TD 85 taşı çekemiyor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: TD 85 taşı çekemiyor :))

BENDEN BÜYÜKSÜN DİYE AĞZINA GELENİ SÖYLE BENDE ÜSTELEMEYİM ÖYLE Mİ? NE İYİYMİŞ ÖYLE. SANA BURDA NE EMİR VEREN OLDU NE DE SENİN GİBİ SEVİYESİZCE KONUŞAN OLDU. BANA HAKARET EDEN HER KİM OLURSA OLSUN SUSUP HAKKIMI YEDİRMEM BUNU BİL.

KAŞINAN SENSİN GALİBA BİZ DİĞER ARKADAŞLA KONUŞURKEN GİRİYORSUN LAFA SENLE MUHATAP OLMADIĞIM HALDE KENDİN KONU KAPANMIŞKEN BANA LAF ATIYORSUN BENDE SANA CEVAP VERİYORUM BURDA DAHA SENDEN BAŞKA KİMSEYLE BİR SORUNUMDA OLMADI AMA SEN ÜZERİNE VAZİFE OLMAYAN YERE GİRİYORSUN HERKEZE EFENDİCE CEVAP VERDİM ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIM BURDA İNSANLAR BİRBİRLERİNE SAYGILI OLMASI LAZIM ORDA GELİP BANA UZATMA FALAN YAZMANA GEREK YOKTU ZATEN BİZ KONUŞTUK O ARKADAŞLA KAPANMIŞTI KONU SEN UZATIYORSUN HALADA AYNISIN. KUSURA BAKMA KENDİMDEN KÜÇÜK BİRİNDENDE KORKUYORMUŞ GİBİ LAFIMI ÇEKMEM.

anayurtlu link=topic=37984.msg328236#msg328236 date=1295812561' Alıntı:
Herneyse uzatmaya gerek yok herkes istediği motoru alır kullanır iyi veya kötü yanları kişinin bakışına göre değişir.
BURDA UZATMAYA GEREK YOK DİYE SANA DEMEDİM EĞER ÖYLE OLSA MESAJINI ALINTI YAPAR ALTINA YAZARIM GENEL OLARAK YAZDIĞIM BİŞEY. SEN BANA KOÇUM DİYE KONUŞMASAM Bİ SORUN YOKTU SENİ UYARDIM HALA AYNI ŞEKİLDE KONUŞMAYA DEVAM ETTİN.

anayurtlu link=topic=37984.msg328197#msg328197 date=1295808869' Alıntı:
ii güzel söylüyosunda şimdi bu video ile nh veya massey servisiyle parçasıyla ne alakası var? Adamlar motoru denemek için bağlamışlar taşa olan bu yani sonuç olarak çekememiş soför hatası veya başka sebeplerden olabilir. Bizim burda gördüğümüz o motorun taşı çekemediğidir. Nh kötüdür kimse almasın falan demiyoruz konuyu nh mf tartışmasına çevirmeyelim!!!
Sen burda konu kapanmışken lafa kendin girdin benim o ana kadar sana bir lafım varmıydı sonra benim msjımın ardına uzatma falan yazdın ona kızdım zaten konu kapanmış uzatcak bişi yok nh da babamın malı değil mf de kimseye bişi alsın diye bişimi söledim ben bi yorumda ben demişimki parçası falan olması lazım bana göre öyle olabilir yani sen kabul etmiyorsun diye bendemi kabul etmiycem saygı olacaksa benim bildiğim küçük gösterir ben çocukluğumdan beri babamın yanında yazın tarlada çalıştım, kendimden büyük birinede şimdiye kadar sus kes uzatma falan diye konuşmadım sen bana öle diyorsunda ben cevap verince suçmu oluyo?

hamza40_7 link=topic=37984.msg331686#msg331686 date=1296250442' Alıntı:
Sen burda konu kapanmışken lafa kendin girdin benim o ana kadar sana bir lafım varmıydı sonra benim msjımın ardına uzatma falan yazdın ona kızdım zaten konu kapanmış uzatcak bişi yok nh da babamın malı değil mf de kimseye bişi alsın diye bişimi söledim ben bi yorumda ben demişimki parçası falan olması lazım bana göre öyle olabilir yani sen kabul etmiyorsun diye bendemi kabul etmiycem saygı olacaksa benim bildiğim küçük gösterir ben çocukluğumdan beri babamın yanında yazın tarlada çalıştım, kendimden büyük birinede şimdiye kadar sus kes uzatma falan diye konuşmadım sen bana öle diyorsunda ben cevap verince suçmu oluyo?
Sen bana o şekilde konuşmasan sana karşı bişey söylemezdim ama uyardığım halde koçum diye konuşmaya devam ettin bide artis artis 3.ye bişey düşer falan yazıyon kimsin lan sen yaşça büyüksün diye adam mı oluyon haddini bil sana kemik atan olmadıkça sesin çıkmasın

qarizmatiqa link=topic=37984.msg331692#msg331692 date=1296251059' Alıntı:
beyler sakin olun çok ağır konuşuyosunuz
ona hakaret ettiğim yoktu ama uyardığım halde öyle konuşmaya devam etti Saygı görmek istiyosa önce saygılı olmayı öğrensin

