Ynt: Steyr 8073 Tel Tırmık ve Ara Sürümünde(Anıl Tiraki)
Bizde de bundan önce 83 model 768 vardı onda da hararet sorunu yoktu bunda da öyle bir şey yaşamadık.Ben senin dediğini anlıyorum şaka takılıyorum ama sen anlamıyorsun Saman yaparken üzerinde kendi radyatörü mü vardı?kadir 36 link=topic=76401.msg903040#msg903040 date=1404122079' Alıntı:ben erkunt aldım diye steyr i asla kötülemem keşke aldığım erkunt steyrin yarısı kadar olsa steyr dehşet motor ama gine derim gine de diyorum harareti seviyor babamlar 1983 te sıfır 768 almış onu sattik 1996 da 8050 aldık onu da 2013 te sattik şimdi temsil getiriyorsunuz bana steyr i tanitiyorsunuz gerek yok ben en az sizin kadar steyr i tanıyor ve seviyorum doğru ne ise onu diyorum ben iş yaparken hep yan kapakları açıyordum yoksa hararet yapıyordu şimdi söylemeyeyim mi ben bunları erkunt almadan önce de söylüyordum gine de söylüyorum ara işine üstüne yok ama ağır iste özellikle kuyruk milinde 768 hariç diğerleri pasif kalıyor 5 sene 8073 ile saman yaptım yerden toplayan saman makinası ile yapıyordu ama pek sıkıştırmıyordum motoru çünkü az yuklenince hararet kırmızıya dayanıyordu motorun da bakımları fulldü