STYER TÜRKİYE YOLUNA GİRDİ

Ynt: STYER TÜRKİYE YOLUNA GİRDİ

tam olarak bilmem ancak tahmin edebiliyorum MF.SAME.LANDİNİ traktörler gibi fiyat politikası çekerler diye düşünüyorum

umutları söndüracek bir adım atmadan hayelleri yıkmadan özlemi duyulan bu traktörü hakkıyla türk çiftçisine kazandırısanız ZF şanzumanı n keyfini tattıracak bu traktörü dört göze bekliyoruz.servi,siyle yedek parçasıyla kazık atmadan üzmeden bir sistemle ithaller içeriisnde 1 nura olacagın inanıyorum.

İthal traktörlerin en çoğu 80-100 bg segmentinde satılıyor , rakip markalara göre rekabetçi bir fiyat belirlenirse piyasaya hızlı girer. Eski Steyr ler den iyi bir referansı var. Geçen yıl MF , uzel yüzünden kaybettiği payı tekrar kazanabilmek için oldukça rekabetçi fiyatlar belirlemişti ürünlerine nitekim güzel satışlarda yaptılar , aynı uygulamayı Steyr ' dan da bekliyoruz. Fuarlara katılırsa inceleme şansımız olur. Fuar mevsimi yeni başlıyor.

iyi fiyatla iyi takas seçeneğile satış ve servis agı ile iyi niyetli olurlarsa bir görünüp bir saklanacaklarsa hiç bu işe girmesinler.landini gibi,mc cormik gibi,kioto gibi,ls gibi buna benzer markaların taktiği uygulanacaksa hiç bu işe girmeyin vede destek olmayız. 70-100 hb sekmeninde bu iş tutar.adı ve garantisi referansı var. arkasında firma günü birlik kazançla milletin önüne çıkacaksa düşünülmesi gerekir.
AMA EGER SAĞLAM ADIMLARLA GELİRSE ERKUNTU,NEWHOLLANDI,MF,JONDREYİ TÜMOSANI BİTİRİR.AKILLI BİR PAZAR VE REKLAMLA BU İŞTUTAR.ÇÜNKÜ MİLLET KALİTEYE GÜVENE HASRET.ODA BU MARKADA VAR.HELVA YAPACAK ADAM LAZIM.

hle bi durun dereyi görmeden paçayı çemiremeyin.kırşehirde bir ara aylarca yıllarca galeride bekledi alan olmadı.pahı ve yedek parça yüzündfen.arkasındaki devi görmeden yola çıkmayın.daha traktörleri sıfır aldık taksit bile ödemedik.

köylü kardeş ben kırşehirdeki traktörleri biliyorum 5 tane traktör almakla dispiritör olunmaz biraz sabırlı olsan gürürsün ben 30 yıldır trktör işi ile uğraşıyorum kimin trktörcü kimin avantacı olduğunu biliyorum rıhat ol bu arkadaşımız deyerli ve güçlü bir iş adamı

zf şanzumanı ve linderi ve steyr bu yüzden istiyoruz.zf için 3 tane erkunt aldım.sırf zf diye böyle binler var.carroymuş hemaymış kara şanzumanmış artık bizleri açmıyor.zf nin sorun çalıştığı bu iki markaayı biliyorum.ama ülkemizde linder erkunt kudret olrak girdi.
dedimya ses getirecek bir iş olursa arkasında durulursa bizlerde almaya çalışırız alamssak milletin alması için fedakarlık yaparız.biz almanın fendini ingilizin unuttugu mf lerden italyanın koçun fıatından newhollandındaan hintlinin yapmacık jonderesinden bir gün traktör çıkaran ikinci unutan firmalrdan bıktık.olursa destekleriz arkasındayız.
.

