slajlık mısırlarım ve yoğun çalışma

Ynt: slajlık mısırlarım ve yoğun çalışma

murat_saribas link=topic=66356.msg765054#msg765054 date=1375902371' Alıntı:
evet balya yükleme bu yıl çok işimize yaradı 5000 paket içinden geçti slaj makinasında çelmak dediler ama çelikel sanırım daha iyi kamyon yüklemek için ekstra boru eki var
guzel makıneler yalnız garaj lazım onlara solıyım yagmur kar camur eskıtır hemen balya yukleme makınesı kullanım bakımından sızce nasıl romorkta anladıgım kadarıyla bır ışçi oluyor pekı yamuk balya falan olursa dıye bır ışcıde oluyor mu bıraz o konuyu acıklarsanız ıyı olur bu arada paylasım ıcın tşkler.

aslında yerde ihtiyaç yok ama biz her sıraya girmemek için bi kişi yerde yan sıradakileri birleştiriyor ve kısa sürede bitiriyoruz yüklemeyi.

Hemşerim bereketli olsun.Ama makinen benimki gibi ise pekte memnun kalmazsın.Satıp kurtuldum ben Çelikel den.
Fimaks kayışlıyı tek geçerim tekli makinelerde.

murat_saribas link=topic=66356.msg765224#msg765224 date=1375977905' Alıntı:
aslında yerde ihtiyaç yok ama biz her sıraya girmemek için bi kişi yerde yan sıradakileri birleştiriyor ve kısa sürede bitiriyoruz yüklemeyi.
ok-*-s anlş-*s

murat_saribas link=topic=66356.msg765290#msg765290 date=1375999409' Alıntı:
seninki nasıl kaç model di ve sorun neydi
2007 model çelikel di benim makine.Şanzumandan servisin bile kesemeyipte fabrikanında bunlarda bu kadar ses normal diyerek çözüm bulduğu ayrıca üfleme sorunu hiç bitmeyen traktörün arkasında sürekli sağa yatık duran bir baş belası idi.

sağa yatıklığı şaseden değil ise normal
sağ çolak kolu sıkıp solu uzatıyoruz makine düzlendimi problem yok üflemeyi zaten önceki makinedede sıfır geldiğinde fanların üzerine kapağa sürtmeyecek şekilde lama kaynak ettiriyorum artı çekicileride desteklettirdim çünkü aşırı mısır geldiğinde bükülüyor. şanzumandan veya fabrika hatalı problem yaşarsam şayet fabrikayı bana makine sattığına pişman ederim benim için hiç sorun değil.