TD 85 taşı çekemiyor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: TD 85 taşı çekemiyor :))

85 e bak be 5000 ford olsa da ikisi gibi cekse suna :)))) bi bit yeniği var bu işte 240 bile ceker onu ordan :)))

anayurtlu link=topic=37984.msg324029#msg324029 date=1294937492' Alıntı:
Ortalık 2 dk da karışmış lan volkan bi video attın kış günü iş güç yok millet marka kavgasına başlayacak :D Ha bide hala deposuna 1 kibrit atmakta ısrarlıyım yak gitsin onuda çekmiyosa :D
nası iş la çekemiyo zuha-*-s taş bağlı diyolarda taş boşte duruyo ilk başta hareket ediyo zatenn..yakılıııımı laaa moturr :D :D

:S dikatli izlenirse bu adamın traktorün çekememesi için elinden geleni yaptığı açık.tam traktor toplanıp yürüyecek aadam depreje basıyo.o traktorü wer süren bi adama tek çekerde halleder.izleyen arkadaşlarda aslında bunu biliyo bence.
ama mf we nh çatışması girince iş değişiyo.
oradaki mf olsaydı belkide bende çekmiyo işde ,, diye düşünücektim
;D

Vurun abalıya misali, millet biraz bunalmış şamata arıyor, yazın olsa bu kadar curcuna olmaz, klavyenin iki tuşuna basanın uykusu gelir, ne dersiniz.

rençberçiftci link=topic=37984.msg327387#msg327387 date=1295644293' Alıntı:
Vurun abalıya misali, millet biraz bunalmış şamata arıyor, yazın olsa bu kadar curcuna olmaz, klavyenin iki tuşuna basanın uykusu gelir, ne dersiniz.
güçç*-* yazın evi görünce mutluktan ağzımız kulaklarımıza varıyo

ramazanpullu link=topic=37984.msg327726#msg327726 date=1295725903' Alıntı:
işboraya 6420 j dere yi çektiriyorlar bundada var bi hile
onu yapanları tanıyorum bizim biçercinin kayınçoları işborayı arada halat olarak kullanıyolar :D

anayurtlu 3105d link=topic=37984.msg327741#msg327741 date=1295727583' Alıntı:
onu yapanları tanıyorum bizim biçercinin kayınçoları işborayı arada halat olarak kullanıyolar :D
Doğru söylüyon :D zavallı işbora iyiki bölünmedi zuha-*-s NH de bu taşı çekemedi buda doğru zuha-*-s güçç*-* aly-*-s

anayurtlu link=topic=37984.msg327760#msg327760 date=1295730139' Alıntı:
Doğru söylüyon :D zavallı işbora iyiki bölünmedi zuha-*-s NH de bu taşı çekemedi buda doğru zuha-*-s güçç*-* aly-*-s
nası çekecek olum gocaman taşıı cidd*-*-* zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

nasıl mı çekecek :S çok kolay uyrra*-*- normal bi motor onu takar arkasına giderdi yani zuha-*-s *098*-

Abi valla nası çekemiyo anlamadım koca motor o taşı nasıl çekemiyo gitsin kendini atsın uçurumdan bir yerden zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Onu sürende böyle bilmeden konuşanlar gibi çocuktur, nh hem yerli traktör üretiyor çifçi için ucuz olsun diye hem ithal getiriyo gücün paran yetiyorsa gider ithalini alırsın mf fantomları çıkardı sonra naptı bi yerde uzel diye getiriyolar bi yerde meksika bi yerde hint ne olduğu belirsiz gidip alsan ne servisi belli ne parçacısı nh da en azından parça sıkıntın yok nereye gitsen serviside var parçasıda var mf lerde 3105 var en büyük kullanılan böle yaygın olan varmı daha ilerisi nh da tm120 var 140 var şimdi yeni çıkan 6 bin serisi var 7 bin serisi var hem alıyorlarda 6 bin serisi ama mf den nerde hani kim alıyo bizim kamanda bayinin elinde 2 senelik motor duruyo daha mf nin uzelin biçerleri nerdeki onları hiç göremiyoruz nh tc 56 her yerde 5070 her yerde nerde madem bu kadar övüyorsunuz ne kaldı bumladı işte 10 sene sonra mf nin parçasınıda bulamazsınız dağılıyo işte.

