Ratavator dediginiz kuyruk kolu ile çalışan kulvatormuEvet tek ceker
Eger traktör bunu calistirirken zorlanmamissa yakıtı ondan az yakmış
Bizim burda kullanan yok ama olsa iyi acaba fiyati ne kadar 9 lu veya 11 fiyat fark ediyormu
Ratavator dediginiz kuyruk kolu ile çalışan kulvatormuEvet tek ceker
Kardesim nasil desem çapa makinasi kültivatör degil.bizdeki 2100 luk fiyat 7.500Ratavator dediginiz kuyruk kolu ile çalışan kulvatormu
Eger traktör bunu calistirirken zorlanmamissa yakıtı ondan az yakmış
Bizim burda kullanan yok ama olsa iyi acaba fiyati ne kadar 9 lu veya 11 fiyat fark ediyormu
Dün ki yaptigm yer 30 dekar di.Ratavator dediginiz kültivator mu vede kaç dönüm onuda yazarmisiniz
Saol bizde Tümosan 7170 4×4Elinden geldigin ce yardim ci olmaya calisan arkadaslar hepinize teşekkür ederim.
19 da 15 e düşüyor
Ali bey sizin traktör yeni kasa mı yoksa eski kasa mı. Modeli kacElinden geldigin ce yardim ci olmaya calisan arkadaslar hepinize teşekkür ederim.
Eski kasa 2013Ali bey sizin traktör yeni kasa mı yoksa eski kasa mı. Modeli kac
Benimki de 2014 model. 750 devirde zorlanmamasi lazım onun için sordum. Belki de bilemediğimiz bir problem vardır.Eski kasa 2013
Zorlanmayi suna bagliyorum belki yaniliyor olabilirm.makina buyuk sanziman dediler dgerine gore .blki o yuzden 750 de zorluyo bgn denedim yarim saaat kadar hararet yukselmeye basladi.Benimki de 2014 model. 750 devirde zorlanmamasi lazım onun için sordum. Belki de bilemediğimiz bir problem vardır.
Aksine tt55 daha cok isledi .nasil dersen tt 55 takviye 3 le yani 1 in 3 y le td 65 de 2 nin 1 y le yapti fakat tt55 in 1in 3u td den suratli kuyruk mili de td den sanki devirli gibi.
Bugun oyle yaptim düne gore az yakti bgnTd65 i
1 takviye 4 viteste kullanirsaniz 2nin 1 inden rahat çalışacaktir ve hizli gidecektir acaba vitesten kaynakli olabilirmi
Bugun oyle yaptim düne gore az yakti bgn
Kardeş zaten pullukta kultede normal yani çapa da bna fazla gldiBende 65B kullanıcısıyım yakıt olarak çok memnunum 1 takviye ağır işlerde candır bereketli olsun.
tek meme ile ilaç atınca rölantide basınç yetiyor olabilir belkiBende bişey sorayım size fark olacağını sanmıyorum ama genede sorayım biz normal ilaç tankeriyle hortumlu fiskiye ile bahçelere ilaç atıyoruz 540 da çalıştırırız her zaman rölantide çalışarak atarız ilacı 540e de çalıştırsak rölantide bi fark olurmu yakıtta felan tankeri kanaldan doldururken felan da 540 da çalıştırıp 10-11 gaz veriyoruz
bugün aynı gaz aynı devirde mi yaptınız ? bugün az yakması iyi olmuş düne göre ☺Bugun de 40 dekar yaptik geldik simdi ikisine de hemen hemen ayni yakmis sunu belirteyim dun 1in 3 y le yaptm bgn 1in 4 yle yptm ayni iscilik cikti bgn dun ki ne baka cok az ykti.
Bugun ayni gaz ama vites yuksek tibugün aynı gaz aynı devirde mi yaptınız ? bugün az yakması iyi olmuş düne göre ☺
Hadi hayırlısı geçmiş olsunBugun de 40 dekar yaptik geldik simdi ikisine de hemen hemen ayni yakmis sunu belirteyim dun 1in 3 y le yaptm bgn 1in 4 yle yptm ayni iscilik cikti bgn dun ki ne baka cok az ykti.