TD 85 taşı çekemiyor :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: TD 85 taşı çekemiyor :))

hamza40_7 link=topic=37984.msg328141#msg328141 date=1295801672' Alıntı:
Korku içinde falan değilim arkadaşlar yanlız sizin bu kadar marka taraflısı konuşmalarınızı anlayamıyorum ben 28 yaşındayım öğretmenim baba mesleğim olan çifçiliğide seviyorum o yüzden siteyide takip ediyorum ülkemizde nerde sanayi ve fabrika olduğunuda çok iyi bilirim parça servis falan gibi bir sıkıntımda mf serviside nh serviside bi telefonla getirtirim ama böle ikinizin bir araya gelip dalgavari konuşmalarınızı anlamıyorum ayrıca siz benim kardeşim sayılırsınız daha küçük olduğunuz için kalbinizi de kırmak istemiyorum izmiti, istanbulu, bursayı buralardaki fabrikalarıda sizden iyi bilirim bazı şeyleri kabul edemiyorsunuz ve sürekli karşınızdakilerle alay eder gibi konuşuyorsunuz burda bişey paylaşılıyorsa insanlar ilk önce saygılı olcak birbirlerine, sürekli bir markadır savunuyorsunuz gidip başka markalarda ne var ne yok binip kullanırsanız anlarsınız biriniz 266 gold la dünyayı çekiyorsunuz diğerinizde sürekli haklı çıkmak için yanına arkadaşlarını alıp yorum yazıyor, burda kimseyi kırmak istemiyorum Ben dürüstçe bu konu hakkımda yorumumu yazdım mf de kullanıyorum nh da joonderede dayımda var onuda az çok kullanıyorum, zaten mantıken 85 beygir bir traktörün çekemediğini 55-60 beygir bir traktörün çekeceğini savunuyorsanız sizde var bir sorun.

Hocam durumu gayet güzel aciklamissin. SU yazindan mesliginin hakkinida yeterince verdigini anlayabiliriz. Arkadaslar öyle konusuyorki td85 degil sank mf135 o traktör. Hos MF olsa yine cekermisya neyse. Ben yazacak bisey bulamadigim icin yazmamistim ama sen tatli dille yazmissin. Birde arkadaslarin yasi ufak, para nasil kazanilir pek bilmezler. O traktörün sahibi kim bilir nasil aldi onu ama iste dedimya büyüyünce ögrenecekler insallah. Tekrar yüregine saglik...

1 ay kadar önce td 85 d aldık almadan önce araştırdık ( daha önce mf 3075 kullanmıştım kullanınca hah dedim mf artık yakıtına göre güzel bi traktör üretmiş dedim .gerçekdende phantom lar güzel güçlü traktörler ) almak için 2 traktör arsında kaldık mf 3085 ve td 85 dt bizim burda yakın zamanda 2 tane 3085 kovan kırdı. yenilerdede sattılar . sorduk fhantomların böle bir sorunu varmış . bizde td 85 dt aldık oldukça da memnunum .

