STYER TÜRKİYE YOLUNA GİRDİ

Ynt: STYER TÜRKİYE YOLUNA GİRDİ

hani ne oldu bizim şu steyrler gelsin artık. Acaba 90 beygir kabinli fiyat ne kadar olur tahmininiz nedir arkadaşlar çok uçuk olur mu

http://askarototarim.com/

Arkadaşlar, STEYR i getirecek olan şirketle alakalı olarak, büyük olasılık Askar oto tarım ın bir alakası var. Mehmet Aslan isimli üyemiz de zaten Askar oto tarım da ortak ve yönetici konumunda görünüyor. Ben kendi araştırmamdan bu sonuca vardım. Ana sayfalarındaki fotolara bir bakın, 19 uncu karede Steyr i göreceksiniz. Daha öncede getirebildiklerinde demekki bazı pürüzler çıkmış olmalı. İnşallah bu sefer eşeği sağlam kazığa bağlamışlardır. :)

768 link=topic=44842.msg427227#msg427227 date=1311149167' Alıntı:
http://askarototarim.com/

Arkadaşlar, STEYR i getirecek olan şirketle alakalı olarak, büyük olasılık Askar oto tarım ın bir alakası var. Mehmet Aslan isimli üyemiz de zaten Askar oto tarım da ortak ve yönetici konumunda görünüyor. Ben kendi araştırmamdan bu sonuca vardım. Ana sayfalarındaki fotolara bir bakın, 19 uncu karede Steyr i göreceksiniz. Daha öncede getirebildiklerinde demekki bazı pürüzler çıkmış olmalı. İnşallah bu sefer eşeği sağlam kazığa bağlamışlardır. :)
way ajan gibi adamsın walla :)
mehmet aslan'ın imzasındada bu firma yazıyor ?

Abiler kardeşler steyr kompakt serisi dedikleri new holland t 4000 serisinin aynısıdır. Sadece üstündeki kaputu farklıdır. Profi dedikleride new holland T 6000 serisidir. Bu seriler türkiyeye gelip te ne yapacak. Kime satılacak. Tutulacak olsa idi Koç aynı ayardaki case leri getirirdi. Millet sizinle kafa buluyor. Bu gelecek deninlenlerden en küçük olan kompakt 4065 (65 hp) nerden baksan 80 milyara verilir. İşiniz mi yok sizin yavv. Bırakın böyle fasa fiso işleri.

evet bencede aslı yok bu haberlerin gelecek olsa şimdiye kadar gelirdi bazı arkadaşlar dalga geçmek istemişlerdir ASILSIZDIR İNANMAYIN

Avusturyada üretilen caselerin steyrin fabrikasında üretildiğini bilmeyenimiz yoktur. Avusturya üretimi olan caselerin orjinalini arayacak olursak karşımıza steyr çıkar. Aynı fabrikada üretilen bu iki markayı almaya kalksanız hangisini tercih edersiniz diye sormayacağım. Çünkü herkes fabrikanın orjinal üretimi olan steyr diyecektir. Aynen Türkiyede üretilen Nh ve case ler gibi sadece kaportaları farklı. Haa casenin orjinalini nerede buluruz derseniz , tabiki Amerikan üretimi olanlar. Büyük bir olasılıkla pahalı olarak gelecektir ama ben steyrin Türkiye ye gelmesinden hala umudumu kesmedim. Bu sıralar dışarıdan gelen traktörlerde bir problem var sanki. Nh ve case nin avrupaları reyonlarda pek görünmüyor.

arkadaşlar hepinizi saygı ile selamlıyorum ben mehmet aslan biz şteyr traktörü türkiye,ye getirdik ancak koç gurubu bize satırmadı bu vesile ile bazı yerlerde benım ismim geçiyor ancak şimdi getiren biz deyılız birde bazı arkadaşlarımız neden gecikti diye soruyorlar malumunuz dünya şu anda krizde düvizin yükselişi bir çok iş adamlarımızı özelikle ithalatçı firmaları zor bir duruma koymuştur şteyrlerın anlaşması kesinlikle bitmiş bunu herkes bilsın gemesine gelecek ancak dengeler şu an buzuk piyasalar toparlanır toparlanmaz makinalar yüklenır kaldiki nevholandla hiç bir alakası yok iyice inceleyın

Hayırlı olsun 14 18 eylül bursa tarım fuarına yetişmiyeceği belli ozaman 14,18 mart 2012 konya fuarında görmek ümidiyle :)

POYRAZLI TALHA link=topic=44842.msg436257#msg436257 date=1313968067' Alıntı:
Türk Traktörde çalışan abimden duyduğuma göre ilk steyiri üretip yollamışlar yurt dışına...

Bu da nereden çıktı ki,biz yurt dışından gelecek diye beklerken burada üretilip yurt dışınamı yollamışlar? Türk traktörde hangi traktör üretilirse üretilsin = Fiat . Bizi ilgilendiren Avusturyadan gelebilecek olan Steyrler. Avusturya dışında üretilen ülkelerdekiler kesinlikle çakma olacağından hiçbir zaman rağbet görmez.

768 link=topic=44842.msg436482#msg436482 date=1314031574' Alıntı:
Bu da nereden çıktı ki,biz yurt dışından gelecek diye beklerken burada üretilip yurt dışınamı yollamışlar? Türk traktörde hangi traktör üretilirse üretilsin = Fiat . Bizi ilgilendiren Avusturyadan gelebilecek olan Steyrler. Avusturya dışında üretilen ülkelerdekiler kesinlikle çakma olacağından hiçbir zaman rağbet görmez.
çiftçi kardeşim,, CNS grubu steyr ' i bünyesine kattı. ne çakması .. steyr artık CNS yani açılım (newholland-fiat-inter-ford-steyr) malıdır... :D