T6.160 AC Allah Utandırmasın..

hayırlısı olsun abi. güzel tercih yapmışsın kimseyi dinleme yerli nh olsa önyargılı davranırdımda ithalde nh yi bende seviyorum ama yerlisi kapımdan içeri giremez benim kanım biraz daha masseye kayabilirdi ama bunun sebebide sizin gibi kapıda eskiden beri masseyin olması sizde geleneği bozmamışsınız iyi olmuş.

Masseye çok soğuk bakıyorum en son bindiğim massey serisi sanırım Mf 285 😄
Ayrıca yalanada gerek yok en dişli rakibimiz masseyci ben alsam babam veto eder 😄

hayırlı olsun..
bu konuyu herkez senin gibi anlatsa bayram ederiz..

biz failetün failün anca diyebiliyoruz :)

Sağolasın abi.
Normal bir şekilde anlattım abi takıldığınız konu nedir 😄

Hayırlı uğurlu olsun. Kardeşim Allah yolunu bahtini açık etsin. Hırslı çalışkan ve akıllı bir ciftcimize de bu yakışır

Hayırlı olmasını dilerim sevindim güzel bir pazarlık olmuş. açıklamalar içinde teşekkürler birbirimize faydalı olmak çiftçi olarak birbirimize yapabileceğimiz en büyük iyiliktir.

Yaklasik.olarak liste fiyatinda yuzde 15 dusmusler bu demek oluyorki yuzde 20 kar ile satiyorlar bu traktorleri. 100 bin tl lik bi traktoru 85 bine rahat alabiliriz.

Yaklasik.olarak liste fiyatinda yuzde 15 dusmusler bu demek oluyorki yuzde 20 kar ile satiyorlar bu traktorleri. 100 bin tl lik bi traktoru 85 bine rahat alabiliriz.

Kendi başıma yaptığım 3. Traktör pazarlığı oldu bu 140 bine deutz'u Önde kepçe dahil tümosanı 85'e 2014'de max. Liste fiyatından 4 5 lira düşürebiliyorsun.

Bunda ki elimin güçlü olmasının sebebi bayi hatrı oldu gibi geliyor bana ayrıca ital traktörlerde kar marjları dediğin gibi %20lerde belki daha fazla