hamza40_7 link=topic=37984.msg328141#msg328141 date=1295801672' Alıntı:
Korku içinde falan değilim arkadaşlar yanlız sizin bu kadar marka taraflısı konuşmalarınızı anlayamıyorum ben 28 yaşındayım öğretmenim baba mesleğim olan çifçiliğide seviyorum o yüzden siteyide takip ediyorum ülkemizde nerde sanayi ve fabrika olduğunuda çok iyi bilirim parça servis falan gibi bir sıkıntımda mf serviside nh serviside bi telefonla getirtirim ama böle ikinizin bir araya gelip dalgavari konuşmalarınızı anlamıyorum ayrıca siz benim kardeşim sayılırsınız daha küçük olduğunuz için kalbinizi de kırmak istemiyorum izmiti, istanbulu, bursayı buralardaki fabrikalarıda sizden iyi bilirim bazı şeyleri kabul edemiyorsunuz ve sürekli karşınızdakilerle alay eder gibi konuşuyorsunuz burda bişey paylaşılıyorsa insanlar ilk önce saygılı olcak birbirlerine, sürekli bir markadır savunuyorsunuz gidip başka markalarda ne var ne yok binip kullanırsanız anlarsınız biriniz 266 gold la dünyayı çekiyorsunuz diğerinizde sürekli haklı çıkmak için yanına arkadaşlarını alıp yorum yazıyor, burda kimseyi kırmak istemiyorum Ben dürüstçe bu konu hakkımda yorumumu yazdım mf de kullanıyorum nh da joonderede dayımda var onuda az çok kullanıyorum, zaten mantıken 85 beygir bir traktörün çekemediğini 55-60 beygir bir traktörün çekeceğini savunuyorsanız sizde var bir sorun.
OZAMAN herkes yaşını yazsın!! ben sizin 28 yaşında olduğunuzu nerden bilebilirmki farzedinki bende 40 yaşındayım desem yorumlarda ona göre olur bence kime sevgi kime saygı duyacağımızı bilelim zaten saygı konusundada hiç kusur işlemem işlettmm..burda arkadaşlarla şakalaşıyoruz örnekler veriyoruz vakit geçiriyoruz..siz demedinizmi uzel battı yedek parça yok bende örnekler verdim kendimce açıklamalar yaptım öğretmen olmanız bu durumu değiştirmez bende mekatronik okuyorum belki ilerde mühendis olacağmm bu sitenin amacı ne herkes bişeye hee tamm derse neyi tartışacaz burda sen a diyecen ben b diyecm öteki gelip c diyecekki bilgi edineceğiz (bize parça lazım olunca nh servisi getirmiyo demii bizimde servisimiz varbizde istediğimiz zaman getirtiriz herşeyi)kimsede kimsenin kalbini kramaz zaten biz iyiye iyi demesinide biliriz..

Kardeş sana bişi ispatlamak gibi bir niyetimde yok ayrıca senle alay eder gibi konuşmalarda yapmadım olabilir 40 yaşındada olsan ben yorumumu aynı şekilde yazardım sen üste çıkmak ve lafla bastırmak istiyorsun sürekli, tartışma yapmak birileriyle alay ederek olmaz sen görüşünü söylersin bende söylerim eğer yanlışsam öğrenirim sen haksızda olsan sürekli saplanmışsın bildiğin gibi devam et kardeşim.

hamza40_7 link=topic=37984.msg328150#msg328150 date=1295803065' Alıntı:
Kardeş sana bişi ispatlamak gibi bir niyetimde yok ayrıca senle alay eder gibi konuşmalarda yapmadım olabilir 40 yaşındada olsan ben yorumumu aynı şekilde yazardım sen üste çıkmak ve lafla bastırmak istiyorsun sürekli, tartışma yapmak birileriyle alay ederek olmaz sen görüşünü söylersin bende söylerim eğer yanlışsam öğrenirim sen haksızda olsan sürekli saplanmışsın bildiğin gibi devam et kardeşim.
abi yazsam suç yazmasam haksız dyecen tamm ben sustum...

newholland kullanıcıları yaşamını yedek parça üzerine kurmuş devamlı bi korku içerisindeler buda ayrı bir tartışma konusu doğrusu..
ne korkuymuş bu yavv zuha-*-s zuha-*-s zuha-*- havuç işinde zuha-*-skışın yağmurun çamurun içinde zuha-*-s zuha-*-s
güçç*-* güçç*-*1991 model ve 1998 model motorlarla uyy-*s

ramazanpullu link=topic=37984.msg328178#msg328178 date=1295807108' Alıntı:
ne korkuymuş bu yavv zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-shelede havuç işinde zuha-*-s zuha-*-skışın yağmurun çamurun içinde zuha-*-s zuha-*-s 1991 model ve 1998 model motorlarla
valla ne biliyim hangi motoru göstersek onun parçası yok servisi yok : ' ( :D

