Bu sabah forumu gözden geçirirken ''yahu'' dedim kendime, ''bir ayda 6170 paylaşım yapan konuya niye bu kadar ilgisizsin,büyük motorlarla ilgilenmiyorsun tamam ama bir bak bakalım''.
Konuya girdim ,Allah biliyor ,resimlere bakarken Kayseri'de olduğunu bildiğim için ,motorun yanındaki çamları görünce 'hayırdır inşallah' dedim.Yahyalı'da orman var ama bu motora arazi yok.Felahiye,Develi bozkır.Pınarbaşı'da zor dedim.Tomarza yı hiç sorma.İncesu bağ bahçe.Hacılar asla.Özvatan Felahiye'den ayrılma.Bu motor Kayseri'nin neresinde çalışacak?
Film ileri sayfalarda koptu
Ali Saraç'tan kaçmaz. Yavuz 13 'ün evlere dikkat çekmesi de harika.Ancak evler forumumuzda paylaşılmamış .Paylaşılsaydı o anda farkedilirdi.
Ali Saraç'a dikkat etmek lazım.Google'dan araklanmış Simentalleri anında enselemişti.Bu konuyu da bence ilk günlerde anlamıştı ama renk vermedi.''Fotoğraflarını çalmışlar,git tazminat iste'' dediğinde durumu çoktan biliyordu.Konunun açıldığının ertesi gün biliyordu ama bilmiyormuş gibi yaptı.Ankara'da kurs,çantalar,ağırlanmaları okudukça gülüyordu.Bir iki kişiyi daha geçmişte böyle yaptı.Büyüksün Ali Saraç.