T6.160 AC Allah Utandırmasın..

Herkese güzel dilekleri duaları için teşekkür ederim allah herkesin gönlüne göre versin.

hayırlı olsun güzel makine... bayii olmakta güzel iş, şu kar marjına baksana..

Teşekkür ederim allah razı olsun. Bayilerin çok güzel kar marjı var özellikle new holland bayilerinin. Vicdanlı bayi ile çalışırsak şanslıyız yoksa sıkıntı :)

Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın.yanında kullanacağınız orta boylu bi traktorunuz vardır sanırım.Tl den baya Bi üst segment traktor.yanında ortalama işleri yapıcak bi traktör şart olur çünkü.ekipman değişimi de gerekecektir.

Ekip'e abilik yapacak allah izin verirse :) Tümosan 8195 ve Deutz 410 Agroplus var.

Ekipman olarak öncelikle alplerin pulluğuna ek attııp 5/ 16 yerine göre 5/18 olarak kullanırsam iş göreceğini ümit ediyorum. Demire para vermek ağrıma gidiyor yoksa 😄

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullan.
Şimdi o 1 ay nasıl geçer... :)

Allah razı olsun
Valla L95'i aldığımız gün kapıya getirebildik, sonrasında 3 4 tane motor değişti hepsini bekledik sancılı bi dönem kapına inene kadar :) Çok şükür ki TL kadar bekletmiyecek bu TL 7 ay bekledim o zaman Euro hareketlenmişti bayi 4 lira vereyim bırak demişti delinin zoruna bak işte ben malın kapıya inmesini bekleyim, 4 milyara tav olayım 😄

Hayırlı olsun.Kafanızda başka marka yokmuydu?Tereddütsüz yine nh seçmenizdeki sebep nedir acaba ?

Teşekkür ederim, başka marka yokmuydu aslında vardı claasın Arion 430 serisi alternatiflerim arasındaydı, ama beni cezbetmedi gerek dış görünüm gerekse iç donanım olarak, Güç olarak T6'yı tarla günlerinde 1 2 deda kullanma fırsatım oldu hqyran bıraktı kendine. Mf zaten almam yanlış anlaşılma olmasın kötülediğimden felan değil bana soğuk geliyor içim atmıyor bayiye gittiğimde binesim gelmiyor. En büyük sebebide cevremizde ki ve kendi TL serisinde gördüğüm. Fabrika çıkışı sorunlu olmayan ithal serilere bakım hariç usta eli değmiyor, ayrıca ne olursa olsun kapımızda sayının önemi olmaksızın illa ki her zaman ya mavi ya turuncu bi traktör olmuştur onun verdiği alışkanlıkta etki etmedi değil 😄

Hayırlı olsun bayininde 40.000 tl için faiz ödeme harman da ödersin demeside iyiymiş. Tl90 dan sonra ara baya açılmış bide yeni traktöre malzeme alması var.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Traktörün beygiri 131 , maksimum beygiri ise 152. Sitesinden baktım.

Neden John Deere R serisine bakmadınız:

http://www.sahibinden.com/ilan/is-m...n-orjinal-makine-kullanilmadi-256242952/detay

Teşekkür ederim, jonh deere düşünmedim bizim bölgede tercih edilmediği için servis sıkıntı yaşama korkusu ile birazda new holland hariç diğer markalara ılımlı bakmadıgım bakamadığımdan kaybaklanıyor 😄

Hayırlı olsun bayininde 40.000 tl için faiz ödeme harman da ödersin demeside iyiymiş. Tl90 dan sonra ara baya açılmış bide yeni traktöre malzeme alması var.

2014 yılına kadar hep New holland ve Fiat ürünleri kullandık, 2014 yılında Deutz ve Tümosan ile bozduk bu geleneği :) Eski bayinin referansı olunca bu tarz bi güzellik yaptı ama 40.000tl nin kendi vadesini koydu gibi 😄

toprağım hayırlı uğurlu olsun.yavuz bulutun pek işi değildi böyle kıyak yapmak ama demekki traktör büyük olunca kıyakta büyük oluyor.

toprağım hayırlı uğurlu olsun.yavuz bulutun pek işi değildi böyle kıyak yapmak ama demekki traktör büyük olunca kıyakta büyük oluyor.

Allah razı olsun toprağım, dediğim gibi kıyak geçsede maviye binecem geçmesede aksoylar orhan abi durumu anlattı ben kendimi bildim bileli bizden alırlar dedi tabi bende tümosanın garanti bitince T5050 almaya söz verince şimdiden yağladı balladı 😄

hayırlısı olsun abi. güzel tercih yapmışsın kimseyi dinleme yerli nh olsa önyargılı davranırdımda ithalde nh yi bende seviyorum ama yerlisi kapımdan içeri giremez benim kanım biraz daha masseye kayabilirdi ama bunun sebebide sizin gibi kapıda eskiden beri masseyin olması sizde geleneği bozmamışsınız iyi olmuş.