek eksiği arka kollara piston takacaz .. önüne pto ve hidrolik sonra mükemmel bi traktör olacak :d

Hangi eksiklere nelerin yapıldığını biraz detaylandırman mümkün mü Ali?

ufukk link=topic=60031.msg651690#msg651690 date=1353435654' Alıntı:
Hangi eksiklere nelerin yapıldığını biraz detaylandırman mümkün mü Ali?
1000 devir yoktu bayii traktörü alırken 750 söküp 1000 taktırdı .. traktörde 4 hidrolik çıkı$ı vardı geçtiğimiz günlerde 6 lıyla deği$tirildi çünkü slaj makinasında 5 hidrolik var ve sök tak yapıyorduk .. sonra bilindiği üzere hidrolik kolları kısaydı bunlarda geçtiğimiz ay uzunlarıyla değ$tirildi .. dediğim gibi tek eksiği yardımcı hidrolik pistonları kaldı .. onlarıda taktığımızda gerçekten harika bir traktör olacak .. çeki$ ve yakıt konusunda zaten çok iyi traktör .. daha traktör açılmadı 250 saatte böyleyken yakıtı yüzümüzü güldürdü .. sonra gösterge panelini deği$tiricez tnf serisinin gösterge paneli takılacak kuyruk mili devri ve km hız göstergesi .. bunuda bugday ekildikten sonra değ$tireceğiz ..

işte aydın pulluk bu, toprağı yarım daire yapıyor. toprakta biraz hafifse videodaki gibi zevkli bi iş çıkarır.. nh nin maşallahı var..

aksazli link=topic=60031.msg651740#msg651740 date=1353440187' Alıntı:
işte aydın pulluk bu, toprağı yarım daire yapıyor. toprakta biraz hafifse videodaki gibi zevkli bi iş çıkarır.. nh nin maşallahı var..
evet pulluk gerçekten harika .. azda batırsan çokta batırsan olduğu gibi toprakta ne var ne yok deviriyor .. hep böyle bi pulluk hayal etmi$tim ama yıllardır ünlü pulluk kullandıgımızdan olan topragı yana yapı$tırıyor mısır kökleri hep havada kalıyordu ne kadar derin sürersen sür topragı tam anlamıyla ters düz etmiyordu sonunda avrupa standartlarında bi pulluk yapabilmi$ türkler .. hem sağlam hem gerçekten cok iyi aktarıyor topragı .. adını sanını duymamı$ ünlüyle alplerden ba$ka pulluk markası bilmeyen arkada$lar mutlaka değerlendirsinler bu pullugu ..

Ali SARAÇ link=topic=60031.msg651743#msg651743 date=1353440393' Alıntı:
evet pulluk gerçekten harika .. azda batırsan çokta batırsan olduğu gibi toprakta ne var ne yok deviriyor .. hep böyle bi pulluk hayal etmi$tim ama yıllardır ünlü pulluk kullandıgımızdan olan topragı yana yapı$tırıyor mısır kökleri hep havada kalıyordu ne kadar derin sürersen sür topragı tam anlamıyla ters düz etmiyordu sonunda avrupa standartlarında bi pulluk yapabilmi$ türkler .. hem sağlam hem gerçekten cok iyi aktarıyor topragı .. adını sanını duymamı$ ünlüyle alplerden ba$ka pulluk markası bilmeyen arkada$lar mutlaka değerlendirsinler bu pullugu ..
ekipmanlar hep iyi kaliyeli iş yapıyor ama daha sözünü tutmadın blader ayıp oluyo ama :)
gerçekten güzel deviriyor toprağı.bizdemi senin pulluktan alsaymışız acaba.hem 4 lü daha seri iş kaçırıyor traktör.

Ali SARAÇ link=topic=60031.msg651694#msg651694 date=1353435876' Alıntı:
1000 devir yoktu bayii traktörü alırken 750 söküp 1000 taktırdı .. traktörde 4 hidrolik çıkı$ı vardı geçtiğimiz günlerde 6 lıyla deği$tirildi çünkü slaj makinasında 5 hidrolik var ve sök tak yapıyorduk .. sonra bilindiği üzere hidrolik kolları kısaydı bunlarda geçtiğimiz ay uzunlarıyla değ$tirildi .. dediğim gibi tek eksiği yardımcı hidrolik pistonları kaldı .. onlarıda taktığımızda gerçekten harika bir traktör olacak .. çeki$ ve yakıt konusunda zaten çok iyi traktör .. daha traktör açılmadı 250 saatte böyleyken yakıtı yüzümüzü güldürdü .. sonra gösterge panelini deği$tiricez tnf serisinin gösterge paneli takılacak kuyruk mili devri ve km hız göstergesi .. bunuda bugday ekildikten sonra değ$tireceğiz ..
Abi Sende Cihan Abi ' nin 95-80 ' i Maxima Yaptığı Gibi TD110D ' yi T5 Yapacaksın Heralde :D
Bi De Hİ-LO Atalım, O Kadar Değişiklik Yapmışken :)

Abi Ön PTO Olayında da Öne Dik Rotovatör Arkaya Mibzer Olsa Demişsin Ama, Dik Rotovatörle Mibzerin Ağırlığı Ne Kadar? Kaldırma ' da Ve Hidroliklerde Sıkıntı Olmazsa Onları Kombinleyip Arka Tarafta Kullanmak Daha İyi Değil mi, Avrupalılar Gibi :D