Yakışıklı olmuş, çok emek harcadınız
Çok güzel olmuş gıcır gıcır hemde. iyi günlerde kullanman dileğiyle. Yalnız gözüme birşey çarptı ön kaportada sağa doğru hafif eğri duruyor sankiAydınlatmalarda tamam [emoji106] Ekli dosyayı görüntüle 46603Ekli dosyayı görüntüle 46604
Evet emek harcandı ama deydi. Görüntüsü güzelleşti emektarınYakışıklı olmuş, çok emek harcadınız
Doğru eğiklik var bende farkettim onu. Sökülüp takılınca eski ayarını tutturamadı usta. Böyle olsun dedim bendeÇok güzel olmuş gıcır gıcır hemde. iyi günlerde kullanman dileğiyle. Yalnız gözüme birşey çarptı ön kaportada sağa doğru hafif eğri duruyor sanki
Bunda kullanıcı hatası var bence mf bu konuda iddalıBirde diferansiyel kilidi otomatik de olsa traktörünüzü uzun süreli kilitde kullanmayın arkadaşlar. Sonucu böyle oluyorEkli dosyayı görüntüle 46605
Evet kullanıcı hatasıymış gibi ama teknik olarak da aks bilyası o yüke dayanamamış.Bunda kullanıcı hatası var bence mf bu konuda iddalı
Ustam nasıl boyayacaksınız bende düşünüyorumda fikir alabilirmiyim? çamurluk vs sökmeden boyamak istiyoruzGüzel olmuş. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ demişler. Bizimde 135' e proje vardı. Ama hala yapamadık. Herşey hazır duruyor.
Ustam nasıl boyayacaksınız bende düşünüyorumda fikir alabilirmiyim? çamurluk vs sökmeden boyamak istiyoruz
Sökersek takamayız diye korkuyoruz. FORD 3000Öncelikle sökmeden güzel boyanmaz illa bir yere kaçırırsınız. Koparta ve çamurlukları sökerseniz rahat olur. Sökülen kısımları zımparalarsınız. Daha sonra akrilik altı astar boya alıp atarsınız. Daha sonra da üstüne akrilik boya uygulanırsınız. O zaman pürüssüz bir boya olur. Hangi traktörü boyamayı düşünüyorsunuz?
Motor yeni kaporta boyada yeni. Evladiyelik oldu şimdi. Elinizden geliyorsa hem uğraş olur hemde güzel sonuç verir. Ama çamurluk ve kaporta sökülmeden boyanması zor olur ve güzel sonuç vermez.Güzel olmuş. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ demişler. Bizimde 135' e proje vardı. Ama hala yapamadık. Herşey hazır duruyor.
Hava kompresörü varsa ve elinizden de gelirse ince işçilik boyanır. Tabi kaportada macunlanacak yer yoksa. Birde zımpara yapmak için polisaj makinası ile zımpara yapmak da gerekir. Çamurluk ve kaporta sökülürse sonuç da güzel olur.Ustam nasıl boyayacaksınız bende düşünüyorumda fikir alabilirmiyim? çamurluk vs sökmeden boyamak istiyoruz
Sadece sökmek ve takmakla da olmuyor. Yeniden elektrik tesisatı çekiliyor birde.Sökersek takamayız diye korkuyoruz. FORD 3000
Eyvallah teşekkürler. Aynen öyle. İşe başlandı kaporta çamurluk söküldü boyacı yan çizmeye başladı. Neyse sonunda bitirdik kurtulduk. Gövde ye dokundurmak istemedik. Zaten burada da gövdeyi boyayacak boyacı da yoktu.Güzel olmuş güle güle kullanın.
Gövde de boyansa fabrika dan çıkma olacakmış.
Şu boyacılar veya benzer tamirciler var ya"yok ince işçilik,yok öyle olmaz,diye diye adamı kendilerinden soğutuyorlar.
O yüzden işi kendi yapasi geliyor insanın.
Tamir den tutta kaynağa boya ya vb herşeye ....
Sağolun. Ben 768 lerin farları orijinalinde böyle biliyorum. 8073 lerin farı ön panjurda oluyor.Elinize sağlık güle güle kullanın ama bi eleştiri yapayim okadar kaporta masrafi yapmissin farlari orjinal yapsaydin keşke ferguson farı hic olmamış