hamza40_7 link=topic=37984.msg328059#msg328059 date=1295791524' Alıntı:
Onu sürende böyle bilmeden konuşanlar gibi çocuktur, nh hem yerli traktör üretiyor çifçi için ucuz olsun diye hem ithal getiriyo gücün paran yetiyorsa gider ithalini alırsın mf fantomları çıkardı sonra naptı bi yerde uzel diye getiriyolar bi yerde meksika bi yerde hint ne olduğu belirsiz gidip alsan ne servisi belli ne parçacısı nh da en azından parça sıkıntın yok nereye gitsen serviside var parçasıda var mf lerde 3105 var en büyük kullanılan böle yaygın olan varmı daha ilerisi nh da tm120 var 140 var şimdi yeni çıkan 6 bin serisi var 7 bin serisi var hem alıyorlarda 6 bin serisi ama mf den nerde hani kim alıyo bizim kamanda bayinin elinde 2 senelik motor duruyo daha mf nin uzelin biçerleri nerdeki onları hiç göremiyoruz nh tc 56 her yerde 5070 her yerde nerde madem bu kadar övüyorsunuz ne kaldı bumladı işte 10 sene sonra mf nin parçasınıda bulamazsınız dağılıyo işte.
ii güzel söylüyosunda şimdi bu video ile nh veya massey servisiyle parçasıyla ne alakası var? Adamlar motoru denemek için bağlamışlar taşa olan bu yani sonuç olarak çekememiş soför hatası veya başka sebeplerden olabilir. Bizim burda gördüğümüz o motorun taşı çekemediğidir. Nh kötüdür kimse almasın falan demiyoruz konuyu nh mf tartışmasına çevirmeyelim!!!

Bütün msj ları okursan anlarsın kardeş tartışmaya cevirmek falan gibi bir niyetim yok sen geriden alıyorsun galiba. Kusura bakma şimdi sana baştan hepsini anlatmaya çalışmıycam ne anlıyorsan öyle anla.

Herneyse uzatmaya gerek yok herkes istediği motoru alır kullanır iyi veya kötü yanları kişinin bakışına göre değişir.

anayurtlu link=topic=37984.msg328236#msg328236 date=1295812561' Alıntı:
Herneyse uzatmaya gerek yok herkes istediği motoru alır kullanır iyi veya kötü yanları kişinin bakışına göre değişir.
Uzaten sensin koçum benim bakışıma göre öyle sanada nh al diye bişi sölemiyorum senle alakalıda bir laf olmadığı için senin uzatmana gerek yok kendi kendine bişiler yazmışsın biraz nete girmedik.

hamza40_7 link=topic=37984.msg331616#msg331616 date=1296245696' Alıntı:
Uzaten sensin koçum benim bakışıma göre öyle sanada nh al diye bişi sölemiyorum senle alakalıda bir laf olmadığı için senin uzatmana gerek yok kendi kendine bişiler yazmışsın biraz nete girmedik.
Adam gibi konuş kimsenin uzattığı yok sana laf söyleyen oldumu sen kimsinde bana koçumlu falan konuşuyosun?

anayurtlu link=topic=37984.msg331628#msg331628 date=1296246617' Alıntı:
Adam gibi konuş kimsenin uzattığı yok sana laf söyleyen oldumu sen kimsinde bana koçumlu falan konuşuyosun?
Sen adam gibi konuş senle alakalı olmayan laflara giripte uzatma falan deyi bana emir verir gibi konuşma senle muhatapda olmadım ben kendi kendine lafa katılıyorsun kendi kendine uzatma diyorsun senle ne zaman muhatap olursam o zaman cevap ver.

işine nasıl geliyosa öyle anlıyosun. basit bi videodan konuyu alıp nh mf kıyaslamasına taşıyosun sonra uyarınca kendi kendime uzatma dedim oluyor. Eğer şikayetçiysen site yönetimine şikayetini bildirirsin sana emir veren yok. Galiba emir almaya alışkın olduğun için her sözü kendine emir olarak algılıyosun oda senin sorunun bu konu burda kapandı. bu saatten sonra adam olana cevap veririm.

