Steyr e makyaj.

Aslinda styerin fari orjinal tasarimda panjurda ve dikdorgendir fakat sonradan 82 -83 den sonra gelen trafik yönetmeliğinde farların ayrilmasi gerekmiş farlsr yana alınmış o yönetmelik sonra kalkmis yine farlar panjura takılmış böyle biliyorum
Bizdeki 1982 model. Biz bunu alalı 5 sene falan oldu. Aldığımızda farlar böyleydi. Öncesinde zaten pek steyr i bilmiyor ve kullanmamışdım. 2 sene önce motoru revize edildi. 4 lastiği yeni ve bu senede boyattım. Çamurluklar sökülmüşken frenlerini ve hidrolik kol keçelerini de değiştirtdim. 2. traktör olarak aldık ama büyük traktörden fazla çalışır sezonda. Ara çapa sulama tarlaya git gel vs vs. Bu yaptığımız işlemlerle benim çocuklara kadar yeter. Ama gerçekden iyi makina yakıt az hidrolik sağlam çekiş iyi.

Hayırlı olsun çok güzel olmuş. Bu boyacılardan düzgün iş yapan görmedim zaten. En iyisi yavaş yavaş da olsa batırarak da olsa kendi işini kendin yapmak. Çok mu zordu jantı söküp boyamak, değildi ama nasıl olsa kendi yapamaz diye biniyorlar tepene.
Ama traktöre iyi bakıyorsunuz :)

Hayırlı olsun çok güzel olmuş. Bu boyacılardan düzgün iş yapan görmedim zaten. En iyisi yavaş yavaş da olsa batırarak da olsa kendi işini kendin yapmak. Çok mu zordu jantı söküp boyamak, değildi ama nasıl olsa kendi yapamaz diye biniyorlar tepene.
Ama traktöre iyi bakıyorsunuz :)
Teşekkürler.
Boyacıya ağırlıkları söküp verdim jantdan ayrı boyansın diye ' ben tek başıma kaldıramam nereye koyacam bu ağırlıkları ' falan demeye başladı. Esnaflar ama işin olmamayışından yakınırlar. Jantı sökmesinden geçtim ağırlıkları ayrı ayrı boyayamam dedi