Kaç yapıyor ☺Herhalde Benim Traktörümden Yavaş Giden Traktör Pek Yok Gibi Arkadaşlar.. [emoji19]
Kaç yapıyor ☺Herhalde Benim Traktörümden Yavaş Giden Traktör Pek Yok Gibi Arkadaşlar.. [emoji19]
Uso çok tehlikeli çokkkk30-31’i geçmiyor..
Onemsenmeyecek kadar cok az bir fark bazen dusunuyorum niye boyle yaptilar aceba diye [emoji23]SPEEDOMETER hız ölçüm programı kullanıyorum çok kullanışlı ve net sonuçlar veriyor. İnsanlar 4 takviyenin seri 1 den daha yavaş olduğunu sanıyor ama bu program sayesinde birçok insanı ikna ettim [emoji3]
Az değil nail. Biraz devir verirsen çift sürmek 4 takviye ile hem daha seri hem daha zevkli oluyor. Bazen daldırıp seri 1e atıyorum niye gitmiyor bu motor diye sağa sola bakıyorum [emoji23]Onemsenmeyecek kadar cok az bir fark bazen dusunuyorum niye boyle yaptilar aceba diye [emoji23]
Cizi baslarinda 1.2.3 diye gitmesi daha iyi oluyor [emoji16] 17 gazda 0.2 km felan anca fark var amaAz değil nail. Biraz devir verirsen çift sürmek 4 takviye ile hem daha seri hem daha zevkli oluyor. Bazen daldırıp seri 1e atıyorum niye gitmiyor bu motor diye sağa sola bakıyorum [emoji23]
maksimum 65 km hız yapıyor 1400devirde 45km
285 kopuk uçurtma gibiymis maşallah.Jx110 30 yapıyor hiç gitmiyor bundan önce 285 vardı 50 km hıza kadar çıkıyordu [emoji2]
285 kopuk uçurtma gibiymis maşallah.
Pompa mı açıktı , çok tehlikeli hızlar bunlar 2 teker fren traktörler için , balatalarda accik sorun olsa , bir tarafa çekse uçurtmanın ipi kopar gider
Hele tehlikesi neyse, Bıktım usandım durmadan radara düşüp ceza ödemekten.. [emoji1]Uso çok tehlikeli çokkkk
O şekilde tabiki radara düşersinHele tehlikesi neyse, Bıktım usandım durmadan radara düşüp ceza ödemekten.. [emoji1]