inşalah çiftçimiz için hayırlı olur acele etmiyeceyız hep beraber görecez beraber karar verecez türk çiftçisi artık işini bilır bizde elimizden geldiyi kadar aydınlatacaz yardımcı olacağız

mehmet aslan link=topic=44842.msg422108#msg422108 date=1309453993' Alıntı:
inşalah çiftçimiz için hayırlı olur acele etmiyeceyız hep beraber görecez beraber karar verecez türk çiftçisi artık işini bilır bizde elimizden geldiyi kadar aydınlatacaz yardımcı olacağız

Şu aydınlatma ve yardımcı olma işlerinden STEYR i Türkiyeye hangi babayiğidin getirdiğini, arkasında kimin olduğunu söyleyerek başlasak be abicim. ;)

768 biraz sabır adama söz verdik bu konuyu baştan sona kadar okusan anlarsın neden isim vermediyimi ama CNH ile ortak olduklarını biliyorum yani avusturya ile türk iş adamı

valla bugün aldıgım en güzel haber.inşallah fiyatlarıda uygun olurda türk çiftçisi kaliteyi yakından tanımış olur :D

mehmet aslan link=topic=44842.msg422127#msg422127 date=1309457846' Alıntı:
768 biraz sabır adama söz verdik bu konuyu baştan sona kadar okusan anlarsın neden isim vermediyimi ama CNH ile ortak olduklarını biliyorum yani avusturya ile türk iş adamı

Nasıl oldu da elinden kaçırdı bilmem ama ,Koç olmadığı kesin. Avusturya ile alakalı iş adamı olarak aklıma bir de ERKUNT geliyor. Erkunt un Lindnerle bir alışverişi var, Lindnerin de STEYR le, Lindner steyrin şanzumanını kullanıyor diye biliyorum, acaba bağlantı buradanmı kurulmuştur diye düşünüyorum, başka da aklıma kimse gelmiyor. Belki de bu konularda bilgim az. :S

koç case ile anlaşma yapmış 7 sene başka traktör alamaz satamaz arkadaşlar ben bu traktörü 2009 da diyarbakır tarım fuarına koydum tanıtımını yaptım koçlar nerdeyse beni yiyeceklerdi satmadan geri gönderdım koç steyr gelmesın diye elinden geleni yapar ama bu sefer galiba yapamadı

Steyr Türkiyeye ilk geldiği yıllarda Türkiyede, Massey ve Fiat markalarının dışında Jd, Enter, Ford gibi birkaç marka daha vardı. Steyr kısa süre içerisinde bu markaları geçerek Mf ve Fiat tan sonra üçüncü sıraya yerleşti. Bu da Koç un işine yaramayan bir durumdu. Steyr bu tarihlere kadar buralarda bulunmuş olsaydı Koç un pastasının ne kadar küçüleceğini herkes tahmin eder. Şimdilerde buralarda Steyr görmesi tabiki hiç hoşuna gitmeyecektir. Steyr i fuarlardan boşuna kovmaya kalkışmazlar, Türkiyeye de birilerinin getirmesini istemezler, kalite ve teknoloji olarak aynı kulvarda yarışamayacaklarının farkındalar çünkü.

linder de aynı ülkenin biri perkıns biri steyr bu iki markl aülkede olursa seçenek olur ki bugün ülkemizde perkıns motor ilk sırada sırf bu perkıns yüzünden millet ne markalar paralar ödemedi ne faizler ödemedi.steyr =linder (perkınS) da seçenekte olmalı.firma büyük ve kalıcı düşünmeli.

köylü link=topic=44842.msg422295#msg422295 date=1309500229' Alıntı:
linder de aynı ülkenin biri perkıns biri steyr bu iki markl aülkede olursa seçenek olur ki bugün ülkemizde perkıns motor ilk sırada sırf bu perkıns yüzünden millet ne markalar paralar ödemedi ne faizler ödemedi.steyr =linder (perkınS) da seçenekte olmalı.firma büyük ve kalıcı düşünmeli.

Doğru, Lindner lerde harika traktörler, steyrle de kardeş denilebilir.