anayurtlu link=topic=37984.msg331691#msg331691 date=1296250886' Alıntı:
Sen bana o şekilde konuşmasan sana karşı bişey söylemezdim ama uyardığım halde koçum diye konuşmaya devam ettin bide artis artis 3.ye bişey düşer falan yazıyon kimsin lan sen yaşça büyüksün diye adam mı oluyon haddini bil sana kemik atan olmadıkça sesin çıkmasın
Karşıma ben seni köpek diyede almam hem ALLAHA çok şükür kendi paramı kendim kazanıyorum senin önüne atıyolar galiba bişiler ne zaman öle kendin kazanır adam olursan öle ahkam kes köpeğe bile ekmek atınca sadakat gösteriyo sende oda yok galiba eğer kemiğin az geliyorsa gönderiyim ben edepsiz.

hamza40_7 link=topic=37984.msg331695#msg331695 date=1296251379' Alıntı:
Karşıma ben seni köpek diyede almam hem ALLAHA çok şükür kendi paramı kendim kazanıyorum senin önüne atıyolar galiba bişiler ne zaman öle kendin kazanır adam olursan öle ahkam kes köpeğe bile ekmek atınca sadakat gösteriyo sende oda yok galiba eğer kemiğin az geliyorsa gönderiyim ben edepsiz.

LAN ŞEREFSİZ ÖYLE PC BAŞINDAN HAKARETLE OLMUYO HALA EDEPTEN BAHSEDİYON SİKTİR GİT CANIMI SIKMA KİMSİN LAN SEN

KÜFÜR ETME AĞZIMI AÇAR SANA UYARSAM ÇOK AĞIR ŞEYLER YAZARIM. ŞEREFSİZ SENSİN SIKILIP ŞİKAYET ETCEM FALAN DİYENDE SENDİN SEN SİKTİR GİT NEREYE GİDİYORSAN BU MSJIN DA SENİN KÜFÜRLERİNE KARŞILIK YAZDIM DAHA YAZARSAN BENDE AĞIR YAZARIM.

LAN İT İYİ OKU ŞİKAYET EDECEM Mİ YAZMIŞIM ŞİKAYETÇİYSEN SİTE YÖNETİMİNE BİLDİRİRSİN YAZDIM İNSAN OLANI Bİ KERE UYARIRSIN SANA KAÇ DEFA DEDİM DOĞRU KONUŞ DİYE AMA HALA AYNISIN SEN HAKEDİYON BUNU

Bak it mit diye konuşma belanı sikecem senin küfür etme diyorum benim ağzımı açtırma gece gece küfür etme dedikçe ediyorsun kaşıyorsan bende ettikçe hoşuna gidiyorsa konuş koçum Susuyum dedikçe yazıyorsun git belanı başkasından bul benim başıma bela olma 20 yaşındasın gelipte burda bana artislik yapma.

2 KEZ UYARDIM DİNLEMEDİN BUNDAN SONRA BENDE ANLAYACAĞIN DİLDE KONUŞUYORUM. O İŞ YAŞA BAKMAZ ADAM OLSAN UYARDIĞIMDA KONUŞMANI DÜZELTİRDİN

Ben zaten herkezle düzgün konuşurum kardeş senin uyarmana falan gerek yok sana bi lafımda yoktu ama sen karıştın yoksa burda kimseye küfür etmedim ben daha bu zamana kadar bütün msj larıma bakabilirsin.

hamza40_7 link=topic=37984.msg331652#msg331652 date=1296247950' Alıntı:
Allahdan bide babamdan başka kimseden emir almam koçum senin gibi çocukların silgisinin peşine düştüğü gibi şikayet falan işleriylede uğraşmam sen biraz büyü karşıma o zaman gel senin yaşın kadar benim traktör kullanmışlığım var birşeyi bilmiyorsan susup öğrencen üstüne vazife olmayan laflara karışmıycan bide ata sözü vardır iki kişi konuşurken 3 cüye düşen şeyi biliyorsundur sen o yüzden onla idare et.
BU NU SENİN DÜZGÜN KONUŞMUŞ HALİN? SENİ UYARDIKTAN SONRA BÖYLE KONUŞTUN BANA BİRİ BÖYLE KONUŞTUĞUNDA KİM OLURSA OLSUN LAFIMI ÇEKMEM SİTEDEN Mİ ATILIRIM VEYA BAŞKA BİŞEY Mİ OLUR UMRUMDA OLMAZ HAKKIMI SAVUNURUM BANA TERBİYEDEN BAHSETME BU MESAJINDAN ÖNCE SANA TEK Bİ KÖTÜ KELİME SÖYLEMEDİM AMA HADDİNİ BİL BENİMLE KİMSE BÖYLE KONUŞAMAZ BANA SAGILI OLSAN SENİNLE Bİ SORUNUM YOKTU AMA KAŞINDIN ZORLA KAŞINDIN AMA YANLIŞ KİŞİYE BULAŞTIN HABERİN OLSUN HERŞEY YAŞTA DEĞİL BUNUDA UNUTMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...