Ynt: td 65 in bitmeyen dertleri
vallaha kardeşim sorun bendemi var onlardamı bilemedim..Bugün iş dönüşü yoldayken aniden çifçeker lambası yandı ne olduğunu anlamaya çalışırken hayli zaman geçti ileri geri derken düğmeye basmalar falan 100 metre kadar yol gitmişim birden arıza sinyali verdi hemen kontak kapattım baktımki çiftçeker kumandasına giden hortumun ucu çıkmış bizim şanzuman yağını boşaltmış...neticede servisi çağırdım geldi daha arabadan inmeden yağ için tek kuruş ödemem motorunuzunda da ....... dedim.merak etme bölge sorumlusunu aradık bizdensin dediler iki teneke yağ parasından yırttık..Bugünüde böyle savaladık bakalım yarın Allah kerim ne yaparız bu nh ile... :SYAVUZ_13 link=topic=56657.msg608469#msg608469 date=1340232507' Alıntı:geçmiş olsun sizin traktörü montajlayan arkadaşlar muhtemelen montajı yaptıkları gün gusül abdesti almamışlar anlaşılan )))
bendede 2010 td65d dt var 500saat olmak üzere
arka tekerlere taktıgım birçift içlastik ve mazotu çok yakması konuları haricinde şimdilik problem çıkmadı traktörde birazda şans meselesi demekki
birde 1 traktörün 1den fazla kullanıcısı varsa oda kötü oluyor şöförden şöföre fark var
şöför var traktöre karısı gibi bakar şöför var oynaştıgı kadın gibi hor kullanır
inşallah sorunlarınız en kısa zamanda düzelir