Masallah abi ırkı ne
Simenta hoştayn melezi
Masallah abi ırkı ne
Masallah abi sut verimi beklentiniz ne kadarSimenta hoştayn melezi
Bende yeni bu mallar hepsi 3 . Buzagıyıberecek nasip olursa beklentim 25 litreMasallah abi sut verimi beklentiniz ne kadar
Masallah abi Allah isinizi rast getirsinBende yeni bu mallar hepsi 3 . Buzagıyıberecek nasip olursa beklentim 25 litre
Masallah abi Allah isinizi rast getirsin
Hayirli olsun mustafa sistem guzel dur bakalim
Dur demek biraz yanlis olmus sistemin artilarini ve eksiklerini ögrenmek icin dedim sen tam burdakilere fikir verecek durumdasin
Kilit sistemini eğimli yapsaydın önüne süpürme olayın kalmazdı hayvanlar uzanırdı
kardeşim traktörle dağıtmazsan önüne set yap bence süpürme derdin olmaz yedikleri saman dağılmaz hemSüt ineklerimin yemliğini düz yaptım ve önüne doğru yemi dağıtıyor ve bi saat sonra tekrar yemi önlerine süpürmek gerekiyor önüne bi betondan set yapsam yani eski anam babam üsüle geçsem benim için bi sez avantajı olurmu . Çiftliklerde böyle düz zemin olmasının amacı nedir
Nasıl yaniBetonu kilit tarafına meyilli at yani duvar tarafını 20 cm doldur 50 cm genişliğinde sonra hayvan tarafına meyille
maşallah abi bereketli olsun
3 kg saman 3 kg slaj 3 kg yem demissin ya
bunu 1 öğündemi yediriyorsun yoksa günde toplam yediğimi bu
Betonu kilit tarafına meyilli at yani duvar tarafını 20 cm doldur 50 cm genişliğinde sonra hayvan tarafına meyille
Foto gostercektim ama beceremedik