Bugdayın yetıstıgı her yerde yetısırSelaminakeykum bu tritikale tuzlu toprakta olurmu arksdaslar
Bugdayın yetıstıgı her yerde yetısırSelaminakeykum bu tritikale tuzlu toprakta olurmu arksdaslar
Bugday ve arpa olmuyor cikistan sonra curuyor tritikalr diyenler var ama olmaz diyenlerde var karar veremedimBugdayın yetıstıgı her yerde yetısır
Valla koxa konyada tohum bulamadim bunu ekeb diken yok galibaKarma 2000 deneyen var mı?
Senesi bol olsun, amca oğlunda ekiyor buralarda,verim gerçekten güzel.hayvan yemi olarak değerlendirdi.guzelde sap çıkıyor.denemek isteyen memnun kalırBaşakları çıkmış vaziyette, boyları 1 metre 20 santim.
Fotoğrafı çektikten 12 saat sonra Pazartesi günü, sabah ve akşam çok güzel sağnak yağmurlar aldık.
Bütün çiftçi arkadaşlarıma bol bereketli yağmur nasip olur inşallah.
Üst gübre olarak ne kullandınız,kaç kgBaşakları çıkmış vaziyette, boyları 1 metre 20 santim.
Fotoğrafı çektikten 12 saat sonra Pazartesi günü, sabah ve akşam çok güzel sağnak yağmurlar aldık.
Bütün çiftçi arkadaşlarıma bol bereketli yağmur nasip olur inşallah.
Üst gübre olarak ne kullandınız,kaç kg
Rabbim cümlemize hayırlı hasatlar versin Rıfkı abiŞubatta 20 kg üre attım tek sefer.
Ekerken tabana da 18-46, 20 kg attım.
Saman/Balya olarak 25 balyaya kadar veriyor.
Selamlar.
amin ,tabiki verimi paylaşacağım bu yıl verm daha güzel görünüyor,Tanesi bol olur inşallah tane ve sap verimini paylaşırsınız bizimle
Bereketli olsun..Bende bu sene ekmeyi düşünüyorum.Tane verimi nasıl.?Hastalıklara dayanıklığı filan iyimi..Kumsal arazide ekecem.Karma2000 veye tatlıcak 97..Birde buğdaydan sonramı biçiliyor bu triticale..