hamza40_7 link=topic=37984.msg328059#msg328059 date=1295791524' Alıntı:
Onu sürende böyle bilmeden konuşanlar gibi çocuktur, nh hem yerli traktör üretiyor çifçi için ucuz olsun diye hem ithal getiriyo gücün paran yetiyorsa gider ithalini alırsın mf fantomları çıkardı sonra naptı bi yerde uzel diye getiriyolar bi yerde meksika bi yerde hint ne olduğu belirsiz gidip alsan ne servisi belli ne parçacısı nh da en azından parça sıkıntın yok nereye gitsen serviside var parçasıda var mf lerde 3105 var en büyük kullanılan böle yaygın olan varmı daha ilerisi nh da tm120 var 140 var şimdi yeni çıkan 6 bin serisi var 7 bin serisi var hem alıyorlarda 6 bin serisi ama mf den nerde hani kim alıyo bizim kamanda bayinin elinde 2 senelik motor duruyo daha mf nin uzelin biçerleri nerdeki onları hiç göremiyoruz nh tc 56 her yerde 5070 her yerde nerde madem bu kadar övüyorsunuz ne kaldı bumladı işte 10 sene sonra mf nin parçasınıda bulamazsınız dağılıyo işte.
millet neden avrupaya yönelir?kullandığın traktör seni tatmin etmiyodur..bakıyosun bir td95 tla90 kadar çekemiyosa adam gider avrupa alır newholland böyle bişeydir bi tna75 td 75 ten iyi çekiyorsa bu damda gider avrupa alır.. uzelde böyle sıkıntı yoktur çünki bir 3085- td 95 ten 10hp küçük olduğu halde onunla kıyaslanabiliyorsa bu onun üstünlüğünü gösterir siz hiç duydunuz mu 3105le td 95i kıyaslayanı?uzel üretiyordu battı neden battı aslında batmadı baba ölünce kardeşlerin anlaşammazlıkları sonucu bi takım sıkıntılar oluştu tekrar kendi markası altında üretime başladı masseyfergusona gelince dünya markası olmuş servisi parçası herşeyi varkullanan arkadaşlar var onlar daha iyi bilir.. newholland kullanıcıları yaşamını yedek parça üzerine kurmuş devamlı bi korku içerisindeler buda ayrı bir tartışma konusu doğrusu..

hamza40_7 link=topic=37984.msg328059#msg328059 date=1295791524' Alıntı:
kardes senın hic biseden haberin yok galıba uzel yıllardır istanbulun gobeginde uretım yapıyor uzel mf adını kullanarak uretıyodu anayurttlu kardesın dedıgı gıbı baba olunce evlatlar aarasında ayrım cıktı o yuzden fabrıka uretıme ara verdı simdide kendi adıyla devam ediyo bizde 85 model mf285 var onda bıle uzel markasını gorebılırısn acaba tr de 85 model bı yerli nh var mı servis ve yedek parcaya gelınce servısı c.tesi gunu gece bıle geldi bizim eve

Korku içinde falan değilim arkadaşlar yanlız sizin bu kadar marka taraflısı konuşmalarınızı anlayamıyorum ben 28 yaşındayım öğretmenim baba mesleğim olan çifçiliğide seviyorum o yüzden siteyide takip ediyorum ülkemizde nerde sanayi ve fabrika olduğunuda çok iyi bilirim parça servis falan gibi bir sıkıntımda yok mf serviside nh serviside bi telefonla getirtirim ama böle ikinizin bir araya gelip dalgavari konuşmalarınızı anlamıyorum ayrıca siz benim kardeşim sayılırsınız daha küçük olduğunuz için kalbinizi de kırmak istemiyorum izmiti, istanbulu, bursayı buralardaki fabrikalarıda sizden iyi bilirim bazı şeyleri kabul edemiyorsunuz ve sürekli karşınızdakilerle alay eder gibi konuşuyorsunuz burda bişey paylaşılıyorsa insanlar ilk önce saygılı olcak birbirlerine, sürekli bir markadır savunuyorsunuz gidip başka markalarda ne var ne yok binip kullanırsanız anlarsınız biriniz 266 gold la dünyayı çekiyorsunuz diğerinizde sürekli haklı çıkmak için yanına arkadaşlarını alıp yorum yazıyor, burda kimseyi kırmak istemiyorum Ben dürüstçe bu konu hakkımda yorumumu yazdım mf de kullanıyorum nh da joonderede dayımda var onuda az çok kullanıyorum, zaten mantıken 85 beygir bir traktörün çekemediğini 55-60 beygir bir traktörün çekeceğini savunuyorsanız sizde var bir sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...