Google yem yolu yazip resimlere tiklayinca cok guzel fotolar ve olculer cikiyor bazi arkadaşlarin anlatmak istediği daha guzel anlaşılıyor gorsellerleNasıl bişey
Ben burada paylasanadim isteyen bakip paylaşabilir
Google yem yolu yazip resimlere tiklayinca cok guzel fotolar ve olculer cikiyor bazi arkadaşlarin anlatmak istediği daha guzel anlaşılıyor gorsellerleNasıl bişey
Güzel olmuş set yapmaya gerek yok bunun en fayda sağlayacak özelliği her yem ittirdiğinde hayvan iştahlanıp yeme gelicektir ve ittirirken havalandırarak ittir eğer gözlemlersen yeme geldiklerini göreceksin benim amcamın duvar yapmış yani set var önünde yemde coğunluğu kaba yem olduğu için şişiyor hayvan yerken yemi yere düşürüyor düşen yemi almak çok zor derin yaparım dersen hayvan belli bir mesafeye kadar gelir ondan sonra yetişemez şimdi amcam duvarı yıkıp düz yem yolu yapacak güzel böyle kalsın
Aynen böyle devam bol bereketli kazançlarSağol bilgiler için en iyisi kilit sistemini biraz daha meyil verip devam etmek böyle
Bende yeni bu mallar hepsi 3 . Buzagıyıberecek nasip olursa beklentim 25 litre
abi ineklerın hayırlı olsun inekleri nerden temin etin malıyeti ne oldu sana
bi sorum daha olacak inekler yem yedıkten sonra arkada serbestmi dolasıyorlar
[video=youtube;5QdY866wDKg]https://www.youtube.com/watch?v=5QdY866wDKg[/video]Sağol bilgiler için en iyisi kilit sistemini biraz daha meyil verip devam etmek böyle
[video=youtube;5QdY866wDKg]https://www.youtube.com/watch?v=5QdY866wDKg[/video]
Gerekli detaylar var.Ayrıca hayvanlara mıknatıs yutturmanızı, yalama taşı, tavsiye ederim.
Mıknatıs mı
Birkere yutturunca yetrliNasıl bi mıknatıs bu bi kerelik mi
Nasıl bi mıknatıs bu bi kerelik mi
Hayvanlar yemi burunları ile sağa sola iterken önde beton engel olursa diğer beton engelde hayvanların altına yem dökülür. veya diğer taraftan yem engeli aşarak atlar. karşı tarafın düz olması avatajlıdır
Hayırlı olsun bir sorum olacak ahırın maliyeti ne kadar bilgi verebilirmisiniz
Yani o yemi bir kaç defa iteceğiz önüne
Malesef bu en kullanışlu olanı diğer sistemlerde U şeklinde olanlarda hayvan yemin iyi karşmış olsada diplerde kalan kesif yem kısımlarına uzanmaya çalışıyor. burunları ile sağa sola iterek U şeklindeki ahırlarda büyük ihtimal hayvanın altına yem dökülüyor. bu oran çok küçük olabilir belki %2 belki %5 dökülür her yemlemede ama dökülür. hem hayvan altını batırır hem yem maliyeti artar.