T6.160 AC Yuvaya Geldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı uğurlu olsun. Allahım güle güle kullanmak nasip etsin. Ön Pto ve hidrolik tercihi harika olmuş yakın zamanda uyduracak bişey bulursunuz fazla hidrolikten zarar gelmez.

Tarla işi başlamadımı sizin orda , pehlivanın tarla fotolarını atta az gözümüz gönlümz şenlensin .
Hızlı başladın siteye ama arkası gelmedi, işlerin pek yogun herhalde.

He valla çok merak içerisindeyiz. Daha önce görmedim T6 çalışırken. Vatan topraklarında nasıl çalışıyormuş görelim.

Bu kadar isteğin ardından bu mesaja cevap vermek için traktörün gerçek fotoğrafları lazım. Alıntı fotoğraflarla konu açınca böyle oluyor.
Ali bey konuyu acan arkadaş yanlış bilgilerle bütün siteyi makarayamı sardı . olayın detaylarını bilmedigime ,yakın zamanda kayseride işlerim vardı zaman müsait olursa bi ugrayıp yerinde incelemek istemiştim pehlivanı. Tüh hevesim kursagımda kaldı .
Ve gelelim ikinci ve önemli noktaya şayet böyle bir durum söz konusuysa sitedeki yetkili arkadaşları gerekeni yapmaya davet ediyorum .

Ali bey konuyu acan arkadaş yanlış bilgilerle bütün siteyi makarayamı sardı . olayın detaylarını bilmedigime ,yakın zamanda kayseride işlerim vardı zaman müsait olursa bi ugrayıp yerinde incelemek istemiştim pehlivanı. Tüh hevesim kursagımda kaldı .
Ve gelelim ikinci ve önemli noktaya şayet böyle bir durum söz konusuysa sitedeki yetkili arkadaşları gerekeni yapmaya davet ediyorum .

Arkadaşın paylaştığı fotoğrafların google'dan indirildiğini anlayıp, internette arayınca
http://www.landwirt.com/gebrauchte,1318484,New-Holland-T6160-Auto-Command.html linkinde bulduk traktörü.
Ne tesadüftür ki aynı fotoğrafları Alman Landwirt sitesinde Kontaktdaten adlı hesabın sahibinin kullandığını gördük. Arkadaştan birçok kişinin yeni fotoğraf istemesi ve arkadaşın cevap vermemesi sanırım şüphelerimizde haklı olduğumuzu gösteriyor. İnşallah arkadaş fotoğrafları ya da videoyu atar da biz haksız çıkarız.

Not: Eğer arkadaş video çekip paylaşırsa özür dileriz kendisinden.

Arkadaşın paylaştığı fotoğrafların google'dan indirildiğini anlayıp, internette arayınca
http://www.landwirt.com/gebrauchte,1318484,New-Holland-T6160-Auto-Command.html linkinde bulduk traktörü.
Ne tesadüftür ki aynı fotoğrafları Alman Landwirt sitesinde Kontaktdaten adlı hesabın sahibinin kullandığını gördük. Arkadaştan birçok kişinin yeni fotoğraf istemesi ve arkadaşın cevap vermemesi sanırım şüphelerimizde haklı olduğumuzu gösteriyor. İnşallah arkadaş fotoğrafları ya da videoyu atar da biz haksız çıkarız.
Ali bey bilgiler icin teşekkürler . vay be oysa siteye nasılda giriş yapmıştı rüzgar gibi valla ne yalan yazayım ben kendim bu arkadaşın iletilrini okudukca memlekette ne ceverler var demiştim.
Şayet böyle bişey yaptıysa ,neden buna gerek duydunu o güzelim anlatım tarzıyla bi izah ediversin artık .
Bu konuyuda araştırıp acıga cıkaran arkadaşlara teşekkürler .

Yalan olduğuna inanasim gelmiyor yaw. Adam hacı mehmet beyin dediği gibi çok inandırıcı şekilde paylaşım yapmıştı. Hatta ali saraç bey de demişti " senin fotolari çalmışlar " diye. Tanıyan ,duyan biri çıkar elbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...