Her işte çalışıyo belli is yok2 senede 3200 saat baya fazla çalışmış traktör. Ne tür işte çalıştı peki?
Herşeyden önce arkadaşa geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede en iyi şekilde tamir edilir. ancak fatih kardeş (tabi benim oğlumun adı da fatih ve fatihcastle yi oda kullanıyor)sattığı kişi bizlerden biri olacak o adama da yazık değil mi?Gecmiş olsun ne diyelim yaptirip bi an önce satin kurtulun
Yaptırıp satın demekte ne sakınca var yaptırıyor işte benim dedigim newholland dan kurtulun manasında yaptitip kullaninca yine ordan yada baska biyerden arıza acacak yerlilerin arızaları kronik malesef ha ithalde olmayacak degil olursa ocak söndürür ama nadir olan bişeyHerşeyden önce arkadaşa geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede en iyi şekilde tamir edilir. ancak fatih kardeş (tabi benim oğlumun adı da fatih ve fatihcastle yi oda kullanıyor)sattığı kişi bizlerden biri olacak o adama da yazık değil mi?
Gecmis olsun ....Motoru elimize verdi, ne kadar duyarlı traktör hiç zahmet ettirmedi direk yolda verdi
Kendi işlerimiz
Motor yağı nh orjinalden değişik bi yağ koydu servis, kalitesiz 40 saate yağ katran gibi olmuş motor yağı çok önemliMuhtemelen motor yağında bi problem var kardes kolay kolay doğramaz öyle motor yağı özelini kaybettiyse fendtttt olsa gene aynı problem olur
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Orda sorun olsa o zaman belli olurdu şimdiye kalmazEkzantirik mili degisti ve zamanlama duzgun ayarlanmayinca patlama duzensiz oldu zamanla bu sikintiyi vermesi cok dogal. Gecmis olsun yusuf
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol masraf 3bin 2güne çıkacak derdimiz kardan önce yerleri sürmek iş ortasında bozulduGeçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin, umarım çok masraf çıkartmaz...