T6.160 AC Yuvaya Geldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çağımızın vebası trolluk yapmak. Bebenin eline doğar doğmaz tablet verecekler nerdeyse

hemşerim hepinizi trolledimi şimdi.bende bayiye bakıyorum tl90a gelmemiş ne iş diyordum.belkide diğer bayidedir genede günahını almayalım.

Allah razı olsun Ali beyden ,yoksa bu elaman iyi sallıycaktı siteyi.
Ya adamın yazdıgı iletileri tüm okudumda valla ne adammış bu benim yaşıma gelmeye sabancı gibi holding olur demiştim. Hele o son iletilerde Ali beye yazdıgı iltifatlar bilmem neler yazık vallahi genç delikanlı adamsın.
Zaar dediki memleketin en uyanıgı benim buldum çiftçileri sarayım makaraya dedi.
Deli gönül diyo fotoları aldıgı siteye bi terçüman aracılıgıyla durumu yaz görsün hanyayı konyayı .

Siteye giripte konudaki msjlara cevap vermiyorsa ki vermesinede pek gerek yok
Anlattıklarının masal oldugu ali SARAÇ kardeşimiz tarafındanda ortaya çıkarılmışken
Ve birsürü insanla kafa bulmuşken bunun bir cezası olmalı bence
Mesela süresiz ban

Yoksa her önüne gelen bizlerle yani çiftçilerle kafa bulmaya devam eder

sorun şu ki .. bende aynı traktörden olmasa bende çakamayabilirdim .. ancak traktörün her yanı falso :) türkiyede henüz girecek traktör değil .. 3 daşşaklı bi adam olmak lazım o traktörü türkiyeye sokabilmek için .. artı dediğim gibi kayseriye bakan bölge müdürünü çocukluğumdan tanırım iyi bi abimdir .. onada ulaştım ilk gün öyle bişeyin olmadığını kendi haberi olmadan o traktörün satılmasının mümkün olmadığını söyledi .. belki bunların hepsi birer temenni , pazarlıkları olabilir ama biraz erken davrandı herhalde .. sıkıntı değil google resimlerinden simental danalarım geldi diyenleride gördük biz :)

Sadece sitede değil, sanal ortamda yazılan, çizilen ve paylaşılan herşeye acaba mı diye düşünmeden inanmayın. Maalesef bunları denetleyecek bir mekanizma yok. Bazen dikkatli insanlar bazen de araştırmasını sevenler bunları ortaya er ya da geç çıkarıyor.

Burası bir topluluk olduğu için sakın kayıtsız şartsız herşeye inanmayın. Özellikle rasyon programları, hastalık, ekim, gübreleme ve ilaçlama reçeteleri çok daha önemlidir. Elbette çok önemli bilgiler çıkıyor arada ama herkesin niyeti iyi değildir.

Sahip olmadığı bir ürünü sahibiymiş gibi paylaşma sürekli olan durumlardan birisi. Bilinenler kadar bilinmeyenler de vardır eminim. Bu tip konularda tam sonuca varılmadan kimseyi rencide etmek, banlamak vs. uygun olmaz. Üyemizden hala bir açıklama bekliyoruz. Eğer susma hali devam ederse sükut inkardandır dediğini varsayacağız.

Yanlız bende hayal ediyorum bir avrupa donanımlı t6.160
elin amerikalı fransızı çekiyor fendt 724ü nht6,160ı
ben ne yapayım td65 mi çekeyim yanlarına

Olmayan şeyleri olmuş gibi anlatmak psikolojide şizofreni belirtisidir. Ulaşabileniniz varsa psikoloğa gitmeyi önersin.

Hayal gücü geniş arkadaşlar var. Şener Şen'in çakıyla aslan avı aklıma geldi Ziyaaaaa. Geçende bi otomobil forumunda biri yazmıştı 37 yaşındayım 20 yıldır Thy'de pilotum diye. Ne diyelim umarım bi gün traktör hayali gerçekleşir. Kayseri Nh bayisi önce Aksoy'lardı şuanda Bulut otomotiv değilmi.?

