Bizim akraba satiyo bos tarla sulu 15 e aliriz 28 donum param olsa alacam da yok gel alalim sana
Seviliyorsun abi teşekkür ederimAl hemen kaysı dik 5 yasina geldimi 15 katına sat onemli olan ticaret bakarsın sever yerleşirsin
Bizim akraba satiyo bos tarla sulu 15 e aliriz 28 donum param olsa alacam da yok gel alalim sana
Seviliyorsun abi teşekkür ederimAl hemen kaysı dik 5 yasina geldimi 15 katına sat onemli olan ticaret bakarsın sever yerleşirsin
Bizim yanda satılıyor 25 dönüm dönüme 800 bin küsur istiyorlarSeviliyorsun abi teşekkür ederim
Şuna bak şuna işin garıbı abi bu paraları duyunca adamın satıp 50 sene para yıyesi gelıyor konu çok ilginç yere geliştiBizim yanda satılıyor 25 dönüm dönüme 800 bin küsur istiyorlar
Ama imar var diye biliyorum yoksada 2 sene içinde gelecek
Şaka yapıyorum abi bazı bölgeler de mükemmel taşlar var geçen bir kaç resim atmıştım bazı araziler çok güzel abi evden taş götürme ıyıymışCok abartma da piyasayi yukseltme tasli tarla dedin ya tebessum ettim bizde evden tarlaya tas gotururuz su alicilarinin ustune koymaya tarlada tas bulamassin
Burası soğuk üşürsünEn son gelecem oraya yerleşecem
Tarla fiyatı sormuşsun bana ama bizim köyün yarısı imarlı tarla vasfı olan arazimiz az. Büyük metrajlı yer bulazsın bulabileceğin tek tapulu sahibi tek olan 10.000 M2 ancak olur 1 milyonu gözden cikart... 1000 M2 gibi tek tapu olan yerleri bahçe vasfı kazandırıp200 250 bin isterler... Ve bu rakamlara satılır. İmarlı olan yerlerden bahsetmeyim...Şaka yapıyorum abi bazı bölgeler de mükemmel taşlar var geçen bir kaç resim atmıştım bazı araziler çok güzel abi evden taş götürme ıyıymış
Sizin orası şehir olmuş abi orada yazınca buraya davet ettimTarla fiyatı sormuşsun bana ama bizim köyün yarısı imarlı tarla vasfı olan arazimiz az. Büyük metrajlı yer bulazsın bulabileceğin tek tapulu sahibi tek olan 10.000 M2 ancak olur 1 milyonu gözden cikart... 1000 M2 gibi tek tapu olan yerleri bahçe vasfı kazandırıp200 250 bin isterler... Ve bu rakamlara satılır. İmarlı olan yerlerden bahsetmeyim...
Çalışma unutuldu bn çocukken sabah 6 da tarla da olmayan merak edilirdi... Tarladan önce inek sagılır koyun meraya gönderilirdi... Şimdi parsel satmayıp passata binmeyen niye satmıyor diye merak ediliyorSizin orası şehir olmuş abi orada yazınca buraya davet ettim
Ben ankarada otururken x5 moda olmuştu passata mı döndü akıllar ve düşünceler farklıÇalışma unutuldu bn çocukken sabah 6 da tarla da olmayan merak edilirdi... Tarladan önce inek sagılır koyun meraya gönderilirdi... Şimdi parsel satmayıp passata binmeyen niye satmıyor diye merak ediliyor
Bn ikisinide almam parayı çalıştırır dım...Alım satım ile.
X5 2010 dan önce idi...Ben ankarada otururken x5 moda olmuştu passata mı döndü akıllar ve düşünceler farklı
Passat bitti bmw moda artık geri kalıyosun abiÇalışma unutuldu bn çocukken sabah 6 da tarla da olmayan merak edilirdi... Tarladan önce inek sagılır koyun meraya gönderilirdi... Şimdi parsel satmayıp passata binmeyen niye satmıyor diye merak ediliyor
Bn ikisinide almam parayı çalıştırır dım...Alım satım ile.
Ahmet ikisinede hiç binmedim... O yüzden takip etmiyorum.Passat bitti bmw moda artık geri kalıyosun abi
Estoril mavi, tercihen M paket F10 veya F30 ve hep hep nargile kafe önündedirlerPassat bitti bmw moda artık geri kalıyosun abi
Bence gardo dondurma dükkanını tekrar açsın dükkanda bir eleman olsun.
Gardo motorla köylere sefer atarak dondurma satsın.
gardonun son hali
Emre sende çok yükleniyorsun gardoya . Konuya dönecek olursak benim için tek ev yeterli.Bence gardo dondurma dükkanını tekrar açsın dükkanda bir eleman olsun.
Gardo motorla köylere sefer atarak dondurma satsın.
gardonun son hali
Birazda neşelenelim abiEmre sende çok yükleniyorsun gardoya . Konuya dönecek olursak benim için tek ev yeterli.
Akif ben 4 yıl Aksarayda okudum. Kardeş sizdeki zenginleri ben Ankara da görmedim hep mi arabalar lüx olur. Aksaray'ı acayip çok severim benim için çok kıymetlidirEstoril mavi, tercihen M paket F10 veya F30 ve hep hep nargile kafe önündedirler