Allahdan bide babamdan başka kimseden emir almam koçum senin gibi çocukların silgisinin peşine düştüğü gibi şikayet falan işleriylede uğraşmam sen biraz büyü karşıma o zaman gel senin yaşın kadar benim traktör kullanmışlığım var birşeyi bilmiyorsan susup öğrencen üstüne vazife olmayan laflara karışmıycan bide ata sözü vardır iki kişi konuşurken 3 cüye düşen şeyi biliyorsundur sen o yüzden onla idare et.

Bu konuştuklarınla ahlakını terbiyeni herkese gösteriyosun İş burdan öyle koçumlu bilmem neyli konuşmakla olmaz bide öğretmenmişsin sözde. Bilmediğim bişey olursa öğrenmesini bilirim. tmm ben karşına biraz daha büyüyüpte gelirim o sorun olmaz ama sen karşıma ADAM OLUP İNSANLIĞI ÖĞRENİP ÖYLE GEL. Bu sitenin belli kuralları var yoksa senin anlayacağın dilden konuşmasınıda bilirim senin gibilerin kafası basmadığı için söyleyim dedim şikayet edebilirsin diye. Bak bu 2. uyarışım seni doğru konuş.

SÖZDE DEĞİL GERÇEKTE SEN KENDİNDEN BÜYÜKLERİNLE KONUŞMASINI ÖĞREN MADEM O KADAR KURAL BİLİYORSUN EDEP ÖĞREN BİRAZ ADAM OLMAK KLAVYEDEN YAZMAKLA ATIP TUTMAKLA OLMAZ GİT ÜNİVERSTENİ OKU MESLEĞİNİ AL ELİNE ONDAN SONRA KONUŞ KENDİNDEN ON YAŞ BÜYÜK BİRİNE UZATMA FALAN DER GİBİ KONUŞUP BANA EDEPTEN ADAMLIKTAN BAHSETME NE OLCAK ÖĞRETMEN OLAN KIZAMAZMI KARŞINDAKİNE DOĞRUYU SÖLEYEMEZMİ SEN O ZAMAN KÜFÜR ET BİZE BİZDE SUSALIM SİNEYE ÇEKELİM YOK ÖLE İLK ÖNCE BÜYÜĞÜNE SAYGIYI ÖĞREN BURDAN BENDEN BÜYÜK BİRİ BİŞİ SÖLESE BEN ÜSTELEMEM AMA SEN ONU ÖĞRENEMEMİŞSİN.

hamza40_7 link=topic=37984.msg331652#msg331652 date=1296247950' Alıntı:
Allahdan bide babamdan başka kimseden emir almam koçum senin gibi çocukların silgisinin peşine düştüğü gibi şikayet falan işleriylede uğraşmam sen biraz büyü karşıma o zaman gel senin yaşın kadar benim traktör kullanmışlığım var birşeyi bilmiyorsan susup öğrencen üstüne vazife olmayan laflara karışmıycan bide ata sözü vardır iki kişi konuşurken 3 cüye düşen şeyi biliyorsundur sen o yüzden onla idare et.
SEN BANA BUNLARI SÖYLEMESEN BİŞEY YAZMAYACAKTIM AMA İLLA KAŞINIYOSUN EDEBİ ADABI SENDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİM HERKESE HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE KONUŞURUM SEN SAYGIYI ÖĞREN YAZDIKLARINLA NE KADAR SAYGILI OLDUĞUN BELLİ OLUYO SEN ADAM GİBİ KONUŞSAN BEN NİYE ÜSTELEYİM ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...