Bizim bu tdninBu hangi traktörün acaba
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim bu tdninBu hangi traktörün acaba
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalitede son nokta (!)Bizim bu tdnin
Ustalardan kaciş yok. Faturayi sanayide kaldiği güne göre hesaplarsaniz , o usta ilerdeki arizalarda 2 günde yapcagi traktörü 2 hafta sanayide tutar, is güç kalır üstüne.Yağ pompa dişlisi ve balans dişlisi 2000 tl el emeği 1500 tl hesaplı gibi gelmiyor hemde arıza da 2 günde tamir edilebilmişken
Evet sağol yeni fark ettim kardeşim fotoğrafı yanlış yüklemiş 4x4 fotosunu atamadım
2 yıldır arza yapmayan yeri kalmadı nerdeyse
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde egzantrik i degistirmistik. 300 saatte şu an.yanlismi yaptık acaba .200 satte 1.5 lt yağ eksiltti baglantilimi acabaEkzantirik mili degisti ve zamanlama duzgun ayarlanmayinca patlama duzensiz oldu zamanla bu sikintiyi vermesi cok dogal. Gecmis olsun yusuf
Bence ensantrikle yağ yapmasının alakası yok .ensantrigi niye deyistirdinizkiBizde egzantrik i degistirmistik. 300 saatte şu an.yanlismi yaptık acaba .200 satte 1.5 lt yağ eksiltti baglantilimi acaba
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sagirdi .şimdi çok güzel oldu ama.Bence ensantrikle yağ yapmasının alakası yok .ensantrigi niye deyistirdinizki
Nasıl bir fark oldu.Çok sagirdi .şimdi çok güzel oldu ama.
Sağolun motor 1 gündür çalışıyor bu seferde danfos ses yapmaya başladı zaten yağ kaçırıp takılma yapıyorduGeçmiş olsun
Ritmik yani TIRMIKÖrneğin ilk ritmik çekerken b 3 le cekerdim .değiştirdikten sonra c 1 le heryerde gider oldu.ciftte de aynı b2 ile 5 li 8 no pulluk la duymaz bizim buralarda