Bu sabah forumu gözden geçirirken ''yahu'' dedim kendime, ''bir ayda 6170 paylaşım yapan konuya niye bu kadar ilgisizsin,büyük motorlarla ilgilenmiyorsun tamam ama bir bak bakalım''.
Konuya girdim ,Allah biliyor ,resimlere bakarken Kayseri'de olduğunu bildiğim için ,motorun yanındaki çamları görünce 'hayırdır inşallah' dedim.Yahyalı'da orman var ama bu motora arazi yok.Felahiye,Develi bozkır.Pınarbaşı'da zor dedim.Tomarza yı hiç sorma.İncesu bağ bahçe.Hacılar asla.Özvatan Felahiye'den ayrılma.Bu motor Kayseri'nin neresinde çalışacak?
Film ileri sayfalarda koptu :)
Ali Saraç'tan kaçmaz. Yavuz 13 'ün evlere dikkat çekmesi de harika.Ancak evler forumumuzda paylaşılmamış .Paylaşılsaydı o anda farkedilirdi.
Ali Saraç'a dikkat etmek lazım.Google'dan araklanmış Simentalleri anında enselemişti.Bu konuyu da bence ilk günlerde anlamıştı ama renk vermedi.''Fotoğraflarını çalmışlar,git tazminat iste'' dediğinde durumu çoktan biliyordu.Konunun açıldığının ertesi gün biliyordu ama bilmiyormuş gibi yaptı.Ankara'da kurs,çantalar,ağırlanmaları okudukça gülüyordu.Bir iki kişiyi daha geçmişte böyle yaptı.Büyüksün Ali Saraç.

Bu sabah forumu gözden geçirirken ''yahu'' dedim kendime, ''bir ayda 6170 paylaşım yapan konuya niye bu kadar ilgisizsin,büyük motorlarla ilgilenmiyorsun tamam ama bir bak bakalım''.
Konuya girdim ,Allah biliyor ,resimlere bakarken Kayseri'de olduğunu bildiğim için ,motorun yanındaki çamları görünce 'hayırdır inşallah' dedim.Yahyalı'da orman var ama bu motora arazi yok.Felahiye,Develi bozkır.Pınarbaşı'da zor dedim.Tomarza yı hiç sorma.İncesu bağ bahçe.Hacılar asla.Özvatan Felahiye'den ayrılma.Bu motor Kayseri'nin neresinde çalışacak?
Film ileri sayfalarda koptu :)
Ali Saraç'tan kaçmaz. Yavuz 13 'ün evlere dikkat çekmesi de harika.Ancak evler forumumuzda paylaşılmamış .Paylaşılsaydı o anda farkedilirdi.
Ali Saraç'a dikkat etmek lazım.Google'dan araklanmış Simentalleri anında enselemişti.Bu konuyu da bence ilk günlerde anlamıştı ama renk vermedi.''Fotoğraflarını çalmışlar,git tazminat iste'' dediğinde durumu çoktan biliyordu.Konunun açıldığının ertesi gün biliyordu ama bilmiyormuş gibi yaptı.Ankara'da kurs,çantalar,ağırlanmaları okudukça gülüyordu.Bir iki kişiyi daha geçmişte böyle yaptı.Büyüksün Ali Saraç.
Etraftaki manzaraya dikkat etmedim açıkçası.Hayırlı olsun yazayım diye en son sayfayı açtım. Yorumları görünce manzarayı çaktım ilk sayfadan itibaren okudum. Dediğin gibi Kayseri ve ilçelerinde bunun çalışacağı arazi yok. Bizim Pınarbaşı'nın Kırmızı ve kahverengi toprakları iyi gerisi beyaz ve verimsiz en çok eken 2000 dönüm ekiyor oda 3 ortak traktörler 5455 gerisi küçük çiftçilik yapıyor. İlçe yakınlarında sulu tarım yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...