kcml link=topic=44842.msg423831#msg423831 date=1309973425' Alıntı:__tabiikide ve ayrıca yeni ithal steyr traktörlerde standlarında olucak__
__BAYİNİN WEBSAYFASINI VERDİM AZÖNCE BUYRUN ARAYIN SORUN SİZİ BİLGİLENDİRSİNLER__işte iki websayfası bir newholland diğeri case,,http://www.basakkaratas.com.tr/ ____ http://www.trakyakaratas.com.tr/ ok-*-s768 link=topic=44842.msg423837#msg423837 date=1309974258' Alıntı:Bu aklıma hiç gelmezdi.Bu konuda bilginiz var herhalde. Peki bu bilgileri nereden edindiniz.?Doğru söylediğinizi nasıl anlıyacağız.? Traktörler ne zaman gelecek.?
trakmak ve harmanın ithal seri modeldeki nhlerdeki gibi bişi olur dicem ama bnde senın gibi duşunuyorum işin açıgı nasıl gelir gelse bile fiyatları euro baızında olucaktır herhal ve karataş olarak getirdiklerinde pazarda sattıktan sonra servisini yedekparçasını nasıl döndurecekler.. :S768 link=topic=44842.msg423859#msg423859 date=1309976982' Alıntı:Başak karataşların Malkara Bayisindeki bir arkadaşımla görüştüm, öyle birşeyden haberinin olmadığını,ilk defa benden duyduğunu söyledi. Abi STEYR i çok zor getirirler, gelse bile pahalı olur, FENDT den sonra pahalılıkta dünyada ikinci sırada bir traktördür diye bilgilendirdiler. Bu işte bir iş var ama anlamadım gitti. :S
hani gerçekten herkesin kapısında bir makinası var nh olsun tümo olsun erkunt olsun o olsun bu olsun zaten bu makinaların efesi fendt alınırsa o alınır şimdi gelcek makina farzı misal 95 bg liğide 80-90 bin aralığında olmalı alıcı ister gider tümo alır ister erkunt ister nh isterse kubota isterse steyr ancak 95 bg lik motoruna 110 bin ve civarına tekabül eden bi fiyatla Türkiyeye getirise sadece 3-5 adet satılır çünkü adı var steyr adı sattırır ayrıca 110 bin lira verip makina alan adamda çok kararsız kalır class ve fendt girer o zaman devreye ki onlardan üstün de değildir....AYRICA ÇİFÇİ KİME PARA KAZANACAK ÇALIŞSIN MOTOR BORCU ÖDESİN......köylü link=topic=44842.msg423874#msg423874 date=1309979228' Alıntı:gelse güzel olcak şenlenecek ortam.ama getiremezler gibi.yoksa rakip bir çok marka vaar biri rakip olsun diye getirlerdi ama hepsi aynı kapıya çıktıgı için birbirlerini ezmezlar çiftçi ezilir onlar ezilmezler.hayaaaal mayal gelirse kapımız açok gelmesse zaten kapımızda var.
getirecek firma veya iş adamı tanıdık mı???...ayrıca ne yani devlet sırrı mı saklıyorsun burda...söyle bizde bilelim...bi de bişey soracağım...steyr kutlucanlar (fendt) gibi tek firma olarak mı getirilecek yoksa bayi ve servis ağı oluşturulup tüm türkiyeye mi dağıtılacak???mehmet aslan link=topic=44842.msg425144#msg425144 date=1310413739' Alıntı:selam arkadaşlar steytr konusunu ben açtım seçim den dolayı ankaradaki bırokrasi biraz geç yürüyor normalde bu günlerde traktörler gelmişti traktörlerın parası yatırıldığını iyi biliyorum fiyatlarıda mf ile eş deyer olacak diye biliyorum getirende CNH ile bulgar iş adamı ve türk iş adamı CNH müdür ataması yapacak makinaların dağıtımını bulgar iş adamı ile türk iş adamı nin temi,natı altında dağıtılacak sanayi bakanlığında imzayı bekliyor bildiyim kadarı ile bitmiş makinalar gecikmez gelecek
mehmet aslan link=topic=44842.msg426566#msg426566 date=1310922120' Alıntı:kardeş fuar ne zaman