Var mı bir haberArkadaşlar referans fiyatları tekrar güncelleme olcak kesinlikle basvuru yapmayın bu önümüzdeki günlerde tekrar acıklanacak ve sürede uzatılacak kesin bilgi
Var mı bir haberArkadaşlar referans fiyatları tekrar güncelleme olcak kesinlikle basvuru yapmayın bu önümüzdeki günlerde tekrar acıklanacak ve sürede uzatılacak kesin bilgi
Marka model nedir birde askilimi cekilirmiBayi peşin para mibzere 28 bin lira dedi hibeli olursa 40 bin dedi senin karın 8 bin olur dedi
Bence şanslisiniz burdakiler her şeyin fiyatini belirlemişler mesela baz aldiklari fiyat 35 bin ama mibzer 38 40 bin o da bugun haftaya 45 i bulacak belkide.Benim gezdiklerim, mibzer fiyatı hibe açıklandığı zaman neyse onu baz alırız diyor. Yanî fiyat hiç belli olmaz diyor
Güngör 18 li şanzimanli asılır tip mibzer 40 bin tl,28 bin e uygunmuş.Bayi peşin para mibzere 28 bin lira dedi hibeli olursa 40 bin dedi senin karın 8 bin olur dedi
Hocam nasıl iyi ki? Mibzer 39.000 e yakın fiyat biçilmiş, ekipmancı liste fiyatı 52.000 peşin diyor. Hibe açıklandığında 60.000 olsa ve bayi de 65.000 den aşağı olmaz derse ne olacak?Bence şanslisiniz burdakiler her şeyin fiyatini belirlemişler mesela baz aldiklari fiyat 35 bin ama mibzer 38 40 bin o da bugun haftaya 45 i bulacak belkide.
Almayın kardeşim s atamayınca ne yapacak. Kaç kg geliyor ve motoru şanzuman lı dümeni olan ni otomobil al. Mibzer senede enfazla kullansan 20 günü geçmez.Hocam nasıl iyi ki? Mibzer 39.000 e yakın fiyat biçilmiş, ekipmancı liste fiyatı 52.000 peşin diyor. Hibe açıklandığında 60.000 olsa ve bayi de 65.000 den aşağı olmaz derse ne olacak?
Bence fiyatı sabit olması daha mantıklı
Keşke öyle olsa, 2017 de alacaktık yine vazgeçmiştik. Fiyatı 13.000 idi, şuan liste fiyatı 52.000 ? Her türlü satılıyorAlmayın kardeşim s atamayınca ne yapacak. Kaç kg geliyor ve motoru şanzuman lı dümeni olan ni otomobil al. Mibzer senede enfazla kullansan 20 günü geçmez.
Pardon hocam ben yanlış anlamışım,hibe açıklandiğinda 60 bin ise 30 bin ini devlet verecek sandimHocam nasıl iyi ki? Mibzer 39.000 e yakın fiyat biçilmiş, ekipmancı liste fiyatı 52.000 peşin diyor. Hibe açıklandığında 60.000 olsa ve bayi de 65.000 den aşağı olmaz derse ne olacak?
Bence fiyatı sabit olması daha mantıklı
Karaovanin 11li ağır tip kazayaği cuma günu 13 bindi,şimdi ne kadardir bilmiyorum.Bugun sordum kazayağında 22 bin lira dedi ne desem boş pazartesi tekrar toplantı yapılacakmış
Arkadaşlar referans fiyatları tekrar güncelleme olcak kesinlikle basvuru yapmayın bu önümüzdeki günlerde tekrar acıklanacak ve sürede uzatılacak kesin bilgi
Slm rotovatör fiyat listesini atarmisinNe alcan onun listesini atayim
Tüm fiyatlara burdan bakabilirsinizSlm rotovatör fiyat listesini atarmisin
Bu devletin belirtiği fiyat mi