Gule gule kullanin hangi marka uydu sistemi kullaniyorsunuz ve maliyeti hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim![]()
![]()
![]()
![]()
Traktorde gps kullandigimiz icin on tekerlerin daha da iyi yere basip direksiyon hassasiyetini daha da hizli iletebilmek icin , traktorun onune extra agirlik yapmam gerekiyordu.
Toplamda 240 kg agirlik yapiyor ki bu miktar gayet yeterli.
Nasil olmus sizce?
güle güle kullan. Benim dikkatimi yapı çekti. Garaj felan mı?
Gule gule kullanin hangi marka uydu sistemi kullaniyorsunuz ve maliyeti hakkinda bilgi verebilirseniz sevinirim
Ağırlık artırmak yapacağı işe göre ayarlamak iyidir verim için.
Yalnız bu iş ağırlık dağılımını fazla etkilememekte iyidir.
Yani sizin ön ağırlıklar baya önde olmuş vede çok, arkada ağır bir ekipmanla çok zıplatırsanız şanzumanla motor bağlatı noktasına aşırı bir yük biner bölünebilir döküm aksam çatlayabilir dikkat etmek gerek.
Hocam bu uydu sistemi ile ilgili yine soru sorucam ama bu tanesi 65 bin tl olanlarda mesela tarlaya girdiniz tarla yamuk diyelim yinede kendisi nasıl ekiceğini belirliyor sıraları vs. tarlanın yamuk olmasına göre ayarlayabiliyor mu ? Çünkü çapraz tarlalarda da ekim yaptığını görüyoruz videolardan. Bide sıra sonunda direksiyonu sadece donukup az döndürmek yeterli sonra o gireceği sıraya yöneliyor siz sadece grri ileriyi ayarlıyormuşsunuz olay böyle mi ilerliyor?Tesekkur ederim , topcon marka uydu sistemi kullaniyorum. 2 adet mevcut ortalama 65.000-70.000 tl arasi maliyeti var .
Hocam bu uydu sistemi ile ilgili yine soru sorucam ama bu tanesi 65 bin tl olanlarda mesela tarlaya girdiniz tarla yamuk diyelim yinede kendisi nasıl ekiceğini belirliyor sıraları vs. tarlanın yamuk olmasına göre ayarlayabiliyor mu ? Çünkü çapraz tarlalarda da ekim yaptığını görüyoruz videolardan. Bide sıra sonunda direksiyonu sadece donukup az döndürmek yeterli sonra o gireceği sıraya yöneliyor siz sadece grri ileriyi ayarlıyormuşsunuz olay böyle mi ilerliyor?
Bu uydu sisteminin çalışmasıyla ilgili video var mı mümkünse .Baya pahalıymış.
[video=youtube;y24k2D3NuTg]https://www.youtube.com/watch?v=y24k2D3NuTg[/video]Video var ancak yukleyemiyorum. Yani beceremedim .
Siteye fotoğraf direk yükleniyor ancak video yüklenmiyor.Videoyu payalaşım sitesine yükleyip url sini buraya kopyalıyorsunuz.Video var ancak yukleyemiyorum. Yani beceremedim .