pulluğa ne kadar belirlemiş
pulluğa ne kadar belirlemiş
Tırmik yokGübre serpme makinası ile tırmık fiyatı da rica etsek
Teşekkürler rica etsem bir de mibzer fiyatını da gönderebilir misin?Tırmik yok
Teşekkürler rica etsem bir de mibzer fiyatını da gönderebilir misin?
Allah kolaylık versin İnşaAllah, cevap için birkaç konuya girmedim desem yalan olur sizin traktör de td 65 ti galiba, havalı mibzer için 6 lıya mı niyetiniz? öyleyse benim de niyetim var ama, beygir gücüne bakılırsa olmayabilir. Olmazsa normal mibzer için başvuru yapmaya düşünüyorum.İşlerim biraz yoğundu ancak cevap yazabiliyorum. Müşterek araziden noter onaylı feragatname istiyor.
Klavuzdaki belirtilen arazi miktarı yetiyor. Arazi miktarı yetmezse müşterekli arazi lerden feragatname almanız gerekir.
Ben havalı ekim makinası için başvurdum bana traktör gücü ile alakalı bir şey demedi. Ama orada 11li çizel patlatma için başka başvuru yapan biri daha vardı. Onlara söylerken duydum traktör gücü yetmez bunu kabul etmeyebilirler dediklerini.
Tandemlere daha cok destek var diye biliyorum abiArkadaşlar tandem remorka destek varmı bilgisi olan varmı 1 bayi ile konuştum normal cift dingil 4 teker remorka var dedi varmı araştırma yapan
Fiyatlar uctu yine referans fiyatı yarınsın anca karsılıyor destekte ceyregine yetiyorTandemlere daha cok destek var diye biliyorum abi
Aynen abi romork ne olursa olsun 10 bin tl destek veriyomuş.Fiyatlar uctu yine referans fiyatı yarınsın anca karsılıyor destekte ceyregine yetiyor
Traktör3075 massey. Havalı mibzere 5 li gübresize başvurdum. Traktör beygir gücü için birşey demedi başvuru yaparken.Allah kolaylık versin İnşaAllah, cevap için birkaç konuya girmedim desem yalan olur sizin traktör de td 65 ti galiba, havalı mibzer için 6 lıya mı niyetiniz? öyleyse benim de niyetim var ama, beygir gücüne bakılırsa olmayabilir. Olmazsa normal mibzer için başvuru yapmaya düşünüyorum.
Olabilir. Ben yanlış biliyormuşum demekki. TeşekkürlerO zamanki fiyat ne işe değil... Bakanlığın belirlemiş olduğu fiyat var motorlu çapa makinası için 18.200 TL fiyat belirlemiş ama piyasada 25000 TL den aşağı yok (yağmur 510) bakanlık listesinin yani 18.200 un yarısını hibe olarak verecek...
Malesef onu yazmamışlarCemal listede otomatik dümenleme için destek fiyat bilgisi varmı
Maalesef ki bu şekilde desteğin pekte cazip tarafı kalmıyor. Ortalama Referans fiyatı belirtilmeyen ekipmanlar da, il referans fiyat komisyonu güncel fiyatlara mı bakar orası da meçhul örneğin tam otomatik pullukBu mibzer guncel fiyat 38 bin
Referans fiyat 24 bin
Hibe tutarı 12bin
Benim aldigim 2.el 21bin hibeye gerek varmi
bende tambur alıyım dedim 30 dönüm tapulu arazi istiyor şaka gibi bide parayı peşin vercen sonra yarısı hesabına yatacak peşin para olsa 2000 lira ucuzuna alırım şuan almak istediğim malzemeyi devletin desteğini öperde geçer. yine birileri zengin olacak bu işten ama du bakalımDöner pulluk için 150 dekar yer ve 100 beygir üstü traktör istiyorlarmış diye söylendi bana Arap saçı gibi bı hibe işi var ortada