hamza40_7 link=topic=37984.msg328141#msg328141 date=1295801672' Alıntı:
Korku içinde falan değilim arkadaşlar yanlız sizin bu kadar marka taraflısı konuşmalarınızı anlayamıyorum ben 28 yaşındayım öğretmenim baba mesleğim olan çifçiliğide seviyorum o yüzden siteyide takip ediyorum ülkemizde nerde sanayi ve fabrika olduğunuda çok iyi bilirim parça servis falan gibi bir sıkıntımda mf serviside nh serviside bi telefonla getirtirim ama böle ikinizin bir araya gelip dalgavari konuşmalarınızı anlamıyorum ayrıca siz benim kardeşim sayılırsınız daha küçük olduğunuz için kalbinizi de kırmak istemiyorum izmiti, istanbulu, bursayı buralardaki fabrikalarıda sizden iyi bilirim bazı şeyleri kabul edemiyorsunuz ve sürekli karşınızdakilerle alay eder gibi konuşuyorsunuz burda bişey paylaşılıyorsa insanlar ilk önce saygılı olcak birbirlerine, sürekli bir markadır savunuyorsunuz gidip başka markalarda ne var ne yok binip kullanırsanız anlarsınız biriniz 266 gold la dünyayı çekiyorsunuz diğerinizde sürekli haklı çıkmak için yanına arkadaşlarını alıp yorum yazıyor, burda kimseyi kırmak istemiyorum Ben dürüstçe bu konu hakkımda yorumumu yazdım mf de kullanıyorum nh da joonderede dayımda var onuda az çok kullanıyorum, zaten mantıken 85 beygir bir traktörün çekemediğini 55-60 beygir bir traktörün çekeceğini savunuyorsanız sizde var bir sorun.